Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+7
Wapniak57
Prez0
rogaty
Xard86
Pancerniak666
MaciekRS1
woronov
11 posters

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

woronov
    woronov

Liczba postów : 1051

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 2 Empty Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

Pisanie by woronov Pią Lis 08 2024, 17:33

First topic message reminder :

Ekskluzywne oferty czekają codziennie. Nie przegap!

https://worldoftanks.eu/pl/elite-sale-november-2024/

Poczuj niezrównaną wyjątkowość dzięki wyprzedaży elitarnej! Odblokowuj codziennie oferty premium i każdego dnia odbieraj elitarny bilet, albo kup dodatkowe bilety za złoto, by odkryć jeszcze więcej wyjątkowych nagród. O ile mniejsze codzienne oferty są dostępne za złoto i kredyty, to prawdziwe skarby czekają w ekskluzywnych zestawach odblokowywanych elitarnymi biletami – są Twoje aż do zakończenia wydarzenia!

Start codziennych ofert: 11 listopada 2024 o 09:00 (GMT) / Koniec: 16 listopada 2024 o 09:00 (GMT)
    Twoje oferty tracą ważność: 18 listopada 2024 o 09:00 (GMT)

rogaty
    rogaty

Liczba postów : 176

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 2 Empty Re: Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

Pisanie by rogaty Pon Lis 11 2024, 14:51

MaciekRS1 napisał:Wszyscy mają te same "marne" oferty dnia na IS6B itp)
    Oferta z darmowego biletu ŻAŁOSNA. Lis sztucznie napompowany miejscem w garazu i 20 misjami razy 5 ze "zniżką" w cenie 6800 golda.

No cóż, zgodnie z oczekiwaniami nad dzisiejszymi ofertami nie ma co się nawet zastanawiać, po prostu olac.
    703 II, Lis, ShPTK-TVP, AMX 1357, Peregrine to takie marne czołgi?
    Wapniak57
    Wapniak57

Liczba postów : 79

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 2 Empty Re: Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

Pisanie by Wapniak57 Pon Lis 11 2024, 14:58

Czołgi nie są marne tylko marna jest oferta dla tego kto już je ma.
    rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Pon Lis 11 2024, 15:13

Wapniak57 napisał:Czołgi nie są marne tylko marna jest oferta dla tego kto już je ma.
    mam podobnie.
    a tu troche wiecej co maja w ofercie
    MaciekRS1

Liczba postów : 86

Pisanie by MaciekRS1 Pon Lis 11 2024, 17:40

Odpowiedź na pytanie
    Yes! Its a scam

Xard86 and woronov uważają, że to dobre!

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 394

Pisanie by Xard86 Pon Lis 11 2024, 18:08

MaciekRS1 napisał:
    Odpowiedź na pytanie
    Yes! Its a scam

Oferty jak oferty - ciężko mówić tu o jakiś wyjątkowo atrakcyjnych propozycjach. Przekrętem jest to, że można wydać 250 golda na "bilecik" i dostać ofertę np. na styl który już mamy i nie możemy skorzystać z tego. No ale dzień premium wpadnie xD. WG pełną gębą Smile_trollface-3
    Wapniak57
    Wapniak57

Pisanie by Wapniak57 Pon Lis 11 2024, 19:06

Oferta 25.000 wolnego expa za 800000 kredytów.
    Patrząc na ceny w ,,kantorze" w grze to wygląda tak:
    25.000 expa kosztuje obecnie 1000 złota
    1000 złota = 400000 kredytów
    czyli po skróceniu:
    25.000 expa = 400000 kredytów.
    A WG ,,łaskawie" oferuje za 800000.

TaihoSan, Xard86 and woronov uważają, że to dobre!

King__of__war mówi spadówa!

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 394

Pisanie by Xard86 Pon Lis 11 2024, 20:20

Wapniak57 napisał:Oferta 25.000 wolnego expa za 800000 kredytów.
    Patrząc na ceny w ,,kantorze" w grze to wygląda tak:
    25.000 expa kosztuje obecnie 1000 złota
    1000 złota = 400000 kredytów
    czyli po skróceniu:
    25.000 expa = 400000 kredytów.
    A WG ,,łaskawie" oferuje za 800000.

