Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

5 posters

Clan rewards auto claim

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Clan rewards auto claim Empty Clan rewards auto claim

Pisanie by woronov Wto Cze 18 2024, 21:46

Clan rewards auto claim

https://wgmods.net/6711/

Długo wyczekiwany mod. Automatyczne zbieranie zasobów/punktów za nowy Okres Służby.
    Jeszcze nie sprawdzałem jak działa więc będę wdzięczny za opinie o tym modzie.

Rozkoszniaczek and Xard86 uważają, że to dobre!

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 370

Clan rewards auto claim Empty Re: Clan rewards auto claim

Pisanie by Xard86 Sro Cze 19 2024, 08:38

Sprawdzę to.

To jest masakra że ludzie muszą pisać takie rzeczy bo WG jest zbyt leniwe lub w pełni świadomie zrobiło to w ten sposób. Ten okres służby działa od kilkudziesięciu dni a ja do drugiego etapu jeszcze nie doszedłem bo zapominam o odebraniu nagród....

Elgie uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Cze 19 2024, 21:54

Mi się udało dozbierać do 4 Smile
    Nie wiem jaki WG miało cel żeby wymuszać na graczach odbiór nagród.

edit//
    Aslain doda go do paczki przy następnej aktualizacji
    TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 315

Pisanie by TaihoSan Pią Cze 21 2024, 11:23

Można odebrać tą nagrodę następnego dnia oczywiście jak się nie zapomni Clan rewards auto claim 1f602 Clan rewards auto claim 1f602 Clan rewards auto claim 1f602
    Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Pią Cze 21 2024, 12:07

Mod działa i już jest w paczce od Aslaina.

woronov uważa, że to dobre!

rogaty
    rogaty

Liczba postów : 147

Pisanie by rogaty Sro Sie 14 2024, 10:41

Xard86 napisał:Sprawdzę to.

To jest masakra że ludzie muszą pisać takie rzeczy bo WG jest zbyt leniwe lub w pełni świadomie zrobiło to w ten sposób. Ten okres służby działa od kilkudziesięciu dni a ja do drugiego etapu jeszcze nie doszedłem bo zapominam o odebraniu nagród....
    Masakra, że ludzie niby ogarniają grę a mają problem z tak prostą rzeczą jak odbieranie nagrody Wink
    Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Sie 14 2024, 10:52

rogaty napisał:
    Masakra, że ludzie niby ogarniają grę a mają problem z tak prostą rzeczą jak odbieranie nagrody Wink

Jakbyś musiał ręcznie odbierać nagrody za misje dzienne i za każdy etap BP to też byś takie pierdoły pisał? Ktoś nie potrafi, zapomniał, albo co gorsza celowo zrobił tak żeby te punkty jeszcze wolniej przybywały, ale wszystko jest ok i to gracze winni? Co Ty, na etacie w WG?
    rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Sro Sie 14 2024, 11:20

Xard86 napisał:
    rogaty napisał:

Jakbyś musiał ręcznie odbierać nagrody za misje dzienne i za każdy etap BP to też byś takie pierdoły pisał? Ktoś nie potrafi, zapomniał, albo co gorsza celowo zrobił tak żeby te punkty jeszcze wolniej przybywały, ale wszystko jest ok i to gracze winni? Co Ty, na etacie w WG?
    Nie na etacie ale śmieszy mnie kiedy z jednej strony oczekuje się od graczy czytania mapy, znajomości pancerzy, parametrów czołgów itp a klikniecie odbierz nagrodę jest nie do przebrnięcia Wink
    Piszecie o botach i nobach w grze. A kim trzeba być aby kliknięcia nie ogarnąć?

Przemyśl to i zastanów się kto pisze o pierdołach?
    Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Sie 14 2024, 13:19

[quote="rogaty"]
    Xard86 napisał:
    Nie na etacie ale śmieszy mnie kiedy z jednej strony oczekuje się od graczy czytania mapy, znajomości pancerzy, parametrów czołgów itp a klikniecie odbierz nagrodę jest nie do przebrnięcia Wink
    Piszecie o botach i nobach w grze. A kim trzeba być aby kliknięcia nie ogarnąć?

Przemyśl to i zastanów się kto pisze o pierdołach?

Tu nie chodzi o kliknięcia tylko o konieczności pamiętania o tym. Niby wyskakuje powiadomienie, ale po pierwszej bitwie często jest ich wiele ( a jak skończyłeś bitwę przed czasem i poszedłeś do następnej to w ogóle po dwóch potyczkach cały potok powiadomień się pojawia ) i łatwo to przeoczyć. Do zakładki "klan" też raczej nie ma po co na co dzień wchodzić i punkty przepadają.

I jakoś się udało że wszystkie inne nagrody są odbierane automatycznie, to czemu tutaj tak się nie dzieje? Dostałeś z nagrody dzień KP - odebrane i startuje od razu, nie możesz sobie zostawić na później, naklejki których nie chcesz - pyk przyznane na konto, misje 5xXP które chciałbyś zachować na odpowiedni moment, cyk odebrane i działają od razu. Ale okres służby nie odbiera się automatycznie bo gracze może chcą zdecydować czy to brać... serio? I jakkolwiek nie wiem czy jest to spaprane celowo, czy przez przypadek, tak bronienie tego to czysta kpina.

