Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

5 posters

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki Empty Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki

Pisanie by woronov Sro Maj 22 2024, 20:16

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki

https://worldoftanks.eu/pl/news/specials/trade-in-event-may-2024/

WG napisał:
    Dowódcy!

Zamiana powraca! Teraz możecie wymienić swoje pojazdy-weteranów na nowych rekrutów, oszczędzając przy tym mnóstwo złota na cenie zakupu.

Szybkie czołgi lekkie, uniwersalne średnie, brawlerzy z mocnym uderzeniem i skryte niszczyciele czołgów mogą być Wasze w ramach zamiany pojazdu premium z Waszej aktualnej kolekcji od 22 maja 2024 o 10:00 (BST) do 1 czerwca 2024 o 10:00 (BST).

Wybierzcie jeden z pojazdów premium poziomów VI–VIII biorących udział w akcji, a połowa wartości w złocie wybranego pojazdu zostanie odjęta od ceny nowego. Aktualną listę pojazdów biorących udział w akcji znajdziecie w grze, w sekcjach SKLEP i BADANIA.

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki Trade-in-event-asset-1920x900

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki Trade-in-via-in-game-store-2024-01-1920x1080_1024x

Paythos
    Paythos

Liczba postów : 671

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki Empty Re: Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki

Pisanie by Paythos Sro Maj 22 2024, 20:52

W końcu... możesz 6ki zamienić na ... 6ki Smile-tongue

Chyba w końcu, bezużytecznego dla mnie Vk 28.01 105, zamienię na coś, czym umiem grać... med albo tedek Smile_popcorn1
    MaciekRS1

Liczba postów : 71

Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki Empty Re: Zamiana: wymień stare zardzewiałe pojazdy na nowe błyszczące zabawki

Pisanie by MaciekRS1 Sro Maj 22 2024, 22:15

Marne nowe czołgi. W poprzedniej edycji wziąłem Astera i 122 i są świetne, teraz nie wydam 8000 obligacji (w postaci Alpine) na nic z tych nowości.
    King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 104

Pisanie by King__of__war Czw Maj 23 2024, 19:23

MaciekRS1 napisał:Marne nowe czołgi. W poprzedniej edycji wziąłem Astera i 122 i są świetne, teraz nie wydam 8000 obligacji (w postaci Alpine) na nic z tych nowości.

Sam Chińczyk nie wystarczy. Zapomniałeś o złocie Smile_glasses .
    Xard86
    Xard86

Liczba postów : 369

Pisanie by Xard86 Pią Maj 24 2024, 11:32

MaciekRS1 napisał:Marne nowe czołgi. W poprzedniej edycji wziąłem Astera i 122 i są świetne, teraz nie wydam 8000 obligacji (w postaci Alpine) na nic z tych nowości.

A LiS? To całkiem dobra maszyna, wymaga dosyć często podpierania się goldem, ale ciężko nazwać go "marnym". Pogrywam nim raz na jakiś czas i cały czas daje rade... choć mój egzemplarz ma dziwną przypadłość że nie mogę wbić na nim "M-ki" - mimo 2 MoE, 460 bitew nie pykło mi to ani razu... Może teraz jak się pojawi nowa fala husarii wymagania spadną do mojego poziomu Wink

Generalnie wymiana czołgów to fajne wydarzenie - biorąc Alpine Tigera za obligacje pod wymianę można zdobyć niskim kosztem parę fajnych maszyn - np. 703 II, Bisonte, 50TP Pr, 122TM, LiS, warte uwagi mogą też być Astron, Obj274a, WZ-120, ELC Even ( który akurat nigdy na wymianie nie powinien się pojawić  )

woronov uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 06:51