LOL
Weszliśmy we współpracę z kultową kreskówką Wojownicze Żółwie Ninja, co zaowocowało niesamowitymi nagrodami!
Pełna treść wiadomości
https://worldoftanks.eu/pl/battle-pass-season-13
Xard86 uważa, że to dobre!
King__of__war mówi spadówa!
WoT Express EU kilka dni temu zamiesił taka informację:Xard86 napisał:Aeternus55 napisał:Wszedłem do gry spojrzałęm na przepustkę i postacie do zdobycia to podejrzewam że następne BP bęzie z Pokemonami albo Dragon Balls Jednym zdaniem syf totalny !!!
Żółwie Ninja obecnie należą do koncernu Nickelodeon - WG mogło podpisać umowę na więcej treści od nich... i w przyszłym sezonie może nam się trafić taki zestaw bohaterów:
- Spoiler:
WoT Express EU napisał:В этом году будет ещё минимум 2 коллаборации.
Про одну из них писали ещё осенью 2023.
dom1n napisał:Aktualizacja 1.25 zostanie zostanie wprowadzona na serwery publiczne 5 czerwca.
Daty wprowadzenia aktualizacji dla wszystkich regionów:
Azja: 3 czerwca
NA: 4 czerwca
EU: 5 czerwca
Powstaną nowe foldery: ./mods/1.25.0/ i ./res_mods/1.25.0/
Początek testu publicznego 1.25 przypada na początek maja (~9 maja).
Xard86 uważa, że to dobre!
Xard86 napisał:...
- Spoiler:
Elgie uważa, że to dobre!
Jerzoo108 napisał:1000 pkt. przepustki nieźle. I wiela to kosztowało?
rogaty napisał:Z jednej strony te nowości są infantylne ale z drugiej nie oszukujmy się czy aby na pewno dorośli powinni zajmować się graniem?
Elgie, wojtek_pl1 and majo174 uważają, że to dobre!
Xard86 napisał:rogaty napisał:Z jednej strony te nowości są infantylne ale z drugiej nie oszukujmy się czy aby na pewno dorośli powinni zajmować się graniem?
A czym wypada żeby zajmowali się dorośli? Harowaniem po 12h? Oglądaniem filmów i seriali? Piciem? Dyskutowaniem o tym ile komu zostało kredytu do spłacenia, za ile samochód sobie kupił, kogo jak plecy bolą z rana? Taką dorosłość to ja pier**le.
TaihoSan napisał:Wczoraj na randomie jakiś głupek w nowym zabawkowym kamo jedzie jak ślepy i pcha mi Strv 103B. Ustawiłem się w krzaczku bardzo blisko przeciwnika a ten jedzie jak na defiladzie szczytem górki.
rogaty napisał:Każdy robi co chce, możesz kleić samolociki czy bawić się lalkami. Tylko skąd to zdziwienie skoro wchodzisz do gry która docelowo nie jest dla ludzi dorosłych?
Też uważam, że Ci załoganci, kamuflaże, czy naklejki są dziecinne ale mam świadomość, że ta gra nie jest robiona dla osób w moim wieku.
Co innego gdyby mi oferowali do kupna prawdziwy samochód pomalowany w postacie z kreskówek
Hieronim_Berbelek and Artha uważają, że to dobre!
Jak się sezon zacznie to motor wyciągnę i będę na niego wydawał pieniądze.Xard86 napisał:
I nadal ciekaw jestem czemu osoby o moim peselu nie powinny zajmować się graniem i jaka jest alternatywa?
Artha uważa, że to dobre!
A dlaczego nie powinieneś? Skąd to przekonanie?Xard86 napisał:..I nadal ciekaw jestem czemu osoby o moim peselu nie powinny zajmować się graniem i jaka jest alternatywa?
woronov uważa, że to dobre!
rogaty mówi spadówa!
rogaty napisał:A dlaczego nie powinieneś? Skąd to przekonanie?Xard86 napisał:..I nadal ciekaw jestem czemu osoby o moim peselu nie powinny zajmować się graniem i jaka jest alternatywa?
rogaty napisał:Z jednej strony te nowości są infantylne ale z drugiej nie oszukujmy się czy aby na pewno dorośli powinni zajmować się graniem?
Elgie uważa, że to dobre!
Xard86 napisał:rogaty napisał:Z jednej strony te nowości są infantylne ale z drugiej nie oszukujmy się czy aby na pewno dorośli powinni zajmować się graniem?
Czekam na fikołka że nie napisałeś tego co napisałeś, albo że źle to zrozumiałem - będę pewny że mam przyjemność z Ulthionem
Xard86, woronov and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!