Więc w ramach eksperymentu, od czasu do czasu pójdę sobie popływać. Czego się nie robi dla dobra nauki .
5 posters
Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?
King__of__war- Liczba postów : 104
- Post n°1
Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?
Od czasu do czasu, zdażało mi się wysłać donosik na topielców i popychaczy. Nawet sprawdzałem czy zostali ukarani. Około 50% zgłoszeń było rozpatrywane pozytywnie i leciały bany. Zwykle trzydniowe. Kilka razy mnie nawet pozdrawiano po ustaniu kary . Ale od kliku tygodni, może miesięcy całkowicie ustała pomoc wsparcia graczy. Odpowiedzi z ich strony udzielanie są mechanicznie i nic już nie można wskórać. Przyznam się bez bicia, że sam takiego bana ze dwa razy dostałem. Za wypychanie i ostrzał, gdy jeszcze działał.
Więc w ramach eksperymentu, od czasu do czasu pójdę sobie popływać. Czego się nie robi dla dobra nauki .
Paythos uważa, że to dobre!
woronov- Liczba postów : 988
Nie wiem jak to teraz wygląda, Wcześniej rzeczywiście było słychać, że zgłoszenia są rozpatrywane i bany leciały
Wsparcie gracza nadal nie działa. Tam już chyba wszystkich zwolnili i działają tylko boty. Pływam, skaczę, wypycham itp. i NIC SIĘ NIE DZIEJE . Polecam innym na odstresowanie
ps.
Eksperyment w toku
ps.
Eksperyment w toku
Xard86- Liczba postów : 369
King__of__war napisał:Wsparcie gracza nadal nie działa. Tam już chyba wszystkich zwolnili i działają tylko boty. Pływam, skaczę, wypycham itp. i NIC SIĘ NIE DZIEJE . Polecam innym na odstresowanie
ps.
Eksperyment w toku
Wyślij mi jakąś powtórkę to Cię zgłosze i zobaczymy
TaihoSan, woronov and rogaty uważają, że to dobre!
Xard86 napisał:...
W ramach eksperymentu oczywiście, na odstresowaie
Xard86 uważa, że to dobre!
Jerzoo108- Liczba postów : 233
Xard86 napisał:
To nic nie da. Powtórka musi być TWOJA.
Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!
Millennium_Falcon_- Liczba postów : 59
Ech, te stare czasy, kiedy support jeszcze działał i hurtowo wysyłałem mongołów na wczasy od kilkudniowych, po kilkumiesięczne. Co prawda miewał też okresy pomroczności jasnej, kiedy zasypywany powtórkami i filmami z działalności Adameksza nie potrafił go uwalić. Dopiero forumowa burza i zaproszenie do współpracy Parima pomogło rozwiązać problem. W tej chwili WG ma już całkowicie wychuchane na graczy, co pokazało m. in. zamknięcie forum oraz brak reakcji na działalność człowiekopodobnych.
Aeternus55, Jerzoo108 and woronov uważają, że to dobre!
Czyli nic się nie zmieniło. Zlali Cię woronov. Wsparcie to od dawna fikcja.
W dalszym ciągu topię się kiedy mam ochotę. Ulewam się w moim darmowym AC 4 z twich, gdy losowania są +2 (bardzo często). Wypycham innych graczy z mojej drużyny (np. Szelmy, Bleski stojące na czerwonej), a czasami nawet niektórych zniszczę . I mam to w nosie, bo wiem, że i tak mi nic nie zrobią. To takie moje prywatne podziękowanie za BeZeTy i inne niezbalansowane WorldOfPremiumTanks, samochody, brak nowych map i zrypane losowania (+2 NAGMINNIE - bez możliwości wyłączenia w ustawieniach).
woronov and TankerDomi mówią spadówa!
- Post n°10
Re: Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?
King__of__war napisał:
W dalszym ciągu topię się kiedy mam ochotę. Ulewam się w moim darmowym AC 4 z twich, gdy losowania są +2 (bardzo często). Wypycham innych graczy z mojej drużyny (np. Szelmy, Bleski stojące na czerwonej), a czasami nawet niektórych zniszczę . I mam to w nosie, bo wiem, że i tak mi nic nie zrobią. To takie moje prywatne podziękowanie za BeZeTy i inne niezbalansowane WorldOfPremiumTanks, samochody, brak nowych map i zrypane losowania (+2 NAGMINNIE - bez możliwości wyłączenia w ustawieniach).
"Łamię zasady bo mogę, bo nie grozi mi za to kara, bo inni też łamią, bo system jest zły i za faktyczne lub urojone krzywdy będę go psuł".
Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!
- Post n°11
Nie drogi Xardzie. W tej grze już od dawna nie ma już żadnych zasad. Kiedyś te zasady były i ich przestrzegałem. Nawet wysyłałem zgłoszenia. System może nie był idealny, ale działał. I pamiętajmy o tym, że pierwsze zasady złamało samo WG. Pozdrawiam.
Jerzoo108- Liczba postów : 233
- Post n°12
Jak trzeba mieć zryty beret, żeby zamiast wywalić grę z dysku, to przeszkadzać innym, bo jest się obrażonym niczym pięciolatek, co to mama mu nie kupiła zabawki? No jak? Przez takich dekli jak ty ta gra zeszła na psy. Idź kuźwa pograj w babry albo tetrisa...
Millennium_Falcon_, woronov and rogaty uważają, że to dobre!
- Post n°13
King__of__war napisał:Nie drogi Xardzie. W tej grze już od dawna nie ma już żadnych zasad. Kiedyś te zasady były i ich przestrzegałem. Nawet wysyłałem zgłoszenia. System może nie był idealny, ale działał. I pamiętajmy o tym, że pierwsze zasady złamało samo WG. Pozdrawiam.
Oczywiście że są zasady - a metamorfoza ze zgłaszającego do takiego który powinien być zgłaszany to wyjątkowo nieciekawa droga ewolucji.
Można sobie darować zgłaszanie do supportu ( choć ja jak zgłaszam i potem sprawdzam czy gagatek gra to widzę ewidentne urlopy od giereczki ), ale nie trzeba od razu dołączać do tych którzy do tej pory Cię irytowali.
Millennium_Falcon_ and rogaty uważają, że to dobre!
- Post n°14
Jerzoo108 napisał:Idź kuźwa pograj w babry albo tetrisa...
Co to babry "sympatyczny" czołgisto?
- Post n°15
King__of__war napisał:
...
No nie właśnie. Konto, gracz, którego zgłosiłem został zbanowany.
Millennium_Falcon_, King__of__war and TankerDomi uważają, że to dobre!
- Post n°16
woronov napisał:King__of__war napisał:
...
No nie właśnie. Konto, gracz, którego zgłosiłem został zbanowany.
Musiałeś trafić na ten jeden, losowy dzień w roku, kiedy ktoś tam pracuje .
woronov uważa, że to dobre!