https://tanks.gg/tank/cs-52-c
Nowy polski średni czołg premium VIII tieru z mechaniką turbiny.
Aktualnie dostępny w kliencie gry za złoto.
Po paru bitwach stwierdzam że to taki trochę gorszy Lis z turbo. Jedyna zaleta turbo to można komfortowo zajmować miejscówki typu górka na kopalniach a reszta gejpleju nie różni się od gry medem. Mi tam się ten CS podoba. Co do T34 to mało co ogólnie widuję ten czołg, wg mnie czołg ten jest ciężki do grania w erze piździków. Dla mnie T34 to raczej czołg do spokojnego przepychania flanki. I co do rezerw jak widzę one są normalne bezterminowe.Ziewnik napisał:Coś więcej? Kiszę tego golda i nie wiem czy brać, dodatkowo WuGie dało mi jeszcze do wyboru T34B za 173,81 zł. i mam lekkie zawahanie.
E.
Czy w pakiecie dla burżui, te rezerwy są na 7 dni?
Ziewnik uważa, że to dobre!
Ziewnik napisał:Coś więcej? Kiszę tego golda i nie wiem czy brać, dodatkowo WuGie dało mi jeszcze do wyboru T34B za 173,81 zł. i mam lekkie zawahanie.
E.
Czy w pakiecie dla burżui, te rezerwy są na 7 dni?
woronov uważa, że to dobre!
Ja wiem że te dwa czołgi są nic nie warte bo nie są ope i trzeba jednak trochę myśleć pod czas gry nimi. T34 dalej daje radę tylko czasem na koniec bitwy ciężko jest gonić za demejdzem, a CS jak to med nic tu nie ma podniecającego.Blancpain napisał:Oba czołgi nic nie warte. Jak nie masz to poczekaj na Burą albo Astron Rexa.