Racja, ale trzeba pamiętać że złoto konwertuje się z gotówki Wink I tak jak ta oferta to nic specjalnego to warto choć chwilę ją rozważyć, jeżeli bierze się udział w warsztatach. Zależnie od przepływu kredytów, free xp i tak dalej można to wziąć, bo w ostatnim warsztacie na Vickersa postęp o 1% kosztował 10000 free xp lub 1,250mln kredytów. To tutaj mamy za 0,8 mln 2,5% postępu.

King__of__war uważa, że to dobre!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 259

Pisanie by wojtek_pl1 Pon Lis 11 2024, 20:22

Prez0 napisał:U mnie 25 000 wolnego expa za 800 000 kredytów.
    U mnie też. Wziąłem.
    Wolne doświadczenie bez konieczności użycia złota (gotówki)? Dobry deal - a kredyty to sobie nazbieram.

King__of__war and Xard86 uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Pon Lis 11 2024, 20:40

trochę ofert od multiego

rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Pon Lis 11 2024, 21:24

Wapniak57 napisał:
    ..1000 złota = 400000 kredytów
    ..
    tak niezupełnie te kalkulacje..
    Ile trzeba grać aby zdobyć 1000złota?
    Kredyty zdobywa się przy okazji. Złoto przeważnie kupuje się za gotówkę.

King__of__war and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!

MaciekRS1

Pisanie by MaciekRS1 Pon Lis 11 2024, 21:42

rogaty napisał:
    Wapniak57 napisał:
    ..

No, ja dzisiaj grałem 1.5h w samoloty.
    Jest misja rocznicowa (przez cały tydzień) gdzie się zdobywa 10 unikalnych skrzynek (co kilka skrzynek wpada kilkaset golda, pewnie średnia jest około 100 golda na skrzynkę) + parę lepszych.
    Ale misja upierdliwa, trzeba 5 razy wygrac zdobywając sporo punktów w bitwie, dzisiaj 4 razy udało mi się skończyć, jeszcze jeden raz i trochę golda wpadnie.
    Ale ten gold jest na kupno czołgów premium w wymianie czy w ofercie adwentowej jeśli będa ciekawe oferty a nie na przetapianie.

rogaty uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Pon Lis 11 2024, 21:56

oprócz tych ofert jest też promocja na czołgi w grze:

Tech Tree VIII-X: -15% credits
    Tech Tree VI-VII: -30% credits
    Tech Tree IV-V: -50% credits

Premium VIII: -15% gold
    Premium VI-VII: -30% gold
    Premium III-V: -50% gold

Lasts until 15th of November. Does not include new Tech Tree lines.

Nie wiem czy WG o tym gdzieś informowało scratch
    woronov
    woronov

Pisanie by woronov Pon Lis 11 2024, 22:00

link do reddit z tematem o ofertach

https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/1goo6fg/elite_tickets_share_your_offers/

https://thearmoredpatrol.com/2024/11/11/wot-elite-sale-event-day-1-deals-offers/#more-172703
    TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 332

Pisanie by TaihoSan Pon Lis 11 2024, 22:08

Ja mam coś kupić od tych szmaciarzy? Ale po co? Aby mieć wyrzuty sumienia że zmarnowałem gotówkę na imitację gry która teraz powinna się nazywać Word of Debil? Nawet oferta na 25k wolnego doświadczenia śmierdzi oszustwem ale płatny aktor Multi zachwala okazję jak w reklamach nowych super noży do pomidorów.

King__of__war and rogaty mówią spadówa!

Wapniak57
    Wapniak57

Pisanie by Wapniak57 Pon Lis 11 2024, 22:17

rogaty napisał:
    Wapniak57 napisał:
    ..

