Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

5 posters

Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?

King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 104

Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?  Empty Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?

Pisanie by King__of__war Czw Maj 02 2024, 14:16

Od czasu do czasu, zdażało mi się wysłać donosik na topielców i popychaczy. Nawet sprawdzałem czy zostali ukarani. Około 50% zgłoszeń było rozpatrywane pozytywnie i leciały bany. Zwykle trzydniowe. Kilka razy mnie nawet pozdrawiano po ustaniu kary Smile_trollface-3. Ale od kliku tygodni, może miesięcy całkowicie ustała pomoc wsparcia graczy. Odpowiedzi z ich strony udzielanie są mechanicznie i nic już nie można wskórać. Przyznam się bez bicia, że sam takiego bana ze dwa razy dostałem. Za wypychanie i ostrzał, gdy jeszcze działał.

Więc w ramach eksperymentu, od czasu do czasu pójdę sobie popływać. Czego się nie robi dla dobra nauki Smile-tongue.

Paythos uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?  Empty Re: Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?

Pisanie by woronov Czw Maj 02 2024, 20:15

Nie wiem jak to teraz wygląda, Wcześniej rzeczywiście było słychać, że zgłoszenia są rozpatrywane i bany leciały
    King__of__war
    King__of__war

Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?  Empty Re: Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?

Pisanie by King__of__war Sro Cze 05 2024, 10:29

Wsparcie gracza nadal nie działa. Tam już chyba wszystkich zwolnili i działają tylko boty. Pływam, skaczę, wypycham itp. i NIC SIĘ NIE DZIEJE Smile_popcorn1 . Polecam innym na odstresowanie Smile-tongue

ps.
    Eksperyment w toku Smile_trollface-3

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 369

Pisanie by Xard86 Sro Cze 05 2024, 10:47

King__of__war napisał:Wsparcie gracza nadal nie działa. Tam już chyba wszystkich zwolnili i działają tylko boty. Pływam, skaczę, wypycham itp. i NIC SIĘ NIE DZIEJE Smile_popcorn1 . Polecam innym na odstresowanie   Smile-tongue

ps. Smile_veryhappy
    Eksperyment w toku Smile_trollface-3

Wyślij mi jakąś powtórkę to Cię zgłosze i zobaczymy Smile_trollface-3

TaihoSan, woronov and rogaty uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Cze 05 2024, 22:05

Xard86 napisał:...

W ramach eksperymentu oczywiście, na odstresowaie Smile-tongue Smile_trollface-3

Xard86 uważa, że to dobre!

Jerzoo108
    Jerzoo108

Liczba postów : 233

Pisanie by Jerzoo108 Pią Cze 07 2024, 17:05

Xard86 napisał:

To nic nie da. Powtórka musi być TWOJA.

Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Liczba postów : 59

Pisanie by Millennium_Falcon_ Sob Cze 22 2024, 01:37

Ech, te stare czasy, kiedy support jeszcze działał i hurtowo wysyłałem mongołów na wczasy od kilkudniowych, po kilkumiesięczne. Co prawda miewał też okresy pomroczności jasnej, kiedy zasypywany powtórkami i filmami z działalności Adameksza nie potrafił go uwalić. Dopiero forumowa burza i zaproszenie do współpracy Parima pomogło rozwiązać problem. W tej chwili WG ma już całkowicie wychuchane na graczy, co pokazało m. in. zamknięcie forum oraz brak reakcji na działalność człowiekopodobnych.

Aeternus55, Jerzoo108 and woronov uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Pon Paź 21 2024, 21:28

Dostałem taką wiadomość w grze:

Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?  Shot_284

Zgłosiłem do "wsparcia" i już kolejnego dnia dostałem odpowiedz.

Wsparcie gracza. Prawda czy fałsz?  Bez_ty36
    King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Sro Paź 30 2024, 13:03

Czyli nic się nie zmieniło. Zlali Cię woronov. Wsparcie to od dawna fikcja.

