Zastałem Jolkę?
+29
Knight_in_fire
wojtek_pl1
Pancerniak666
RavR
smorker83
Gnidozaurus
Jerzoo108
TankerDomi
woronov
Glint
Xard86
Potfur
Kmieciowy
Rozkoszniaczek
Haak
Wapniak57
x4ec
Aeternus55
Peter_Wolf
romkucha
straszny_cienias
SirBushman
VillageGame
LaCasaDeCEBULA
czesio267
King__of__war
Ziewnik
muriceps
Millennium_Falcon_
33 posters
Dzień dobry
Millennium_Falcon_- Liczba postów : 73
- Post n°1
Dzień dobry
First topic message reminder :
Zastałem Jolkę?
Zastałem Jolkę?
Aeternus55, czesio267, SirBushman and woronov uważają, że to dobre!
Millennium_Falcon_- Liczba postów : 73
- Post n°81
Re: Dzień dobry
No ja prawie 2 tygodnie temu zmieniłem wiek na 5-tkę z przodu, więc też do młodzików nie należę...
Aeternus55, Kmieciowy and Xard86 uważają, że to dobre!
Jerzoo108- Liczba postów : 242
- Post n°82
Hm... w świetle powyższego:
Hepi birtdaj tu ju!
Łapaj ciacho:
Hepi birtdaj tu ju!
Łapaj ciacho:
- Spoiler:
Aeternus55 uważa, że to dobre!
Kmieciowy- Liczba postów : 16
- Post n°83
Zanosi się, że to będzie forum tetryków wychowanych na Szariku i Rudym 102 .
I dobrze. Przynajmniej utarczki, spiskowe teorie, i inne takie będą na odpowiednio wysokim erystycznie (a może i sofistycznie) poziomie.
Kmieciowy.
I dobrze. Przynajmniej utarczki, spiskowe teorie, i inne takie będą na odpowiednio wysokim erystycznie (a może i sofistycznie) poziomie.
Kmieciowy.
Aeternus55, Ziewnik and RavR uważają, że to dobre!
- Post n°84
Kurcze, nic tak nie przynosi rozgłosu i lepiej nie robi reklamy jak KONTROWERSJE i SKANDALE.
I tak sobie myślę, że dobrze byłoby coś takiego spiskowego w temacie WoT tu napisać, trochę opluć kogoś, kto na to zasługuje, itp hahaha.
I kruci, mam kilka pomysłów na takie prowokacyjne teksty ale;
po pierwsze, nie chcę jeszcze zdradzać swojego prawdziwego nicku (tego, co to konto zamierzam spróbować odzyskać), bo mam podejrzenie graniczące z pewnością, że niniejsze forum jest 24/h obserwowane przez agentów WG, i tym samym mógłbym sobie zmniejszyć szanse na odzyskanie konta (bo jak wiemy, funkcjonariusze WG wcale a wcale nie kierują się... a zrzesztą... nie ma co się pogrążać, więc zastopuję ;
a po drugie, no nie mam czasu, wiosna przyszła i trza obejście wokoło chałupy zacząć ogarniać.
Kmieciowy.
I tak sobie myślę, że dobrze byłoby coś takiego spiskowego w temacie WoT tu napisać, trochę opluć kogoś, kto na to zasługuje, itp hahaha.
I kruci, mam kilka pomysłów na takie prowokacyjne teksty ale;
po pierwsze, nie chcę jeszcze zdradzać swojego prawdziwego nicku (tego, co to konto zamierzam spróbować odzyskać), bo mam podejrzenie graniczące z pewnością, że niniejsze forum jest 24/h obserwowane przez agentów WG, i tym samym mógłbym sobie zmniejszyć szanse na odzyskanie konta (bo jak wiemy, funkcjonariusze WG wcale a wcale nie kierują się... a zrzesztą... nie ma co się pogrążać, więc zastopuję ;
a po drugie, no nie mam czasu, wiosna przyszła i trza obejście wokoło chałupy zacząć ogarniać.
Kmieciowy.
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 403
- Post n°85
- Post n°86
Ten z Twojego obrazka to rysunkowa wersja postaci, która - niczym Grima Smoczy Język z Władcy Pierścieni - siedzi na Kremlu jako prawa i lewa ręka Putina, nazywa się Berel Lazar.
