Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

2 posters

[LT-9 tier] LPT-67 Šelma

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 394

[LT-9 tier] LPT-67 Šelma Empty [LT-9 tier] LPT-67 Šelma

Pisanie by Xard86 Sob Paź 05 2024, 09:07

LPT-67 Šelma - czechosłowacki czołg lekki IX tieru wprowadzony w aktualizacji 1.26 (4.09.2024)

[LT-9 tier] LPT-67 Šelma Cz28_LPT_67_Selma

https://tanks.gg/tank/selma

https://skill4ltu.eu/6257/lpt-67-selma

woronov uważa, że to dobre!

Xard86
    Xard86

[LT-9 tier] LPT-67 Šelma Empty Re: [LT-9 tier] LPT-67 Šelma

Pisanie by Xard86 Sob Lis 02 2024, 19:30

[LT-9 tier] LPT-67 Šelma Shot_016

I kolejny  - 166 bitew było mi potrzebnych. Wyposażenie główne: CVS, fioletowa optyka, fioletowa wenta, w drugim zestawie zamiast CVS lądował stabilizator.

Selma raczej bez wątpienia jest słabsza do Bleska - parametry ma generalnie trochę lepsze, ale za mało by zrównoważyć grę tier wyżej. W reszcie kwestii to są podobne pojazdy - zasięg widzenia i kamuflaż są wystarczające, choć nie wybitne, podobnie mobilnośc, hp, działko robi tratatata... Przeciętny czołg który daje dużo frajdy, ale z czystym sumieniem go sprzedałem i prawdopodobnie w tej linii Blesk zostanie u mnie w garażu ( zwłaszcza patrząc po Tesaku z którym już się zapoznałem - pod dmg jest ok, ale LT to biedny )

woronov, TankerDomi and RavR uważają, że to dobre!

TankerDomi
    TankerDomi

Liczba postów : 119

Pisanie by TankerDomi Pon Lis 04 2024, 09:43

Xard86 napisał:[LT-9 tier] LPT-67 Šelma Shot_016

I kolejny  - 166 bitew było mi potrzebnych. Wyposażenie główne: CVS, fioletowa optyka, fioletowa wenta, w drugim zestawie zamiast CVS lądował stabilizator.

Selma raczej bez wątpienia jest słabsza do Bleska - parametry ma generalnie trochę lepsze, ale za mało by zrównoważyć grę tier wyżej. W reszcie kwestii to są podobne pojazdy - zasięg widzenia i kamuflaż są wystarczające, choć nie wybitne, podobnie mobilnośc, hp, działko robi tratatata... Przeciętny czołg który daje dużo frajdy, ale z czystym sumieniem go sprzedałem i prawdopodobnie w tej linii Blesk zostanie u mnie w garażu ( zwłaszcza patrząc po Tesaku z którym już się zapoznałem - pod dmg jest ok, ale LT to biedny )
    Z tym że Selma robi Bleska na magazynek, a odwrotnie nie da rady
    Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Pon Lis 04 2024, 13:03

TankerDomi napisał:
    Z tym że Selma robi Bleska na magazynek, a odwrotnie nie da rady

Selma Selmę też robi na magazynek Wink Ale tak serio to mam po prostu wrażenie że Blesk jest lepszą VIII, niż Selma IX.

TankerDomi uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21 2024, 10:40