Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+3
King__of__war
Ivan_Rukov
woronov
7 posters

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY

woronov
    woronov

Liczba postów : 1059

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY Empty SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY

Pisanie by woronov Pon Cze 17 2024, 20:26

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY Preview-bp14

https://worldoftanks.eu/pl/battle-pass-d-day-2024/

Sezon XIV Przepustki bitewnej zabiera Was w epicką podróż do serca historii, aby uczcić 80. rocznicę D⁠⁠-⁠⁠Day. Ten sezon trwający od 5 czerwca do 4 września pozwala zanurzyć się w kluczowych wydarzeniach z 6 czerwca 1944 roku, kiedy to siły alianckie szturmowały piaszczyste plaże Normandii. Zanurzcie się w bohaterskiej opowieści o D⁠⁠-⁠⁠Day i zdobądźcie lukratywne nagrody, w tym trzy nowiutkie czołgi premium VI poziomu ze stylami 3D inspirowanymi Normandią.

Ivan_Rukov

Liczba postów : 22

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY Empty Nejlepsza przepustka bitewna jak do tej pory

Pisanie by Ivan_Rukov Pon Lip 15 2024, 23:03

Powtórzę to, co napisałem w sekcji przepustki z WNŻ, jak jeszcze ta sekcja nie istniała:

Ta obecna przepustka miodzio - najlepsza jak do tej pory ze wszystkich. Nie dość, że oparta na historycznych wydarzeniach, z fajnymi stylami do zdobycia (wreszcie), normalnymi załogantami - żołnierzami, indywidualnym podręcznikiem w podstawowej ścieżce nagród, to jeszcze te czołgi premium jako nagrody do zdobycia. Tylko żebym ja miał tyle czasu na grę, żeby je wszystkie zdobyć... Jak Wy to robicie, że macie tyle czasu na granie, żeby wszystko obskoczyć, łącznie z dodatkowym rozdziałem?

woronov uważa, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 116

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY Empty Re: SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY

Pisanie by King__of__war Wto Lip 16 2024, 09:49

Ivan_Rukov napisał:Powtórzę to, co napisałem w sekcji przepustki z WNŻ, jak jeszcze ta sekcja nie istniała:

Ta obecna przepustka miodzio - najlepsza jak do tej pory ze wszystkich. Nie dość, że oparta na historycznych wydarzeniach, z fajnymi stylami do zdobycia (wreszcie), normalnymi załogantami - żołnierzami, indywidualnym podręcznikiem w podstawowej ścieżce nagród, to jeszcze te czołgi premium jako nagrody do zdobycia. Tylko żebym ja miał tyle czasu na grę, żeby je wszystkie zdobyć... Jak Wy to robicie, że macie tyle czasu na granie, żeby wszystko obskoczyć, łącznie z dodatkowym rozdziałem?

Pełna zgoda. Nie ma żab ani plastiku. Jedynie czego mi brakuje do różowego wyposażenia w podstawowej ścieżce.

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 398

SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY Empty Re: SEZON XIV PRZEPUSTKI BITEWNEJ: D⁠⁠-⁠⁠DAY

Pisanie by Xard86 Wto Lip 16 2024, 13:02

King__of__war napisał:
    Jedynie czego mi brakuje do różowego wyposażenia w podstawowej ścieżce.

Darmowe czołgi pewnie wypchnęły różowe wyposażenie z podstawowej ścieżki.

Ivan_Rukov

Pisanie by Ivan_Rukov Wto Lip 16 2024, 21:02

Xard86 napisał:
    King__of__war napisał:
    Jedynie czego mi brakuje do różowego wyposażenia w podstawowej ścieżce.

Darmowe czołgi pewnie wypchnęły różowe wyposażenie z podstawowej ścieżki.

Ja tam wolę czołgi, zwłaszcza takie normalne i istniejące, a nie wymysły typu T-832 czy jak tam się ten czołg-Terminator nazywa. Ja się szczerze cieszę z tych wszystkich pierdzików, co WG daje pod choinkę, na sierpniowe urodziny czy za staż w grze. Z moimi umiejętnościami różowe wyposażenie wiele nie zmienia Very Happy
    wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 263

Pisanie by wojtek_pl1 Sro Lip 17 2024, 08:59

To będzie pierwsza PB, której świadomie nie zrobię do końca. Nie chce mi się.
    Ivan_Rukov

Pisanie by Ivan_Rukov Sro Lip 17 2024, 18:01

wojtek_pl1 napisał:To będzie pierwsza PB, której świadomie nie zrobię do końca. Nie chce mi się.