A ja raczej miałem na myśli grono wielbicieli tego jegomościa:
Kmieciowy.
P.S. Taka tam kontro-wersja
Aeternus55- Admin
- Post n°87
Hmmm muszę przyznać że nie znam tego gościa
Druga rzecz że ja mam bardzo nikłe znajomości w świecie WoT
Ostatnio zmieniony przez Aeternus55 dnia Sob Lut 17 2024, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
- Post n°88
Aeternus55 napisał:Hmmm muszę przyznać że nie znam tego gościa
To pryncypał, promotor, i właściciel najbardziej znanego na świecie w XXI wieku komika, który to trefniś zasłynął (zanim został na polecenie swego pryncypała politykiem) grą fajfusem na pianinie:
Kmieciowy.
P.S. Ten potężny człowiek z mojego obrazka nazywa się oficjalnie Ihor Kołomojskij. I jest obżydliwie bogaty
- Post n°89
Tęsknię za Kpt. Strzygą i jego wybitnym sarkazmem, poczuciem humoru, umiejętnością powiedzenia komuś "spierdalaj" w taki sposób, że uraczony taką propozycją, jeszcze się cieszył z powodu oczekującej go podróży.
Ktoś coś wie o zacnym Strzydze?
Kmieciowy.
Ktoś coś wie o zacnym Strzydze?
Kmieciowy.
woronov uważa, że to dobre!
woronov- Liczba postów : 1059
- Post n°90
Xard86 napisał:Dobry Panowie.
Dołączam, zobaczym co z tego wyjdzie.
Mam od razu prośbę:
Można by to zmienić?The following errors were found
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
podbijam
Kmieciowy uważa, że to dobre!
Ziewnik- Liczba postów : 43
- Post n°91
Up.
wyczymiesz
E.
Kurde, muszę podbijać posty, żeby mieć z 1k chociaż.
wyczymiesz
E.
Kurde, muszę podbijać posty, żeby mieć z 1k chociaż.
- Post n°92
wyślij podanie, się zobaczy
- Post n°93
No, Panowie.
Do 20'go zostało niewiele godzin. A tego dnia WG, jak przystało na faszystów, spali książki, znaczy oficjalne forum gry World of Tanks.
Forum, w którym tysiące graczy, w tym setki z krainy między Bugiem a Odrą i Nysą Łużycką, zostawiło z siebie znaczące cząstki ich życia; w formie słów, uczuć, złości, radości, koleżeństwa.
Gdzie ludzie się poznawali, i czasem polubili aż do tego stopnia, że spotkali się w prawdziwości.
Gdzie oddawali swój czas, by podzielić się, czy to klakierstwem, czy to spiskowymi teoriami, czy po prostu uczciwymi poradami w sprawie gry w czołgi. Kłócili się na owym forum, rozmawiali, dyskutowli; żyli tym forum często poświęcając sprawy ważniejsze, bo rodzinne.
Ważne to wszystko było. Ale nie według faszystów/inkwizytorów z WG.
I zniknie teraz to wszystko. Te miliony słów, uczuć. czasu poświęconego.
Bo WG postępacko, po faszystowsku, jak Inkwizycja, postanowiło SPALIĆ te wcale niemałe cząstki oddanych dusz, które płaciły faszystowskiej "białoruskiej" (z nazwy) firemce War Gameming (niepłacącej podatków na Cyprze, a na Białorusi wcale!) zarówno ciężko zarobionymi $zeklami jak i/lub swoim czasem.
Faszystowskie gnidy z WG za dwa dni podłożą kanistry z benzyną pod te okruchy życia graczy i je podpalą... ech...
Jutro, to znaczy w niedzielę, zamierzam spędzić większość wolnego czasu, aby zarchiwizować wszystkie swoje wpisy, jakie tam zamieściłem.
A gdy uda mi się odzyskać konto, to tu je przedrukuję w odpowiednich wątkach.
Kmieciowy.
P.S.
Do 20'go zostało niewiele godzin. A tego dnia WG, jak przystało na faszystów, spali książki, znaczy oficjalne forum gry World of Tanks.
Forum, w którym tysiące graczy, w tym setki z krainy między Bugiem a Odrą i Nysą Łużycką, zostawiło z siebie znaczące cząstki ich życia; w formie słów, uczuć, złości, radości, koleżeństwa.
