Początek: 17 października 2024 o 04:00 CEST / Koniec: 2 listopada 2024 o 01:00 CET (UTC+1)
https://worldoftanks.eu/pl/halloween-2024/
MaciekRS1 and RavR uważają, że to dobre!
Trochę przesadzili, za dużo tych kluczy do uzbierania. Tryb po pewnym czasie staje się monotonny, w końcu robisz to samo i to samo, ale chyba najbardziej wkurza nierozgarnięty team, jak się rozjeżdżają na dwie strony i z góry wiesz, że przegrana będzie, ale nie możesz wyjść ze względu na tych porządnych co jeszcze mają nadzieję...woronov napisał:
Nie wiem czy będzie mi się chciało to ciągnąć dalej. Z każdą bitwą robi się nudniej...
trochę pomaga zaznaczanie celówRavR napisał:.. najbardziej wkurza nierozgarnięty team, jak się rozjeżdżają na dwie strony..
woronov and rogaty uważają, że to dobre!
woronov napisał:@Elgie
Podejrzewam, że wczoraj nafarmiłeś sporo kluczy.
Jak wrażenia z gry?
-------------------------------------------------------
Kupiłem style ze sklepu i dostałem kilka kluczy. Żeby je wykorzystać musiałem zagrać w ten tryb i nie było tak tragicznie jak myślałem. Potwierdzam wszystko co mówiliście, jak się trafi dobrą drużynę, to idzie dobrze. Ze złą jak to ze złą - nie idzie nic ugrać, jak na randomie
woronov uważa, że to dobre!
woronov, MaciekRS1 and RavR uważają, że to dobre!
RavR napisał:Wymęczyłem go!
Ale muszę przyznać, że WG umie w Horrory. Zdobycie tego czołgu to był prawdziwy horror dla mnie
Miałem wolny weekend to poświęciłem na grę ale jakbym tak tłukł te kluczyki po jednej sztuce na najcięższym to nie wiem czy grając codziennie do końca eventu bym się wyrobił A tak swoją drogą to może i 3dni, ale ile godzin. W piątek nie wiem ile, ale ładnych parę, w sobotę chyba około 12h i w niedzielę też chyba z 10. To wcale nie tak mało.Xard86 napisał:
Jak się robi event rozpisany na dwa tygodnie w ciągu 3 dni to niedziwne że horror;) Ja na spokojnie sobie gram i to przede wszystkim na koncie syna żeby miał drugą premkę 8 tieru; na swoim też pograłem, ale to w drugiej kolejności i jak mi się odechce to nie będę się męczył
Ogólnie to w trybie zwykłym najlepiej mi się gra Cerberem z umiejętnościami: leczenie indywidualne, leczenie grupowe oraz szybkie przeładowanie lub wampir. Oprócz przyzwoitej mobilności, dpm'u to Cerberem spokojnie można pociągnąć z tarana większość medów ( może poza E50 ) i HT z pierwszych fal. Po paru grach łatwy to praktycznie formalność, byle trafił się z jeden ogarnięty gracz a reszta nie była na afku, średni oczywiście ciężej, na koszmarnym dojście do bossa jest do zrobienia z totalnymi randomami, pokonanie już wymaga jednak dobrych graczy, komunikacji i szczęścia ( i tego nie udało mi się zrobić jeszcze na żadnym koncie ). Dobra metoda na grę nierandomową to oprócz discorda itp to jak trafia mi się ogarnięty pluton w bitwie to piszę żeby dali zaprosznie po bitwie to spróbujemy jeszcze raz... dołączyłem tak do dwóch innych graczy i 3 razy pod rząd do bossa doszliśmy.
Co do Bastionu - dla zabawy czy grindu grać tego nie będę, chciałem tylko zbić ilość kluczy za etap. Na koncie syna gdzie jedyną VIII jest amerykański tedek premium XM66F ( znośny, ale nie jest idealny ) nie udało mi się pokonać V fali. Na swoim koncie gdzie mam sporo różnych premek do dyspozycji po paru próbach różnymi czołgami postawiłem na TS-5 i udało się zaliczyć, choć głównym czynnikiem było to że dorzuciło mnie do ogarniętego plutonu 3 x Grom ( a piąty gracz też był w porządku ). Skończyło się tak że wszyscy mieliśmy prawie po równo dmg na koniec czyli każdy swoje dołożył, nikt nie dał ciała i poszło.
TaihoSan napisał:Cztery klucze za dobrnięcie do trzeciego etapu na trzecim stopniu trudności? Tak bo frajerstwo i lamusy już w pierwszym etapie dawały się ujebać a wyszły z gry w drugim.
woronov, Elgie and TankerDomi uważają, że to dobre!
Tak się zastanawiam jak są te punkty liczone. Zrobiłeś najmniejszy dmg z całej drużyny i jesteś na pierwszym miejscu?TaihoSan napisał:Cztery klucze za dobrnięcie do trzeciego etapu na trzecim stopniu trudności? Tak bo frajerstwo i lamusy już w pierwszym etapie dawały się ujebać a wyszły z gry w drugim.
RavR napisał:Tak się zastanawiam jak są te punkty liczone. Zrobiłeś najmniejszy dmg z całej drużyny i jesteś na pierwszym miejscu?TaihoSan napisał:Cztery klucze za dobrnięcie do trzeciego etapu na trzecim stopniu trudności? Tak bo frajerstwo i lamusy już w pierwszym etapie dawały się ujebać a wyszły z gry w drugim.
Tacy jak i topielcy w normalnej grze irytują najbardziej.TaihoSan napisał:RavR napisał:Tak się zastanawiam jak są te punkty liczone. Zrobiłeś najmniejszy dmg z całej drużyny i jesteś na pierwszym miejscu?TaihoSan napisał:Cztery klucze za dobrnięcie do trzeciego etapu na trzecim stopniu trudności? Tak bo frajerstwo i lamusy już w pierwszym etapie dawały się ujebać a wyszły z gry w drugim.
Cztery szmaty wyszły z gry na drugim etapie. Wszystkie klucze poszły na moje konto.
woronov and Elgie uważają, że to dobre!