+2
wojtek_pl1
Aeternus55
6 posters
Lipiec w WoT
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 402
- Post n°1
Lipiec w WoT
Xard86 and woronov uważają, że to dobre!
wojtek_pl1- Liczba postów : 263
- Post n°2
Re: Lipiec w WoT
Już takie dziadostwo uprawiają, że nawet artykułu nie mają tylko bezpośredni link do Youtube z głównej strony WOT...
Xard86 uważa, że to dobre!
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 402
- Post n°3
wojtek_pl1 napisał:Już takie dziadostwo uprawiają, że nawet artykułu nie mają tylko bezpośredni link do Youtube z głównej strony WOT...
Ja to z Facebooka skopiowałem
Paythos- Liczba postów : 719
- Post n°4
I nic o Kursku czy Prochorowce?
Xard86- Liczba postów : 397
- Post n°5
Paythos napisał:I nic o Kursku czy Prochorowce?
O Prochorowce proszę:
Co do samego lipca w WoT - natarcie light jest całkiem odprężające, zarobki ok, nagrody ok - czyli w tej formie widzimy to pierwszy i ostatni raz.
Paythos uważa, że to dobre!
King__of__war- Liczba postów : 116
- Post n°6
Tryb "Natarcie Lekkie" jest w porządku, ale brakuje mi tu jakiejś konkretnej nagrody głównej. Chociaż mogli dać z jeden czołg 5-7 poziomu do wyboru. SKĄPIRADŁA Z WG .
To chyba taka ich polityka od pewnego czasu. Bo pewnie wielu zwróciło uwagę na systematyczne okrajanie zdobytych kredytów w różnych trybach, dużo słabsze nagrody w przepustkach (w podstawowej nie ma już różowego wyposażenia) i dużo rzadsze wyprzedaże materiałów eksploatacyjnych.
To chyba taka ich polityka od pewnego czasu. Bo pewnie wielu zwróciło uwagę na systematyczne okrajanie zdobytych kredytów w różnych trybach, dużo słabsze nagrody w przepustkach (w podstawowej nie ma już różowego wyposażenia) i dużo rzadsze wyprzedaże materiałów eksploatacyjnych.
Ivan_Rukov- Liczba postów : 22
- Post n°7
TaihoSan napisał:King__of__war napisał:Tryb "Natarcie Lekkie" jest w porządku, ale brakuje mi tu jakiejś konkretnej nagrody głównej. Chociaż mogli dać z jeden czołg 5-7 poziomu do wyboru. SKĄPIRADŁA Z WG .
Nie zgadzam się. Dawać ekstra nagrody idiotom z WR45% którzy biorą jakieś gruzy i czekają na Godota? Dla takich jest sklep premium.
Nie bądź taki... My, grający gruzami (wolę określenie "złomiarz" niż "idiota"), z WR45% czy nieco wyżej też lubimy dostawać nagrody. Każdy lubi. A Ty w swoich wypowiedziach prezentujesz takie tendencje, żeby tak śrubować poziom trudności wydarzeń, misji i maratonów, żebyś Ty się jeszcze załapał na nagrody, ale już ci poniżej Ciebie to najlepiej, żeby dostali figę z makiem.
Pewnie ucieszy Cię wydarzenie Dzień Emoji - Ty prawdopodobnie zgarniesz wszystkie naklejki, a ja raczej żadnej
woronov uważa, że to dobre!
Ivan_Rukov- Liczba postów : 22
- Post n°8
TaihoSan napisał:Jako nowy gracz bez znajomości mechanik, map i pojazdów robiłem gruzami od jesieni 2018 roku wszystkie maratony bez kupowania etapów!!! Wuenka była słaba ale mój WR wynosił wtedy około 55%. W ten sposób ekspiłem drzewka i załogi. Nie było wtedy dropów, nikt nie sypał rezerwami i schematami. Graczy z WR45% było bardzo mało. Dziś takich idiotów w drużynach jest większość a nawet kilku z WR39% i mniej.
Może po prostu masz dryg do tej gry. A za to w mordobicia i wyścigi być może grasz jak ostatni ciamajda