Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+3
Wapniak57
RAZ_uR
Aeternus55
7 posters

[MT-IX tier] Cobra - pojazd specjalny

Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Liczba postów : 403

[MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny Empty [MT-IX tier] Cobra - pojazd specjalny

Pisanie by Aeternus55 Wto Lut 13 2024, 20:51

[MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny Obraz_13

Ostatnio zmieniony przez Aeternus55 dnia Nie Lut 18 2024, 12:53, w całości zmieniany 2 razy
    RAZ_uR
    RAZ_uR

Liczba postów : 3

[MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny Empty Re: [MT-IX tier] Cobra - pojazd specjalny

Pisanie by RAZ_uR Nie Lut 18 2024, 12:33

Aeternus55 napisał:[MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny Obraz_13
    To nie jest czołg premium
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

[MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny Empty Re: [MT-IX tier] Cobra - pojazd specjalny

Pisanie by Aeternus55 Nie Lut 18 2024, 12:44

Sorry pojzady za obligacje to jednak chyba  premki ??
    Wapniak57
    Wapniak57

Liczba postów : 79

Pisanie by Wapniak57 Nie Lut 18 2024, 12:49

Cobra jest za punkty z przepustki nie za obligacje
    RAZ_uR
    RAZ_uR

Liczba postów : 3

Pisanie by RAZ_uR Nie Lut 18 2024, 12:50

Aeternus55 napisał:Sorry pojzady za obligacje to jednak chyba  premki ??
    Nope, to czołg specjalny który ma expa do załogi dodatkowego. Czołg premium zarabia do tego kredyty.
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Pisanie by Aeternus55 Nie Lut 18 2024, 12:53

Poprawione  [MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny 1f60b  [MT-IX tier] Cobra  - pojazd specjalny 1f60e
    Rozkoszniaczek
    Rozkoszniaczek

Liczba postów : 237

Pisanie by Rozkoszniaczek Czw Cze 20 2024, 23:29

Ten czołg jest równie popieprzony co i BZ-176. Właśnie co mój Centurion 5/1 został zmasakrowany w 6 sekund przez Cobrę, która strzelała do mnie na wprost. Na cholerę dodawać takie maszyny do gry?!
    Xard86
    Xard86

Liczba postów : 398

Pisanie by Xard86 Pią Cze 21 2024, 11:12

Rozkoszniaczek napisał:Ten czołg jest równie popieprzony co i BZ-176. Właśnie co mój Centurion 5/1 został zmasakrowany w 6 sekund przez Cobrę, która strzelała do mnie na wprost. Na cholerę dodawać takie maszyny do gry?!

Mały błąd - Cobrze wystarczą 4,5 sekundy a nie 6 Wink

A na co takie maszyny? Ja tam lubię tym pograć - wbrew pozorom trzeba się trochę nagimnastykować żeby wsadzić taki magazynek za full hp, a jak się uda to zrobić kilka razy to zabawa jest. Jak ja takim magazynkiem dostaje to nie ma zabawy. Smile Ale nie rusza mnie to - dałem się złapać z opuszczonymi gaciami i nie ma wyjścia, trzeba wziąć baty za błędy.

woronov uważa, że to dobre!

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 337

Pisanie by TaihoSan Pią Cze 21 2024, 11:19

Rozkoszniaczek napisał:Ten czołg jest równie popieprzony co i BZ-176. Właśnie co mój Centurion 5/1 został zmasakrowany w 6 sekund przez Cobrę, która strzelała do mnie na wprost. Na cholerę dodawać takie maszyny do gry?!

Większość nie potrafi nim grać więc nie ma problemu. Problem mamy jak kieruje nim jakiś koks czyli dość rzadko.
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Pisanie by Aeternus55 Pią Cze 21 2024, 18:47

TaihoSan napisał:

Większość nie potrafi nim grać więc nie ma problemu. Problem mamy jak kieruje nim jakiś koks czyli dość rzadko.

