Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+7
Wapniak57
Prez0
rogaty
Xard86
Pancerniak666
MaciekRS1
woronov
11 posters

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

woronov
    woronov

Liczba postów : 1051

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 3 Empty Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

Pisanie by woronov Pią Lis 08 2024, 17:33

First topic message reminder :

Ekskluzywne oferty czekają codziennie. Nie przegap!

https://worldoftanks.eu/pl/elite-sale-november-2024/

Poczuj niezrównaną wyjątkowość dzięki wyprzedaży elitarnej! Odblokowuj codziennie oferty premium i każdego dnia odbieraj elitarny bilet, albo kup dodatkowe bilety za złoto, by odkryć jeszcze więcej wyjątkowych nagród. O ile mniejsze codzienne oferty są dostępne za złoto i kredyty, to prawdziwe skarby czekają w ekskluzywnych zestawach odblokowywanych elitarnymi biletami – są Twoje aż do zakończenia wydarzenia!

Start codziennych ofert: 11 listopada 2024 o 09:00 (GMT) / Koniec: 16 listopada 2024 o 09:00 (GMT)
    Twoje oferty tracą ważność: 18 listopada 2024 o 09:00 (GMT)

MaciekRS1

Liczba postów : 86

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 3 Empty Re: Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

Pisanie by MaciekRS1 Sro Lis 13 2024, 14:23

Dzisiejsza oferta 300 części za kilkaset tysięcy kredytów też dla mnie za droga. Dostajemy mniej niż 20% części potrzebnych na wyposażenie eksperymentalne w cenie wyższej niż za całe normalne wyposażenie (liczę po 300k za sztukę bo NIGDY jeszcze nie kupiłem nic w cenie wyższej niż za 50%)
    rogaty
    rogaty

Liczba postów : 176

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 3 Empty Re: Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap!

Pisanie by rogaty Sro Lis 13 2024, 15:07

Wapniak57 napisał:..Ja nie o czołgach bo tu jest ok, jest taniej i bez tony dodatków. Oferta wolnego expa jest dla mnie słaba. Bo za to że można je kupić za srebro to sobie liczą dwa razy drożej..
    To jest tylko oferta.
    Podobnie jak w sklepie - potrzebujesz i cena jest dobra  - kupujesz. Nie pasuje, zmieniasz sklep lub wstrzymujesz się od zakupu.
    A większość tu na forum narzeka, że wchodzi do sklepu i nie może kupić wszystkiego co jest na półkach.
    Poza tym postrzeganie ceny też jest względne. Jak ktoś ma wszystkie czołgi które chciał zrobić, gra na goldzie i nadal ma kredyty, to niby na co ma je wydawać?
    Komuś takiemu pasuje, że ma w sklepie ofertę na która może wydać zgromadzone kredyty.
    Ja np. exp kupiłem bo zbieram a kredyty nie są mi tak bardzo potrzebne.
    Obligacje i złoto też są dla mnie cenne bo mam ich deficyt.
    A np. włoskie podręczniki(na ponad 3mln) nie maja u mnie wartości, bo załogi mam wyszkolone na max.
    Z planami jest podobnie.

woronov uważa, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 116

Pisanie by King__of__war Sro Lis 13 2024, 16:03

[quote="Wapniak57"][quote="rogaty"]
    Wapniak57 napisał:

Ja nie o czołgach bo tu jest ok, jest taniej i bez tony dodatków. Oferta wolnego expa jest dla mnie słaba. Bo za to że można je kupić za srebro to sobie liczą dwa razy drożej. Podobnie indywidualna książeczka szkoleniowa za ponad 3000 golda to dla mnie oferta baaardzo droga..

Jak 2 razy drożej skoro kredyty są za granie (darmowe), a za niby tańszą opcję trzeba zapłacić PIENIĄDZE (chyba, że to złoto wygrałeś)??? Nie można porównywać ofert za złoto, do ofert za kredyty, bo to nie ma sensu.

Dzisiejsza oferta też spoko - 300 części za garść srebra Smile_smile

rogaty uważa, że to dobre!

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 332

Pisanie by TaihoSan Czw Lis 14 2024, 11:28

Rewelacyjne oferty w promocyjnej cenie!
    Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 3 Shot-033
    rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Czw Lis 14 2024, 12:13

TaihoSan napisał:Rewelacyjne oferty w promocyjnej cenie!
    Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 3 Shot-033
    ?
    King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Czw Lis 14 2024, 13:04

Jak na razie to pierwsze dziadostwo w tych ofertach. Styl za 400 tys srebra Smile-tongue .
    Prez0

Liczba postów : 13

Pisanie by Prez0 Pią Lis 15 2024, 13:26

Nie wiem, jak u Was, ale u mnie dziś w ramach Eks ofert jest czołg premium WZ-111 za 10 mln kredytów Smile

TankerDomi uważa, że to dobre!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 259

Pisanie by wojtek_pl1 Pią Lis 15 2024, 13:45

U mnie jest ZERO złota na koncie chwilowo, więc wszystkie oferty za złoto odpadają. Póki co to tylko Free EXP za kredyty wziąłem. Poproszę więcej.
    rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Pią Lis 15 2024, 15:14

