https://worldoftanks.eu/pl/news/general-news/assembly-shop-4-2024/
Ehh myślałem że jakiś brytol będzie a nie znowu rusek
FatalSkulloftheDeath napisał:Weźcie pod uwagę że WG wrzuca pojazdy w losowaniach nowe i stare; posiadacze starych mają większą potencjalnie szansę na szybszy drop czegoś nowego.
Być może nigdy nie będzie to dot. pojazdów tieru X - na razie dot. tylko VIII ale różnie może być.
Jerzoo108 napisał:FatalSkulloftheDeath napisał:Weźcie pod uwagę że WG wrzuca pojazdy w losowaniach nowe i stare; posiadacze starych mają większą potencjalnie szansę na szybszy drop czegoś nowego.
Być może nigdy nie będzie to dot. pojazdów tieru X - na razie dot. tylko VIII ale różnie może być.
Jest tu jakiś tłumacz? Bo ni cholery nie rozumiem co autor miał na myśli...
FatalSkulloftheDeath, Ty czytasz co napisałeś? To, że wiesz ocb nie oznacza, że przekaz jest zrozumiały dla innych...
FatalSkulloftheDeath napisał:
opisałem system losowań stosowany przez WG w paczkach z VIII i IX oraz przez Lestę w paczkach z tierami VIII-X.
woronov uważa, że to dobre!
Serio? Mam prawie 100 tys. i nie wiem co z nimi zrobić. Wyposażenie sobie kupować? Bez sensu skoro to z nagród mam. Leżą i się kurzą to mogę zużyć.Jerzoo108 napisał:Obligacjami? Nie, no gorsze jest tylko wydawanie na to srebra. Przecież obligacje to najlepszy skarb w tej grze.
SirBushman uważa, że to dobre!
wojtek_pl1 napisał:Wyposażenie sobie kupować? Bez sensu skoro to z nagród mam. .Jerzoo108 napisał:Obligacjami? Nie, no gorsze jest tylko wydawanie na to srebra. Przecież obligacje to najlepszy skarb w tej grze.
Jerzoo108 uważa, że to dobre!