Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+8
Pancerniak666
woronov
King__of__war
Revanche25
Glint
Yagami_rdk
Paythos
Rozkoszniaczek
12 posters

Nowe czołgi w Wot - Propozycje

Rozkoszniaczek
    Rozkoszniaczek

Liczba postów : 237

Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Empty Nowe czołgi w Wot - Propozycje

Pisanie by Rozkoszniaczek Sro Lut 21 2024, 21:03

First topic message reminder :

No właśnie! Czy macie jakieś propozycje maszyn, które chcielibyście zobaczyć w WoT? A może całe gałęzie lub drzewka? To miejsce dla was i waszych fantazji!

W starym wątku na przestrzeni wielu lat pojawiło się setki maszyn. Nawet stosunkowo niedawno myślałem nad zestawieniem maszyn, o które prosiliśmy i zostały dodane, oraz tych na które wciąż czekamy. Gdy tylko zobaczyłem o jaką ilość maszyn odbiłem się od tematu, ale kto wie...  Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 1f60b

Siłą rzeczy zacznę ja.

Skoro mamy zniżkę na linie prowadzącą do XM551 Sheridan, zamarzyłem sobie, by maszyn na podwoziu M41 oraz Sheridana było więcej. A najlepiej z bardziej konwencjonalnymi działami dla takich noobków jak ja. Smile

M41 z wieżą czołgu Stingray

Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Iy62lic648491

M551 Sheridan z działem 105 mm LRF (modyfikacja L7A3, które z kolei znajduje się na WZ-132-1)
    Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Mz6m2e5www921

No i na deser premka, bo WG musi zarobić. Ciekawą koncepcją byłby RDF/LT z działem M32 kal. 76 mm
    Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Maxresdefault
    Tak, jest to maszyna z wczesnych lat `80, ale działo ma rodem z VII tieru, bo T71 i T92 mają identyczne uzbrojenie.

Ale żeby nie było M551 też był w wersji z M32 kal. 76 mm.
    Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 UhdguQO

Pozdro!

woronov uważa, że to dobre!

Pancerniak666
    Pancerniak666

Liczba postów : 333

Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Empty Re: Nowe czołgi w Wot - Propozycje

Pisanie by Pancerniak666 Czw Lis 07 2024, 20:38

Też kupiłem Granta kilka dni temu, w sumie system dwóch armat też w grze już jest.
    Paythos
    Paythos

Liczba postów : 710

Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Empty Re: Nowe czołgi w Wot - Propozycje

Pisanie by Paythos Wczoraj o 08:19

W paczkach świątecznych soon
    Nowe czołgi w Wot - Propozycje - Page 9 Rbibol10
    lol!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21 2024, 10:29