Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

4 posters

Bitwy nocne?

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 314

Bitwy nocne? Empty Bitwy nocne?

Pisanie by TaihoSan Pon Lip 01 2024, 15:10

Zakończył się pierwszy etap kolejnej odsłony tak zwanych bitew nocnych. Moje wrażenia są takie że już po trzech bitwach od tej ciemnoty potwornie bolały mnie oczy i czułem się jak gówniarz który grał w Quake 2 przez całą dobę. Mam poważne wady wzroku (wiele) ale w czasie eventu z Waflem oczy mnie nigdy nie bolały. Dziwne. Gracze w swojej masie zachowują się tak jak na randomie czyli stoją i czekają na Godota. LTki szaleją po mapie i nic z tego nie mają bo masa stoi i gówno widzi. Mapy wyglądają jakby ktoś nałożył na niebo granatowy filtr.
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Liczba postów : 386

Bitwy nocne? Empty Re: Bitwy nocne?

Pisanie by Aeternus55 Pon Lip 01 2024, 15:21

Ja zgrałem jedną bitwę (wygrana) ale jakoś to tak przeciętnie ten tryb oceniam, ani mnie ziębi ani mnie parzy Smile_glasses
    Elgie

Liczba postów : 104

Pisanie by Elgie Wto Lip 02 2024, 07:13

Jeden plus, że VIII grało się na same VIII i nie trzeba było przebijać X Smile_child

wojtek_pl1 uważa, że to dobre!

rogaty
    rogaty

Liczba postów : 147

Pisanie by rogaty Wto Lip 02 2024, 14:47

TaihoSan napisał:Zakończył się pierwszy etap kolejnej odsłony tak zwanych bitew nocnych. Moje wrażenia są takie że już po trzech bitwach od tej ciemnoty potwornie bolały mnie oczy i czułem się jak gówniarz który grał w Quake 2 przez całą dobę. Mam poważne wady wzroku (wiele) ale w czasie eventu z Waflem oczy mnie nigdy nie bolały. Dziwne. Gracze w swojej masie zachowują się tak jak na randomie czyli stoją i czekają na Godota. LTki szaleją po mapie i nic z tego nie mają bo masa stoi i gówno widzi. Mapy wyglądają jakby ktoś nałożył na niebo granatowy filtr.
    Mam podobne odczucia.
    Wątpliwe atrakcje podobne do tych jakie mam grając w słoneczny dzień przy odsłoniętych żaluzjach.
    Zagrałem tylko ze względu na obligacje.
    Losowanie na VIII odbieram bardzo pozytywnie.
    Przydało by się więcej trybów w których gra się na przeciwników tego samego poziomu a jeżeli już to czołgi niższych tierów przy takich starciach powinny być lepiej premiowane.
    Czas widoczności po wykryciu też powinien być krótszy i zróżnicowany, zależnie czy wykrycie było po strzale czy nie.
    Dalsze świecenie czołgu ukrytego za przeszkodą tylko dlatego, że nie minęło 10s to jakaś bzdura.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 08:30