Zgadza się tak samo na szczęscie nie potrafią grać BZ-176 ( w tym i ja ) czy też Skoda T56 więc tylko w rękach ogara są to czołgi przerasowane
    Rozkoszniaczek
    Rozkoszniaczek

Pisanie by Rozkoszniaczek Pią Cze 21 2024, 23:14

Oczywiście zgadzam się, że to czołg skrajnie sytuacyjny, bo nie raz i nie dwa się zdarza, że Cobra będzie strzelała za mniej niż 100 hp na strzał, ale to w przypadku pancernych maszyn, albo trafieniu niefortunnym w gąski. Gorzej kiedyś masz czołg papierowy, albo z ewidentnym weakspotem. Wtedy Cobra to istne nemesis, ale to tym bardziej pokazuje, że ten czołg nie jest zbyt dobrze zbalansowany.
    czesio267
    czesio267

Liczba postów : 178

Pisanie by czesio267 Pon Cze 24 2024, 18:06

Bo wyjazd medem na Cobre bez pancerza tak się kończy. Dziś takiego porobiłem w Somule bo nie ogarnął gdzie ma celować i walił w kadłub zamiast w kołnierz czy tam w osłone wieży( nie wiem jak to można nazwać) więc zamiast mnie zjechać do zera to walił we mnie po jakiś śmieszny dmg. Tak samo jest z BZ, po prostu heshami i ob trzeba umieć się obsługiwać a większość "pro" wali po obrysie bo myśli że wjedzie za full.
    Rozkoszniaczek
    Rozkoszniaczek

Pisanie by Rozkoszniaczek Pon Cze 24 2024, 20:20

czesio267 napisał:

Bo wyjazd medem na Cobre bez pancerza tak się kończy. Dziś takiego porobiłem w Somule bo nie ogarnął gdzie ma celować i walił w kadłub zamiast w kołnierz czy tam w osłone wieży( nie wiem jak to można nazwać) więc zamiast mnie zjechać do zera to walił we mnie po jakiś śmieszny dmg. Tak samo jest z BZ, po prostu heshami i ob trzeba umieć się obsługiwać a większość "pro" wali po obrysie bo myśli że wjedzie za full.

Problem polega na tym, że właśnie na niego nie wyjeżdżałem, tylko on mnie odwiedził na mojej pozycji. A konkretnie za gruzami na zamku na Himmelsdorfie. Ogólnie myślałem, że elegancko chwilę przytrzymam flankę, a tu niestety zonk, bo raz, że kolega w Cobrze na mnie wyjechał, to jeszcze nikt mnie z tyłu nie osłaniał, by go cokolwiek odstraszyć od takiego pomysłu.
    Xard86
    Xard86

Liczba postów : 398

Pisanie by Xard86 Wto Cze 25 2024, 08:27

Rozkoszniaczek napisał:Problem polega na tym, że właśnie na niego nie wyjeżdżałem, tylko on mnie odwiedził na mojej pozycji. A konkretnie za gruzami na zamku na Himmelsdorfie. Ogólnie myślałem, że elegancko chwilę przytrzymam flankę, a tu niestety zonk, bo raz, że kolega w Cobrze na mnie wyjechał, to jeszcze nikt mnie z tyłu nie osłaniał, by go cokolwiek odstraszyć od takiego pomysłu.

Jeżeli wiedziałeś że Cobra jest w okolicy i widziałeś że nie masz specjalnie wsparcia, a była możliwość wycofania się to można winić tylko siebie:) Bo raczej o potencjale Cobry do siania zniszczenia wiedziałeś przed tym spotkaniem?
    Rozkoszniaczek
    Rozkoszniaczek

Pisanie by Rozkoszniaczek Wto Cze 25 2024, 11:50

Xard86 napisał:
    Rozkoszniaczek napisał:Problem polega na tym, że właśnie na niego nie wyjeżdżałem, tylko on mnie odwiedził na mojej pozycji. A konkretnie za gruzami na zamku na Himmelsdorfie. Ogólnie myślałem, że elegancko chwilę przytrzymam flankę, a tu niestety zonk, bo raz, że kolega w Cobrze na mnie wyjechał, to jeszcze nikt mnie z tyłu nie osłaniał, by go cokolwiek odstraszyć od takiego pomysłu.

Jeżeli wiedziałeś że Cobra jest w okolicy i widziałeś że nie masz specjalnie wsparcia, a była możliwość wycofania się to można winić tylko siebie:) Bo raczej o potencjale Cobry do siania zniszczenia wiedziałeś przed tym spotkaniem?

Możliwości odwrotu nie było, bo gdybym się wycofał to w minutę przestałaby istnieć cała flanka, a z nią i ja. O potencjale Cobry jakieś pojęcie miałem, ale nie sądziłem, że tak bezstresowo poradzi sobie z w miarę pancernym Centurionem od przodu.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Nie Lis 24 2024, 07:00