LOL
Weszliśmy we współpracę z kultową kreskówką Wojownicze Żółwie Ninja, co zaowocowało niesamowitymi nagrodami!
Pełna treść wiadomości
https://worldoftanks.eu/pl/battle-pass-season-13
muriceps and Revanche25 uważają, że to dobre!
a w niemieckich czołgach umieścić Hitlera..Pancerniak666 napisał:Nie zauważyłem dyskryminacji czołgów na żadnym polu, czy to tych pochodzących z ZSRR, czy z III Rzeszy, czy też tych które poza kilkoma bazgrołami nie zaistniały.
Żukow może najlepszym wzorem nie byłby ale firma ze wschodu z pewnością sentymentem darzy Armie Czerwoną a mnie by to odpowiadało, gdyby dostać kamuflaż, załogę, książeczki szkoleniowe, obligacje w takiej otoczce zamiast hollywoodzkich aktorów czy postaci z kreskówek.
woronov, majo174 and Revanche25 uważają, że to dobre!
Pancerniak666 napisał:Hitler jest zbrodniarzem wszędzie, Żukow nie miał litości dla swoich żołnierzy, był bezwzględny ale na wschodzie jest bohaterem, na zachodzie pewnie też jeśli ktoś się tak w szczegółach nie interesuje historią tej postaci. No słabe porównanie.
Druga sprawa że wielu dowódców Armii Czerwonej traciło masowo żołnierzy, takie realia słabo przygotowanej armii dowodzonej przez oficerów po kursach.
To tylko propozycja, na szybko, gdyby się bardziej pochylić nad tematem można wymyślić coś lepszego, historycznego a innego niż kreskówki.
wojtas-kętrzyn uważa, że to dobre!
TaihoSan napisał:@rogaty
"WG pokazuje kto jest ich docelowym klientem... 12-16latkowe."
Raczej młodsi i to głównie w Ameryce Północnej która mimo swojej ludności ma niewielki udział w grze.
wojtas-kętrzyn uważa, że to dobre!
Haak uważa, że to dobre!
Aby otrzymać punkty w bitwach losowych, należy grać pojazdami z poziomów IV–X.
Hmm. Może wypadałoby odkupić trochę tego niskotierowego szajsu...TaihoSan napisał:@up
M8, T6, Hetzer, Matilda... dużo przyjemnych konstrukcji na IV.
woronov uważa, że to dobre!
Paythos napisał:
Czyli pierwszy BP, jaki pominę za wszelką cenę
Elgie uważa, że to dobre!
Jerzoo108 and Elgie uważają, że to dobre!
No nie. Moje wewnętrzne dziecko ma 13 lat i nie chce tych dziwadeł.woronov napisał:Dla 10 latka jak znalazł
(chyba se wezme )
wojtek_pl1 napisał:
No nie. Moje wewnętrzne dziecko ma 13 lat i nie chce tych dziwadeł.
Elgie and Pancerniak666 uważają, że to dobre!
No co ty to dla nich nie do ogarnięcia, tryb Wielkiej bitwy ma już prawie 7 lat, a WG stworzyło dla niego dopiero 3 mapy przez co nadal jest w wersji Beta.Xard86 napisał:wojtek_pl1 napisał:
No nie. Moje wewnętrzne dziecko ma 13 lat i nie chce tych dziwadeł.
Ten styl na TVP wygląda fajnie, ale nie chciałbym jeździć z tym i nie chciałbym tego oglądać u innych. Powinni zdecydowanie dodać więcej filtrów co do wyświetlania styli i kamuflaży - tak żeby można było wyłączyć wszystkie plastiki jak te, kamuflaże w skarpetki, kotki, serduszka, gwiazdy kina akcji itd. Ale żeby zostały kamuflaże i style które może nie były historyczne, ale pasują do pola bitwy.
Revanche25 napisał: [...] wymyśliłeś im pracę na co najmniej 30 lat.
Revanche25 napisał:
No co ty to dla nich nie do ogarnięcia, tryb Wielkiej bitwy ma już prawie 7 lat, a WG stworzyło dla niego dopiero 3 mapy przez co nadal jest w wersji Beta.
Tyle filtrów, toć ty wymyśliłeś im pracę na co najmniej 30 lat.
woronov uważa, że to dobre!
Aeternus55 napisał:Wszedłem do gry spojrzałęm na przepustkę i postacie do zdobycia to podejrzewam że następne BP bęzie z Pokemonami albo Dragon Balls Jednym zdaniem syf totalny !!!
Elgie and Paythos uważają, że to dobre!