Masz rację ale event jest reklamowany jako szczególne okazje a tu masz 100% lichwy :-)

woronov uważa, że to dobre!

rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Wto Lis 12 2024, 00:11

Wapniak57 napisał:

Masz rację ale event jest reklamowany jako szczególne okazje a tu masz 100% lichwy :-)
    Bez przesady.
    Są tu czołgi które kiedyś chciałem mieć a nie były dostępne za żadną kasę.
    Gdybym ich nie miał to coś z tej oferty bym kupił.
    I może nawet coś kupię jeżeli oferta będzie odrobinę większa niż ta którą dotychczas poznaliśmy.
    Wiec dla mnie jest to okazja na zdobycie premki.
    Co do formy w jakiej ten event prezentują, niekoniecznie mi przypadł do gustu i poza darmowymi biletami na pewno nie kupię tych za golda.
    Nie wiem o co po raz kolejny szum? Przecież udział w takiej ofercie jest fakultatywny.
    Chcesz, korzystasz, jak Ci nie pasuje oferta lub cena omijasz "okazję".
    Podobno to gra dla inteligentnych ale jak widzę reakcje na takie nieobowiązkowe oferty zaczynam się zastanawiać  kto w to gra..?

Lichwa - "'.. wyzyskiwanie przymusowego położenia innej osoby fizycznej, prawnej albo jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej, zawierając z nią umowę, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem wzajemnym.."

Sory, jeżeli ktoś czuje się przymuszony do kupna czołgu to nie mam więcej pytań Wink

Xard86, Elgie and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 259

Pisanie by wojtek_pl1 Wto Lis 12 2024, 08:06

rogaty napisał:
    Podobno to gra dla inteligentnych ale jak widzę reakcje na takie nieobowiązkowe oferty zaczynam się zastanawiać  kto w to gra..?
    Hahahaha!

Rozbawiłeś mnie tym.

rogaty uważa, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 116

Pisanie by King__of__war Wto Lis 12 2024, 11:00

TaihoSan napisał: ....powinna się nazywać Word of Debil? ....

Ale zdajesz sobie sprawę, że napisałeś o sobie ?

dzisiaj miałem 3 dni premium za 250 tys. kredytów Smile_great . Nawet się nie wahałem.
    A stać mnie było na miesiąc - może jutro dadzą znowu Smile_popcorn1 .

Xard86 and Prez0 uważają, że to dobre!

MaciekRS1

Pisanie by MaciekRS1 Wto Lis 12 2024, 12:39

Nie miałeś, tylko wszyscy mieli bo wszyscy mają to samo.
    Też kupiłem, przyda się na przyszły tydzień i linię frontu.
    Wapniak57
    Wapniak57

Pisanie by Wapniak57 Sro Lis 13 2024, 14:08

rogaty napisał:
    Wapniak57 napisał:

Bez przesady.
    Są tu czołgi które kiedyś chciałem mieć a nie były dostępne za żadną kasę.
    Gdybym ich nie miał to coś z tej oferty bym kupił.
    I może nawet coś kupię jeżeli oferta będzie odrobinę większa niż ta którą dotychczas poznaliśmy.
    Wiec dla mnie jest to okazja na zdobycie premki.
    Co do formy w jakiej ten event prezentują, niekoniecznie mi przypadł do gustu i poza darmowymi biletami na pewno nie kupię tych za golda.
    Nie wiem o co po raz kolejny szum? Przecież udział w takiej ofercie jest fakultatywny.
    Chcesz, korzystasz, jak Ci nie pasuje oferta lub cena omijasz "okazję".

Lichwa - "'.. wyzyskiwanie przymusowego położenia innej osoby fizycznej, prawnej albo jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej, zawierając z nią umowę, nakładając na nią obowiązek świadczenia niewspółmiernego ze świadczeniem wzajemnym.."

Sory, jeżeli ktoś czuje się przymuszony do kupna czołgu to nie mam więcej pytań Wink
    Ja nie o czołgach bo tu jest ok, jest taniej i bez tony dodatków. Oferta wolnego expa jest dla mnie słaba. Bo za to że można je kupić za srebro to sobie liczą dwa razy drożej. Podobnie indywidualna książeczka szkoleniowa za ponad 3000 golda to dla mnie oferta baaardzo droga..

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21 2024, 11:03