Temat poświęcony amerykańskiemu niszczycielowi czołgów VII poziomu.
2 posters
T25 AT [TD-7 Tier]
TankerDomi- Liczba postów : 111
- Post n°2
Re: T25 AT [TD-7 Tier]
Jako że zmarkowałem "bestię" to kilka uwag odnośnie pojazdu i wyposażenia.
Daje radę w obecnym WOT. Jeździłem z różowym dosyłaczem, różowym cichym wydechem i lornetą. Amunicja w układzie 16/21/3.
Załoga
Kiedyś uważałem że to był mój przeklęty pojazd, mimo że wbiłem na nim dwie marki to Wr miałem około 48% Pojazd został sprzedany, dociągnąłem linię amerykańskich td-ków do X tieru i teraz postanowiłem go odkupić. Ostatecznie po zmarkowaniu dobiłem Wr do 55%
Ostatnia M-ka na tym pojeździe
https://wot-record.com/replay/260602/tankerdomi_t25_at_ace_tanker_top_gun_high_caliber
Daje radę w obecnym WOT. Jeździłem z różowym dosyłaczem, różowym cichym wydechem i lornetą. Amunicja w układzie 16/21/3.
Załoga
Kiedyś uważałem że to był mój przeklęty pojazd, mimo że wbiłem na nim dwie marki to Wr miałem około 48% Pojazd został sprzedany, dociągnąłem linię amerykańskich td-ków do X tieru i teraz postanowiłem go odkupić. Ostatecznie po zmarkowaniu dobiłem Wr do 55%
Ostatnia M-ka na tym pojeździe
https://wot-record.com/replay/260602/tankerdomi_t25_at_ace_tanker_top_gun_high_caliber
Aeternus55, Millennium_Falcon_, Xard86 and woronov uważają, że to dobre!
Xard86- Liczba postów : 370
- Post n°3
Lorneta to dla mnie trochę dziwny wybór, chyba że w połączeniu z cichym wydechem z góry zakładałeś grę pod spota. Camo samo w sobie jest dobre, zasięg widzenia trochę kuleje, ale w zestawie wenta, optyka i modyfikacje polowe te 445m prawie jest.
TankerDomi- Liczba postów : 111
- Post n°4
Xard86 napisał:Lorneta to dla mnie trochę dziwny wybór, chyba że w połączeniu z cichym wydechem z góry zakładałeś grę pod spota. Camo samo w sobie jest dobre, zasięg widzenia trochę kuleje, ale w zestawie wenta, optyka i modyfikacje polowe te 445m prawie jest.
Ze mnie spoter jak z koziej du..
Uznałem że lorneta przyda się w końcowej fazie bitwy, gdy team przestał istnieć i zostałem jednym z ostatnich. Wtedy wolę polegać tylko na sobie, a nie liczyć że może ktoś inny będzie jeszcze spotował.