Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

3 posters

Wyposażenie - na jakim czołgu?

Elgie

Liczba postów : 104

Wyposażenie - na jakim czołgu? Empty Wyposażenie - na jakim czołgu?

Pisanie by Elgie Pon Paź 07 2024, 21:37

Cześć, na starym forum przewinął się kiedyś temat o sprawdzaniu na jakich czołgach jest dane wyposażenie, ale nie pamiętam, czy było jakieś rozwiązanie "problemu". Co jakiś czas się z tym spotykam i serio jest to mocno denerwujące. Znacie jakiś sposób, żeby sprawdzić więcej czołgów, na których mam np. dosyłacz zamontowany?
    Wyposażenie - na jakim czołgu? Obraz20
    woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Wyposażenie - na jakim czołgu? Empty Re: Wyposażenie - na jakim czołgu?

Pisanie by woronov Pon Paź 07 2024, 23:38

To jest koszmarnie rozwiązane w grze. Nigdy nie wiem, co i ile, gdzie mam. Zawsze to jest jakieś grzebanie w różnych zakładkach żeby sprawdzić

Pancerniak666 uważa, że to dobre!

ScyzorMan
    ScyzorMan

Liczba postów : 12

Pisanie by ScyzorMan Czw Paź 10 2024, 20:41

Jest taki mod od CHAMPi o nazwie "kolekcja małych przydatnych modów": https://wgmods.net/4457/ Można go również znaleźć w paczce Aslaina, bodajże w dziale modyfikacje garażu, pod tą samą nazwą. Po jego zainstalowaniu, u mnie lista wygląda następująco: Wyposażenie - na jakim czołgu? Shot_010

P.S. Ten mod daje również masę innych możliwości. Jak choćby widać na załączonym obrazku, zmienić napis "Bitwa!" na tekst nieco bardziej... adekwatny Smile_blinky

Xard86 and woronov uważają, że to dobre!

Elgie

Liczba postów : 104

Pisanie by Elgie Sro Paź 16 2024, 09:36

@ScyzorMan wrzucałem tego moda, ale nie wiem czemu - nie działa mi. Niby nie jest na aktualną wersję, miałem nadzieję, że mimo tego mi ruszy, ale nie widzę żadnego efektu. Dziś jest nowa aktualizacja gry, mam nadzieję, że go zaktualizują i będzie wszystko grało, bo to jest rozwiązanie mojego problemu, wielkie dzięki za podzielenie się Smile_medal

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 14:17