by Glint Nie Lut 25 2024, 14:14
@Xard
Dokładnie. Jakby nie te całe warsztaty, karawany, paczki świąteczne to generowałby z połowę mniej oglądalności.
I jeszcze to gadanie, że czołg kosztuje 100$... pewnie jest paru narwańców którzy faktycznie kupili go za kasę i to za golda, a nie z konwersją do free xp, ale to pojedyncze przypadki. Większość graczy co najwyżej dokupiło trochę zasobów jak im zbrakło. Tak samo nie na miejscu są sugestie między wierszami że to "nasza" wina bo tak szybko się sprzedaje i WG nie musi się nawet starać... Jedyne z czym się można zgodzić że kolejny ruski HT jest zwyczajnie nudną ofertą.
A ja absolutnie sie zgodzę że WG nie musi się starać bo masa ludzi tylko czekająca na każdą byle jaką okazję do wydania pieniędzy jest ogromna.
Ile mamy w tej grze głupich naklejek zrobionych tanim kosztem, nie dopracowanych wydarzeń, nie zbalansowanych w jedną lub w drugą stronę czołgów i map? WG wszystko robi jak najmniejszym wysiłkiem nie proporcjonalnym do zainwestowanych przez graczy pieniędzy.
Większość streamerów ocenia Ob 452K jako nie warty wydania zasobów, zły albo co nawyżej przeciętny czołg, zbrzydło mi już oglądanie tych mainstremowych zadufanych lalusiów, zabawne że opinie niektórych mniejszych streamerów w tym przypadku są bardziej wyważone a tym samym brzmią wiarygodnie.
Sam czołg jest fajny, nic wyjątkowego ale i nic złego w tym czołgu również nie ma. Uwazam że Kpz 07 P jest najlepszym czołgiem z warsztatu, nie miałem niestety szans aby go kupić.
Ob 452 K miałem nie brać bo czekałem na MBT-B ale nie wiem czy będę dostępny kiedy będzie wypuszczcony, bo to będzie chyba lato, więc wziąłem 452K i nie żałuję ani się przesadnie nie zachwycam.