Chyba nie muszę nic więcej dodawać. Każdy sam wie najlepiej.
Zapraszam do dyskusji.
Aeternus55 uważa, że to dobre!
Millennium_Falcon_ and woronov uważają, że to dobre!
Xard86 napisał:Ja na przykład mam takie obserwacje że za każdym razem jak napisałem coś miłego dla WG na forum to potem miałem lepsze bitwy, lepszy WR, WN8, RNG, PSL i LSD. Z tego forum jeszcze chyba nie zassysają tego zbyt dobrze bo wczoraj "klakierowałem" a wyniki takie sobie...
Millennium_Falcon_ and Xard86 uważają, że to dobre!
Xard86 napisał:Ja na przykład mam takie obserwacje że za każdym razem jak napisałem coś miłego dla WG na forum to potem miałem lepsze bitwy, lepszy WR, WN8, RNG, PSL i LSD. Z tego forum jeszcze chyba nie zassysają tego zbyt dobrze bo wczoraj "klakierowałem" a wyniki takie sobie...
TankerDomi napisał:Dzisiaj WG wprowadziło łatkę, dodasz kila pochlebnych postów i zobaczysz jak statystyki idą w górę
TankerDomi uważa, że to dobre!
WG nie interesuje co o nich myślisz, a tylko to co piszesz ;-)Aeternus55 napisał:Xard86 napisał:Ja na przykład mam takie obserwacje że za każdym razem jak napisałem coś miłego dla WG na forum to potem miałem lepsze bitwy, lepszy WR, WN8, RNG, PSL i LSD. Z tego forum jeszcze chyba nie zassysają tego zbyt dobrze bo wczoraj "klakierowałem" a wyniki takie sobie...TankerDomi napisał:Dzisiaj WG wprowadziło łatkę, dodasz kila pochlebnych postów i zobaczysz jak statystyki idą w górę
No to oznacza że ja nadal będę przegrywał bo nie o WG dobrej opinii
Aeternus55 and Xard86 uważają, że to dobre!
Xard86 uważa, że to dobre!
TaihoSan napisał:Na tomato.gg pojawiły się bitwy w WT E 100 które ponoć rozegrałem w ciągu 24 godzin.
W Tomato jest błąd czy w WG?
...
Rozkoszniaczek napisał:pdk.
Szkoda, że ja nie jestem wtajemniczony.
wojtek_pl1 uważa, że to dobre!
Aeternus55 napisał: @woronov Zapomniałeś dodać jeszcze o lepszych losowaniach dla tych którzy płacą regularnie za konto premium i kupują czołgi za golda
woronov uważa, że to dobre!
woronov and wojtas-kętrzyn uważają, że to dobre!
Millennium_Falcon_, woronov and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!
Jest też druga strona medalu. Nie rób maratonu, ale zagraj ostatniego dnia, system na zachętę da ci wygrywać każdą bitwę, żebyś na przyszłość wiedział że jakbyś tylko grał od początku to byś maraton zrobiłworonov napisał:Dokładnie.
Wczoraj szło strasznie, WR około 30% i jeszcze te plutony w przeciwnych drużynach ale jak tylko zapłaciłem za Groma - cud, same wygrane.
Millennium_Falcon_, woronov, RavR and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!