W dalszym ciągu topię się kiedy mam ochotę. Ulewam się w moim darmowym AC 4 z twich, gdy losowania są +2 (bardzo często). Wypycham innych graczy z mojej drużyny (np. Szelmy, Bleski stojące na czerwonej), a czasami nawet niektórych zniszczę  Smile_popcorn1 . I mam to w nosie, bo wiem, że i tak mi nic nie zrobią. To takie moje prywatne podziękowanie za BeZeTy i inne niezbalansowane WorldOfPremiumTanks, samochody, brak nowych map i zrypane losowania (+2 NAGMINNIE - bez możliwości wyłączenia w ustawieniach).

woronov and TankerDomi mówią spadówa!

Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Paź 30 2024, 13:34

King__of__war napisał:
    W dalszym ciągu topię się kiedy mam ochotę. Ulewam się w moim darmowym AC 4 z twich, gdy losowania są +2 (bardzo często). Wypycham innych graczy z mojej drużyny (np. Szelmy, Bleski stojące na czerwonej), a czasami nawet niektórych zniszczę  Smile_popcorn1 . I mam to w nosie, bo wiem, że i tak mi nic nie zrobią. To takie moje prywatne podziękowanie za BeZeTy i inne niezbalansowane WorldOfPremiumTanks, samochody, brak nowych map i zrypane losowania (+2 NAGMINNIE - bez możliwości wyłączenia w ustawieniach).

"Łamię zasady bo mogę, bo nie grozi mi za to kara, bo inni też łamią, bo system jest zły i za faktyczne lub urojone krzywdy będę go psuł".

Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Sro Paź 30 2024, 14:59

Nie drogi Xardzie. W tej grze już od dawna nie ma już żadnych zasad. Kiedyś te zasady były i ich przestrzegałem. Nawet wysyłałem zgłoszenia. System może nie był idealny, ale działał. I pamiętajmy o tym, że pierwsze zasady złamało samo WG. Pozdrawiam.
    Jerzoo108
    Jerzoo108

Liczba postów : 233

Pisanie by Jerzoo108 Sro Paź 30 2024, 17:14

Jak trzeba mieć zryty beret, żeby zamiast wywalić grę z dysku, to przeszkadzać innym, bo jest się obrażonym niczym pięciolatek, co to mama mu nie kupiła zabawki? No jak? Przez takich dekli jak ty ta gra zeszła na psy. Idź kuźwa pograj w babry albo tetrisa...

Millennium_Falcon_, woronov and rogaty uważają, że to dobre!

Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Paź 30 2024, 17:57

King__of__war napisał:Nie drogi Xardzie. W tej grze już od dawna nie ma już żadnych zasad. Kiedyś te zasady były i ich przestrzegałem. Nawet wysyłałem zgłoszenia. System może nie był idealny, ale działał. I pamiętajmy o tym, że pierwsze zasady złamało samo WG. Pozdrawiam.

Oczywiście że są zasady - a metamorfoza ze zgłaszającego do takiego który powinien być zgłaszany to wyjątkowo nieciekawa droga ewolucji.
    Można sobie darować zgłaszanie do supportu ( choć ja jak zgłaszam i potem sprawdzam czy gagatek gra to widzę ewidentne urlopy od giereczki ), ale nie trzeba od razu dołączać do tych którzy do tej pory Cię irytowali.

Millennium_Falcon_ and rogaty uważają, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Sro Paź 30 2024, 19:41

Jerzoo108 napisał:Idź kuźwa pograj w babry albo tetrisa...

Co to babry "sympatyczny" czołgisto?
    woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Paź 30 2024, 22:37

King__of__war napisał:
    ...

No nie właśnie. Konto, gracz, którego zgłosiłem został zbanowany.

Millennium_Falcon_, King__of__war and TankerDomi uważają, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Czw Paź 31 2024, 18:05

woronov napisał:
    King__of__war napisał:
    ...

No nie właśnie. Konto, gracz, którego zgłosiłem został zbanowany.

Musiałeś trafić na ten jeden, losowy dzień w roku, kiedy ktoś tam pracuje Smile_glasses .

woronov uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 06:41