Prez0 napisał:Nie wiem, jak u Was, ale u mnie dziś w ramach Eks ofert jest czołg premium WZ-111 za 10 mln kredytów Smile
    I co w tym złego?
    Czołg nie powala ale jak ktoś chce mieć premkę a nie ma obligacji, złota i nie chce wydawać pieniędzy to ma możliwość pozyskania czołgu.
    Ja nie skorzystam ale uważam, że dobrze kiedy WG stwarza możliwości wydawania różnych zasobów w celu pozyskania czołgów.
    Kto ma nadmiar kredytów może czołg zakupić a w programie wymiany pozyskać coś bardziej atrakcyjnego.
    Podobne narzekania były w przypadku czołgów za 100mln.
    Może nie każdego stać ale mi takie oferty odpowiadają bo tym sposobem zaopatrzyłem się w kilka czołgów specjalnych bez wydawania gotówki.
    Wydałem jedynie to co miałem w nadmiarze  - fakt drogo ale zasoby zbiera się aby z nich korzystać a nie gromadzić bez sensu.
    Szkoda, że WG nie umożliwia wzajemnej wymiany różnych zasobów, naklejek, kamo itp.
    Dla mnie kursy wymiany mogą być drakońskie. Mógłbym się czegoś pozbyć i pozyskać to czego nie mam. Drogo nie drogo, zawsze była by jakaś możliwość.
    TaihoSan
    TaihoSan

Pisanie by TaihoSan Pią Lis 15 2024, 15:25

Pro tip
    Kupcie gruza premkę za 10 melonów aby zarabiać a który nigdy się nie zwróci bo to gruz, chyba że wykupicie konto ekstra premium (w planach na rok 2026) aby go losowało tylko na VI tiery.

King__of__war and rogaty mówią spadówa!

King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Pią Lis 15 2024, 16:18

TaihoSan napisał:Pro tip
    Kupcie gruza premkę za 10 melonów aby zarabiać a który nigdy się nie zwróci bo to gruz, chyba że wykupicie konto ekstra premium (w planach na rok 2026) aby go losowało tylko na VI tiery.

Głupoty wypisujesz. Miałem Alpejskiego Tygrysa na wypożyczenie i grało mi się całkiem znośnie. Do tego czołg ma preferencyjne losowania..... chyba Smile_amazed .

WZ 111 oczywiście kupiłem za te śmieszne 10 baniek.
    TaihoSan
    TaihoSan

Pisanie by TaihoSan Pią Lis 15 2024, 16:32

King__of__war napisał:

Głupoty wypisujesz. Miałem Alpejskiego Tygrysa na wypożyczenie i grało mi się całkiem znośnie. Do tego czołg ma preferencyjne losowania..... chyba Smile_amazed .

Ile potrzebujesz bitew na WZ-111 aby się zwrócił? 200? 300?

wojtek_pl1 uważa, że to dobre!

King__of__war mówi spadówa!

rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Pią Lis 15 2024, 17:29

TaihoSan napisał:

Na co wydajesz kredyty?

King__of__war uważa, że to dobre!

MaciekRS1

Pisanie by MaciekRS1 Pią Lis 15 2024, 17:38

To BYŁ fajny czołg i go naprawdę lubiłem (miałem z któregoś z pierwszych maratonów) ale w obecnych realiach gdy na VIII tierze są stada OP premek już za bardzo odstaje on WSZYSTKIEGO.
    Ze starych premek SP daje radę, IS6 ma swój pancerz trolla z którym można z jakimiś medami powalczyć a to niestety jest kiepskie.
    U mnie on obecnie służy do wymian na inne czołgi bo jest najwięcej wartym czołgiem przy wymianie. Juz kilka razy kupowałem za 8k obligacji i od razu brałem za drobną dopłata coś innego (ELC, TS-5, Aston Rex). Więc dla mnie pytanie brzmi czy więcej warte jest 10 baniek kredytów, czy 8k obligacji. Jeszcze nie wiem. Mam koło 30 milionów więc wydanie 1/3 tego na WZ trochę by zabolało

wojtek_pl1 uważa, że to dobre!

King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Pią Lis 15 2024, 18:15

TaihoSan napisał:
    King__of__war napisał:

Chyba się nie dogadamy. Bo w inny sposób podchodzimy do tej zabawy w czołgi.
    MaciekRS1

Pisanie by MaciekRS1 Pią Lis 15 2024, 18:36

Dobra, kupiłem. 8k obligacji będę mógł wydać na Chryslera czy Chieftaina
    King__of__war
    King__of__war

Pisanie by King__of__war Pią Lis 15 2024, 22:27

MaciekRS1 napisał:Dobra, kupiłem. 8k obligacji będę mógł wydać na Chryslera czy  Chieftaina

Na łope cziftejna Ci nie starczy Laughing .
    MaciekRS1

Pisanie by MaciekRS1 Pią Lis 15 2024, 23:14

Kupiłem ostatnio defendera, zostało mi jeszcze 14 k obligacji. Teraz pod koniec roku dostaniemy pewnie jak zwykle coś koło 5 tysięcy. Na dwie premki 8 tieru starczy. Aż policzyłem że mam dopiero 31 Wink Z pewnością kolejne się bardzo przydadzą.
    A może kiedyś się kupi tą bardziewną 114. Bedzie coś IX tieru.
    Ale to po kalendarzu adwantowym, z samolotów zgromadziłem prawie 8k golda, coś może się uda okazyjnie (czyli ze zniżką większą niż 15%) kupić

woronov uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Liczba postów : 1051

Pisanie by woronov Sob Lis 16 2024, 01:09

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Felite-tickets-share-your-offers-v0-82roye85a11e1.png%3Fwidth%3D928%26format%3Dpng%26auto%3Dwebp%26s%3D1b0361cfa713ef8fb9b42beb558efb2e3b109165

Ekskluzywne oferty czekają codziennie Nie przegap! - Page 3 Elite-tickets-share-your-offers-v0-82roye85a11e1

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21 2024, 10:32