TankerDomi uważa, że to dobre!

rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Sro Sie 14 2024, 14:19

Xard86 napisał:

Tu nie chodzi o kliknięcia tylko o konieczności pamiętania o tym. Niby wyskakuje powiadomienie, ale po pierwszej bitwie często jest ich wiele ( a jak skończyłeś bitwę przed czasem i poszedłeś do następnej to w ogóle po dwóch potyczkach cały potok powiadomień się pojawia ) i łatwo to przeoczyć. Do zakładki "klan" też raczej nie ma po co na co dzień wchodzić i punkty przepadają.

I jakoś się udało że wszystkie inne nagrody są odbierane automatycznie, to czemu tutaj tak się nie dzieje? Dostałeś z nagrody dzień KP - odebrane i startuje od razu, nie możesz sobie zostawić na później, naklejki których nie chcesz - pyk przyznane na konto, misje 5xXP które chciałbyś zachować na odpowiedni moment, cyk odebrane i działają od razu. Ale okres służby nie odbiera się automatycznie bo gracze może chcą zdecydować czy to brać... serio? I jakkolwiek nie wiem czy jest to spaprane celowo, czy przez przypadek, tak bronienie tego to czysta kpina.

Wiem jak to działa i nie musisz mi tego tłumaczyć.
    Zgadzam się z Twoimi argumentami, że można by to zrobić inaczej.
    Ja poprostu nie widzę tu żadnego problemu który tak uparcie dostrzegasz.
    Nie trzeba 3x odbierać punktów. Wystarczy zrobić wszystkie misje i odebrać je za jednym razem wchodząc a do zakładki klan(pewnie i tak tam wchodzisz aby sie dowiedziec jakie misja masz do zrobienia).
    Jeżeli to dla kogoś straszne obciążenie pamięci, brakuje mi słów aby to skomentować..
    Xard86 napisał:
    .. cały potok powiadomień się pojawia ) i łatwo to przeoczyć..
    Wbijasz ebole, markujesz czołgi, statystyki powyżej przeciętnej i wykładasz się na kliknięciu w guziczek.
    ..faktycznie trudno to ogarnąć Wink

Może ktoś kto ma takie problemy nie zasługuje na tak topową nagrodę Wink

Tylko bijesz pianę - nie warto kontynuować.
    Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Sie 14 2024, 14:47

rogaty napisał:
    Nie trzeba 3x odbierać punktów. Wystarczy zrobić wszystkie misje i odebrać je za jednym razem wchodząc a do zakładki klan(pewnie i tak tam wchodzisz aby sie dowiedziec jakie misja masz do zrobienia).
    Jeżeli to dla kogoś straszne obciążenie pamięci, brakuje mi słów aby to skomentować..

Widzisz, ja akurat na misję nie patrzę - gram i tyle, Carro jak kiedyś wpadnie to będzie - po to sobie zainstalowałem moda który odbiera mi te nagrody automatycznie, a ty dalej klikasz jak chłop pańszczyźniany bo WG celowo czy przypadkiem odwala fuszerkę. I jeszcze ich bronisz xD
    rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Sro Sie 14 2024, 18:55

Xard86 napisał:
    Widzisz, ja akurat na misję nie patrzę - gram i tyle, Carro jak kiedyś wpadnie to będzie - po to sobie zainstalowałem moda który odbiera mi te nagrody automatycznie, a ty dalej klikasz jak chłop pańszczyźniany bo WG celowo czy przypadkiem odwala fuszerkę. I jeszcze ich bronisz xD
    A Ty dalej swoje..
    Kliknięcie 1x dziennie w prostokącik nie nadwyręża mnie fizycznie ani mentalnie.
    Jeżeli stwierdzenie oczywistych faktów jest Twoim zdaniem bronieniem jednej ze stron to co mogę Ci odpisać?
    Napisz jeszcze, że za to mi płacą i sytuacja będzie jasna .. Wink
    woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Sie 14 2024, 20:03

Nie w tym rzecz, że to trudne, uciążliwe itp.
    Ja zwyczajnie o tym zapominam Smile_blinky Zdarzało się, że mi przepadało, niestety.
    Mały "modzik" i wszystko robi się łatwiejsze. Nie uwłacza mi to Smile_trollface-3

rogaty uważa, że to dobre!

Rozkoszniaczek
    Rozkoszniaczek

Liczba postów : 235

Pisanie by Rozkoszniaczek Sro Sie 14 2024, 20:21

woronov napisał:Clan rewards auto claim

https://wgmods.net/6711/

Długo wyczekiwany mod. Automatyczne zbieranie zasobów/punktów za nowy Okres Służby.
    Jeszcze nie sprawdzałem jak działa więc będę wdzięczny za opinie o tym modzie.

Wow! Pierwszy mod, który zainstaluję od niepamiętnych czasów.
    Z wad ręcznego odbierania nagród, wymieniłbym jeszcze fakt, że często wyskakuje błąd i wejście z zakładkę "Klan", bywa dość problematyczne.
    woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Sie 14 2024, 21:59

Rozkoszniaczek napisał:
    ... często wyskakuje błąd i wejście z zakładkę "Klan", bywa dość problematyczne.

miałem to przez dłuższy czas, dochodziło do tego, że musiałem wychodzić i restartować grę
    nie dało się odpalać rezerw, czasem wejść o sklepu itp
    nowe sterowniki  do karty graficznej rozwiązały problem

Rozkoszniaczek uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 15:45