Zakończył się pierwszy etap kolejnej odsłony tak zwanych bitew nocnych. Moje wrażenia są takie że już po trzech bitwach od tej ciemnoty potwornie bolały mnie oczy i czułem się jak gówniarz który grał w Quake 2 przez całą dobę. Mam poważne wady wzroku (wiele) ale w czasie eventu z Waflem oczy mnie nigdy nie bolały. Dziwne. Gracze w swojej masie zachowują się tak jak na randomie czyli stoją i czekają na Godota. LTki szaleją po mapie i nic z tego nie mają bo masa stoi i gówno widzi. Mapy wyglądają jakby ktoś nałożył na niebo granatowy filtr.
4 posters
Bitwy nocne?
TaihoSan- Liczba postów : 314
- Post n°1
Bitwy nocne?
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 386
- Post n°2
Re: Bitwy nocne?
Ja zgrałem jedną bitwę (wygrana) ale jakoś to tak przeciętnie ten tryb oceniam, ani mnie ziębi ani mnie parzy
Elgie- Liczba postów : 104
- Post n°3
Jeden plus, że VIII grało się na same VIII i nie trzeba było przebijać X
wojtek_pl1 uważa, że to dobre!
rogaty- Liczba postów : 147
- Post n°4
Mam podobne odczucia.TaihoSan napisał:Zakończył się pierwszy etap kolejnej odsłony tak zwanych bitew nocnych. Moje wrażenia są takie że już po trzech bitwach od tej ciemnoty potwornie bolały mnie oczy i czułem się jak gówniarz który grał w Quake 2 przez całą dobę. Mam poważne wady wzroku (wiele) ale w czasie eventu z Waflem oczy mnie nigdy nie bolały. Dziwne. Gracze w swojej masie zachowują się tak jak na randomie czyli stoją i czekają na Godota. LTki szaleją po mapie i nic z tego nie mają bo masa stoi i gówno widzi. Mapy wyglądają jakby ktoś nałożył na niebo granatowy filtr.
Wątpliwe atrakcje podobne do tych jakie mam grając w słoneczny dzień przy odsłoniętych żaluzjach.
Zagrałem tylko ze względu na obligacje.
Losowanie na VIII odbieram bardzo pozytywnie.
Przydało by się więcej trybów w których gra się na przeciwników tego samego poziomu a jeżeli już to czołgi niższych tierów przy takich starciach powinny być lepiej premiowane.
Czas widoczności po wykryciu też powinien być krótszy i zróżnicowany, zależnie czy wykrycie było po strzale czy nie.
Dalsze świecenie czołgu ukrytego za przeszkodą tylko dlatego, że nie minęło 10s to jakaś bzdura.