Temat poświęcony niszczycielowi czołgów na poziomie VII we włoskim drzewie technologicznym.
3 posters
SMV CC-56 [TD-7 tier]
smorker83- Liczba postów : 178
- Post n°1
SMV CC-56 [TD-7 tier]
Paythos- Liczba postów : 671
- Post n°2
Re: SMV CC-56 [TD-7 tier]
Fajny... ale nie dla mnie. Wieża albo bezwieżowe ... taki półśrodek, to po prostu abominacja, herezja i futrzaki z ponybross w jednym.
... jeszcze te 7 sek pomiędzy pociskami...
Droped.
Droped.
TankerDomi- Liczba postów : 111
- Post n°3
Paythos napisał:Fajny... ale nie dla mnie. Wieża albo bezwieżowe ... taki półśrodek, to po prostu abominacja, herezja i futrzaki z ponybross w jednym.
Droped.
Ale siatka maskująca się nie wyłącza przy machaniu lufą
Jerzoo108 and woronov uważają, że to dobre!
Paythos- Liczba postów : 671
- Post n°4
Gdyby tylko to był jedyny taki problem...
Ogólnie, nie podchodzą mi i tyle. Nie znajduje w nich nic, co by mnie na dłuższą metę wciągnęło. Na dodatek, przez wkurzające mnie "kierowanie" myszą, co utrudnia mi przejście z celowania z biodra na celownik... Niby idealnie wyczaiłeś moment ale gra uznaje że chciałeś skręcić w czasie, gdy przechodziłeś do celowania
(problem dotyczy też bezwieżowców, ale ograniczony kat wychylenia działa rzadziej kusi do bawienia się w hejwika jak w makaroniarzach )
Wisienką na torcie, jest to przeładowanie 7 sek pomiędzy pociskami... w magazynku?
Może innym pasuje ale mnie odrzuca. Stety czy niestety, to nie dla mnie maszyny
Ogólnie, nie podchodzą mi i tyle. Nie znajduje w nich nic, co by mnie na dłuższą metę wciągnęło. Na dodatek, przez wkurzające mnie "kierowanie" myszą, co utrudnia mi przejście z celowania z biodra na celownik... Niby idealnie wyczaiłeś moment ale gra uznaje że chciałeś skręcić w czasie, gdy przechodziłeś do celowania
(problem dotyczy też bezwieżowców, ale ograniczony kat wychylenia działa rzadziej kusi do bawienia się w hejwika jak w makaroniarzach )
Wisienką na torcie, jest to przeładowanie 7 sek pomiędzy pociskami... w magazynku?
Może innym pasuje ale mnie odrzuca. Stety czy niestety, to nie dla mnie maszyny