Cześć, na starym forum przewinął się kiedyś temat o sprawdzaniu na jakich czołgach jest dane wyposażenie, ale nie pamiętam, czy było jakieś rozwiązanie "problemu". Co jakiś czas się z tym spotykam i serio jest to mocno denerwujące. Znacie jakiś sposób, żeby sprawdzić więcej czołgów, na których mam np. dosyłacz zamontowany?
3 posters
Wyposażenie - na jakim czołgu?
woronov- Liczba postów : 988
- Post n°2
Re: Wyposażenie - na jakim czołgu?
To jest koszmarnie rozwiązane w grze. Nigdy nie wiem, co i ile, gdzie mam. Zawsze to jest jakieś grzebanie w różnych zakładkach żeby sprawdzić
Pancerniak666 uważa, że to dobre!
ScyzorMan- Liczba postów : 12
- Post n°3
Jest taki mod od CHAMPi o nazwie "kolekcja małych przydatnych modów": https://wgmods.net/4457/ Można go również znaleźć w paczce Aslaina, bodajże w dziale modyfikacje garażu, pod tą samą nazwą. Po jego zainstalowaniu, u mnie lista wygląda następująco:
P.S. Ten mod daje również masę innych możliwości. Jak choćby widać na załączonym obrazku, zmienić napis "Bitwa!" na tekst nieco bardziej... adekwatny
P.S. Ten mod daje również masę innych możliwości. Jak choćby widać na załączonym obrazku, zmienić napis "Bitwa!" na tekst nieco bardziej... adekwatny
Xard86 and woronov uważają, że to dobre!
Elgie- Liczba postów : 104
- Post n°4
@ScyzorMan wrzucałem tego moda, ale nie wiem czemu - nie działa mi. Niby nie jest na aktualną wersję, miałem nadzieję, że mimo tego mi ruszy, ale nie widzę żadnego efektu. Dziś jest nowa aktualizacja gry, mam nadzieję, że go zaktualizują i będzie wszystko grało, bo to jest rozwiązanie mojego problemu, wielkie dzięki za podzielenie się