https://wgmods.net/6711/
Długo wyczekiwany mod. Automatyczne zbieranie zasobów/punktów za nowy Okres Służby.
Jeszcze nie sprawdzałem jak działa więc będę wdzięczny za opinie o tym modzie.
Rozkoszniaczek and Xard86 uważają, że to dobre!
Elgie uważa, że to dobre!
woronov uważa, że to dobre!
Masakra, że ludzie niby ogarniają grę a mają problem z tak prostą rzeczą jak odbieranie nagrodyXard86 napisał:Sprawdzę to.
To jest masakra że ludzie muszą pisać takie rzeczy bo WG jest zbyt leniwe lub w pełni świadomie zrobiło to w ten sposób. Ten okres służby działa od kilkudziesięciu dni a ja do drugiego etapu jeszcze nie doszedłem bo zapominam o odebraniu nagród....
rogaty napisał:
Masakra, że ludzie niby ogarniają grę a mają problem z tak prostą rzeczą jak odbieranie nagrody
Nie na etacie ale śmieszy mnie kiedy z jednej strony oczekuje się od graczy czytania mapy, znajomości pancerzy, parametrów czołgów itp a klikniecie odbierz nagrodę jest nie do przebrnięciaXard86 napisał:rogaty napisał:
Masakra, że ludzie niby ogarniają grę a mają problem z tak prostą rzeczą jak odbieranie nagrody
Jakbyś musiał ręcznie odbierać nagrody za misje dzienne i za każdy etap BP to też byś takie pierdoły pisał? Ktoś nie potrafi, zapomniał, albo co gorsza celowo zrobił tak żeby te punkty jeszcze wolniej przybywały, ale wszystko jest ok i to gracze winni? Co Ty, na etacie w WG?
Xard86 napisał:
Nie na etacie ale śmieszy mnie kiedy z jednej strony oczekuje się od graczy czytania mapy, znajomości pancerzy, parametrów czołgów itp a klikniecie odbierz nagrodę jest nie do przebrnięcia
Piszecie o botach i nobach w grze. A kim trzeba być aby kliknięcia nie ogarnąć?
Przemyśl to i zastanów się kto pisze o pierdołach?
TankerDomi uważa, że to dobre!
Xard86 napisał:
Tu nie chodzi o kliknięcia tylko o konieczności pamiętania o tym. Niby wyskakuje powiadomienie, ale po pierwszej bitwie często jest ich wiele ( a jak skończyłeś bitwę przed czasem i poszedłeś do następnej to w ogóle po dwóch potyczkach cały potok powiadomień się pojawia ) i łatwo to przeoczyć. Do zakładki "klan" też raczej nie ma po co na co dzień wchodzić i punkty przepadają.
I jakoś się udało że wszystkie inne nagrody są odbierane automatycznie, to czemu tutaj tak się nie dzieje? Dostałeś z nagrody dzień KP - odebrane i startuje od razu, nie możesz sobie zostawić na później, naklejki których nie chcesz - pyk przyznane na konto, misje 5xXP które chciałbyś zachować na odpowiedni moment, cyk odebrane i działają od razu. Ale okres służby nie odbiera się automatycznie bo gracze może chcą zdecydować czy to brać... serio? I jakkolwiek nie wiem czy jest to spaprane celowo, czy przez przypadek, tak bronienie tego to czysta kpina.
Wbijasz ebole, markujesz czołgi, statystyki powyżej przeciętnej i wykładasz się na kliknięciu w guziczek.Xard86 napisał:
.. cały potok powiadomień się pojawia ) i łatwo to przeoczyć..
rogaty napisał:
Nie trzeba 3x odbierać punktów. Wystarczy zrobić wszystkie misje i odebrać je za jednym razem wchodząc a do zakładki klan(pewnie i tak tam wchodzisz aby sie dowiedziec jakie misja masz do zrobienia).
Jeżeli to dla kogoś straszne obciążenie pamięci, brakuje mi słów aby to skomentować..
A Ty dalej swoje..Xard86 napisał:
Widzisz, ja akurat na misję nie patrzę - gram i tyle, Carro jak kiedyś wpadnie to będzie - po to sobie zainstalowałem moda który odbiera mi te nagrody automatycznie, a ty dalej klikasz jak chłop pańszczyźniany bo WG celowo czy przypadkiem odwala fuszerkę. I jeszcze ich bronisz xD
rogaty uważa, że to dobre!
woronov napisał:Clan rewards auto claim
https://wgmods.net/6711/
Długo wyczekiwany mod. Automatyczne zbieranie zasobów/punktów za nowy Okres Służby.
Jeszcze nie sprawdzałem jak działa więc będę wdzięczny za opinie o tym modzie.
Rozkoszniaczek napisał:
... często wyskakuje błąd i wejście z zakładkę "Klan", bywa dość problematyczne.
Rozkoszniaczek uważa, że to dobre!