Temat poświęcony czołgowi średniemu premium na poziomie VIII w polskim drzewie technologicznym.
5 posters
[MT-8 tier ★] CS-52 Lis
smorker83- Liczba postów : 178
- Post n°1
[MT-8 tier ★] CS-52 Lis
Glint- Liczba postów : 16
- Post n°2
Re: [MT-8 tier ★] CS-52 Lis
Ponieważ nadchodzi Linia Frontu, wyciągnę ten czołg aby nim pośmigać, lubię go ale na randomach idzie mi na nim tragicznie.
Zauważyłem że stabilzator i optyka są na nim konieczne. Czy rezygnacja z wentylacji na medzie to dobry pomysł?
Zauważyłem że stabilzator i optyka są na nim konieczne. Czy rezygnacja z wentylacji na medzie to dobry pomysł?
czesio267- Liczba postów : 174
- Post n°3
Glint napisał:Ponieważ nadchodzi Linia Frontu, wyciągnę ten czołg aby nim pośmigać, lubię go ale na randomach idzie mi na nim tragicznie.
Ja posiadam wente, dopychacz i to coś co zmniejsza rozrzut. Wg ten czołg nie nadaje się do strzelania w ruchu. A wente bym zostawił.
Glint uważa, że to dobre!
Paythos- Liczba postów : 671
- Post n°4
Ale ogólnie, wart 113 PLNów?
Xard86- Liczba postów : 370
- Post n°5
Paythos napisał:Ale ogólnie, wart 113 PLNów?
Chyba nie. Czołg jest dobry, ale to nic wybitnego - nie jest szybki, ale nie jest też wolny, działo ma przyzwoite, wieża czasem coś odbije. Ogólnie można tym pograć i wyciągam go raz na jakiś czas z garażu, ale chyba przede wszystkim dlatego że mimo prawie 500 bitew jakoś nie złożyło mi się na tym pojeździe zdobyć "M-ki".