Szacun, zdzierżyłeś zbieranie Żółwi Nindża, Shreddera, Beepopa i Rocksteaddy'ego, a tu pasujesz Wink
    Ale co kto lubi, mnie właśnie te czołgi najbardziej interesują, a mam dość załogantów - dziwaków.

Do tego jeszcze te emotikony z dzisiejszej zapowiedzi wydarzenia Dzień Emoji. Po raz pierwszy naprawdę się cieszę, że jestem pomidorem i nie dam rady wykonać tych misji Smile_trollface-3

Ta gra obok świetnych wydarzeń typu mapka D-Day i tematyczna bieżąca przepustka bitewna potrafi zaserwować takie łajno (Cel misji: Zniszczyć w bitwie co najmniej cztery pojazdy przeciwnika, Nagroda: debilna naklejka), że człowiek przypomina sobie o swojej growej kupce wstydu.

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 263

Pisanie by wojtek_pl1 Sro Lip 17 2024, 18:29

Ivan_Rukov napisał:
    wojtek_pl1 napisał:To będzie pierwsza PB, której świadomie nie zrobię do końca. Nie chce mi się.

Szacun, zdzierżyłeś zbieranie Żółwi Nindża, Shreddera, Beepopa i Rocksteaddy'ego, a tu pasujesz Wink
    Tu nie chodzi o cel PB tylko po prostu nie chce mi się grać. Cały ten event z okazji 4 lipca również sobie odpuściłem. Mam teraz inne zajęcia.

Paythos uważa, że to dobre!

MaciekRS1

Liczba postów : 87

Pisanie by MaciekRS1 Sro Lip 17 2024, 21:43

Ja mam zamiar 2 etapy ukończyć, jestem na poziomach 38 13 13 więc 2 raczej zrobię na 3 nie mam szans i nie będę się spinał.
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Liczba postów : 403

Pisanie by Aeternus55 Czw Lip 18 2024, 05:51

Ja jeden etap zaliczyłem i CDT w garażu byłbym już miał ponad połowę drugiego ale zmarnowałem trochę czasu na Tankfest
    Ivan_Rukov

Pisanie by Ivan_Rukov Pią Lip 19 2024, 01:02

wojtek_pl1 napisał:
    Ivan_Rukov napisał:

Tu nie chodzi o cel PB tylko po prostu nie chce mi się grać. Cały ten event z okazji 4 lipca również sobie odpuściłem. Mam teraz inne zajęcia.

Nie no, jak tak, to rozumiem. Jest mnóstwo ważniejszych, a bywa że i ciekawszych spraw od grania w gry.

Aeternus55 napisał:Ja jeden etap zaliczyłem i CDT w garażu byłbym już miał ponad połowę drugiego ale zmarnowałem trochę czasu na Tankfest

Miałem ten sam problem, było za dużo atrakcji na raz i człowiek musiał wybierać - grał w jeden tryb, to drugi leżał odłogiem. Ale Cromwell B zdobyty, a i Przepustka Bitewna pomału idzie do przodu. Jeden czołg wbiję na pewno, z drugim może się udać jak ostro pocisnę. Fajny ten CDT?
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Liczba postów : 403

Pisanie by Aeternus55 Pią Lip 19 2024, 06:17

Aeternus55 napisał:Ja jeden etap zaliczyłem i CDT w garażu byłbym już miał ponad połowę drugiego ale zmarnowałem trochę czasu na Tankfest

Miałem ten sam problem, było za dużo atrakcji na raz i człowiek musiał wybierać - grał w jeden tryb, to drugi leżał odłogiem. Ale Cromwell B zdobyty, a i Przepustka Bitewna pomału idzie do przodu. Jeden czołg wbiję na pewno, z drugim może się udać jak ostro pocisnę.  Fajny ten CDT?[/quote]

Na razie stoi w garażu i jeszcze niem nie grałem Smile_veryhappy Smile_glasses
    MaciekRS1

Liczba postów : 87

Pisanie by MaciekRS1 Nie Sie 25 2024, 23:59

Byłem pewien że nie dam rady bo tydzień temu brakowało mi coś koło 40 poziomów ale zrobiłem te 20 etapów frontline gdzie za każdy wpadało 20 punktów, do tego często +25 za zwycięstwo w top ileś tam i całkiem niespodziewanie na tydzień przed końcem pozostały mi jedynie 4 etapy do zrobienia. Teraz to w dwa dni to skończę

woronov and Pancerniak666 uważają, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Sob Lis 23 2024, 10:35