Gdzie ludzie się poznawali, i czasem polubili aż do tego stopnia, że spotkali się w prawdziwości.
Gdzie oddawali swój czas, by podzielić się, czy to klakierstwem, czy to spiskowymi teoriami, czy po prostu uczciwymi poradami w sprawie gry w czołgi. Kłócili się na owym forum, rozmawiali, dyskutowli; żyli tym forum często poświęcając sprawy ważniejsze, bo rodzinne.
Ważne to wszystko było. Ale nie według faszystów/inkwizytorów z WG.
I zniknie teraz to wszystko. Te miliony słów, uczuć. czasu poświęconego.
Bo WG postępacko, po faszystowsku, jak Inkwizycja, postanowiło SPALIĆ te wcale niemałe cząstki oddanych dusz, które płaciły faszystowskiej "białoruskiej" (z nazwy) firemce War Gameming (niepłacącej podatków na Cyprze, a na Białorusi wcale!) zarówno ciężko zarobionymi $zeklami jak i/lub swoim czasem.
Faszystowskie gnidy z WG za dwa dni podłożą kanistry z benzyną pod te okruchy życia graczy i je podpalą... ech...
Jutro, to znaczy w niedzielę, zamierzam spędzić większość wolnego czasu, aby zarchiwizować wszystkie swoje wpisy, jakie tam zamieściłem.
A gdy uda mi się odzyskać konto, to tu je przedrukuję w odpowiednich wątkach.
Kmieciowy.
P.S.
Aeternus55 and woronov uważają, że to dobre!
RavR- Liczba postów : 98
- Post n°94
Dzień Dobry, Witam Wszystkich
woronov uważa, że to dobre!
Aeternus55- Admin
- Post n°95
witam witam
RavR- Liczba postów : 98
- Post n°96
Wygląda to wszystko nawet, nawet.
Trochę jeszcze roboty będzie, żeby to pouzupełniać. Smorker83 robi mega robotę z dodawaniem pojazdów. Wstawiłem kilka, żeby chociaż trochę mu pomóc. Ktoś mi zwrócił słusznie uwagę, żeby była jakaś standaryzacja tego wszystkiego. Jak "wrzucacie czołgi" to róbcie to podobnie do Smorkera, żeby to miało ręce i nogi. Gwiazdka przed pojazdem premium, po nazwie w nawiasie, klasa pojazdu i tier np. ★M10 RBFM [TD-5 Tier] Ja swoje wszystkie poprawiłem, żeby były takie same.
Trochę jeszcze roboty będzie, żeby to pouzupełniać. Smorker83 robi mega robotę z dodawaniem pojazdów. Wstawiłem kilka, żeby chociaż trochę mu pomóc. Ktoś mi zwrócił słusznie uwagę, żeby była jakaś standaryzacja tego wszystkiego. Jak "wrzucacie czołgi" to róbcie to podobnie do Smorkera, żeby to miało ręce i nogi. Gwiazdka przed pojazdem premium, po nazwie w nawiasie, klasa pojazdu i tier np. ★M10 RBFM [TD-5 Tier] Ja swoje wszystkie poprawiłem, żeby były takie same.
Aeternus55 uważa, że to dobre!
Pancerniak666- Liczba postów : 334
- Post n°97
Witam,
Wiadomość o likwidacji forum WoTowskiego przez górę przyjąłem z zaskoczeniem i jednak ulgą, ale jak widać, nie mogło być tak dobrze
Forum się rozwija, aż słychać przecinanie desek, stukanie młotków i szlifowanie
Pozdrawiam, Michał.
Wiadomość o likwidacji forum WoTowskiego przez górę przyjąłem z zaskoczeniem i jednak ulgą, ale jak widać, nie mogło być tak dobrze
Forum się rozwija, aż słychać przecinanie desek, stukanie młotków i szlifowanie
Pozdrawiam, Michał.
Aeternus55, SirBushman and woronov uważają, że to dobre!
- Post n°98
Witamy na forum.
Czołgiem
Czołgiem
wojtek_pl1- Liczba postów : 266
- Post n°99
Jestem.
SirBushman uważa, że to dobre!
Aeternus55- Admin