Kolejna manga autora DanMachi, Tsue to Tsurugi no Wistoria / Wistoria: Wand and Sword, dostaje animca... ciekawe jak to wyjdzie. Trailer wygląda niezgorzej
... edytka Szkoda, że tak skaszanili animca, w mandze dzieje się o wiele więcej. Przynajmniej, tą scenę w miarę dobrze oddali
Ha, cała seria zamienia się w : Ainz się przejęzycza,robi coś głupiego, beka... Demiurge
Szkoda, że kinówka a nie serial, ale dobre i to. I tak,żeby nie sukub ksieżniczka, to 4 sezon byłby nudny
https://anichart.net/Spring-2024 Wiosna zapowiada się ciekawie... tylko znaleźć jakieś perełki w tym zalewie przecietności
Elfia niewolnica i Demoniczny Władca... manga jest fajna, ciekawe jak wyjdzie animek.
New Gate totalna niespodzianka... manga nawet nawet, ktoś to pewnie nazwie SAO ripoffem
... szkoda, że teraz, sporo podobnych w międzyczasie mang i animców powstało. Będzie miało trudny start
RE:Monster... czekam z wywieszonym językiem
(Koleś ma fajnego czita, jeszcze z poprzedniego wcielenia... ale ciii, ci co znają mangę wiedzą o co chodzi ) ... ale boję się, że całe to gore i ecchi, stonują za bardzo choć trailer daje jakąś nadzieję... przynajmniej jeśłi chodzi o gore
Żelek... no wiadomo
Holo/Horo/Koro/Korbo... a who cares . Pewnie trzeba będzie zmaratonować poprzednie serie
To może być czarny koń sezonu...
W sumie... będę oglądał jedynie dla samej rozrywki
A nóż widelec, coś jednak z tego wyjdzie
Manga śmieszna miejscami... zobaczymy jak im wyjdzie animek
I tak i tak Zazwyczaj mangi... animce niejednokrotnie uproszczają fabułę a i często, kreska o pomstę do nieba woła
Jednym z najlepszych przykładów, to animek mangi Aoki Hagane No Arpeggio/Arpeggio of Blue Steel. Przez kilka pierwszych epków było w miarę okej... by potem zrobiła się kaszana
Nie będę spoilerował, choć animca może tylko desperat będzie chciał obejrzeć, ale zamiana jednej z istotnych postaci w jakiegoś holograma/symulację... o wątku a'la Star Wars już nawet nie warto mówić No i gdzie jak nie w mandze, zobaczysz Kongo w kimono
Spoiler:
Jeśli podeszła ci manga Gate - Where the JSDF Fought , to co powiesz o isekajowanej całej Japonii, jak w Nihonkoku Shoukan Summoned Japan ?
Toaru Majutsu no Index oraz poboczne serie: Toaru Kagaku no Railgun i Toaru Kagaku no Accelerator. Tak mangi jak i animce dają radę Najpierw najlepiej poznać główną serię, nim się weźmie za resztę Faworytem jest OP1 z Railguna
Re:Monster mogę polecić w ciemno Goshujin-sama to Yuku Isekai Survival! Nie, wcale niema żadnego nawiązania do Minecrafta Koushaku Reijou no Tashinami fajne... choć załapało jakiś zastój Red Prowling Devil i zmieniamy klimaty... jeśli grałeś w Ace Combat, czytałeś/oglądałeś Area 88... Ace Combat 3 Electrosphere, najlepszy z całej serii, tak fabułą jak i soundtrackiem... najlepsza gra na PSX
Wstawki filmowe robiło to samo studio, co robiło GitSa
Wracając do tematu...
Trochę inverse Isekai All My Neighbors are Convinced the Female Knight from My Rice Field Is My Wife
Welcome To Japan, Elf-San
Ane Naru Mono ... to ma dwie wersje, druga jest NSFW
A, takim Ace Combatowym animcem, można nazwać Sentou Yousei Yukikaze.
Jeśli podeszła ci manga Gate - Where the JSDF Fought , to co powiesz o isekajowanej całej Japonii, jak w Nihonkoku Shoukan Summoned Japan ?
Widziałem i czytałem JSDF. Tę drugą sobie zaraz dodam do biblioteki. A co powiesz na staroszkolnego Yakuzę w isekajcu? https://mangadex.org/title/7cd3ca23-2d70-4c03-99f0-b1ee848c4dc4/yakuza-reincarnation
Paythos napisał: Toaru Majutsu no Index oraz poboczne serie: Toaru Kagaku no Railgun i Toaru Kagaku no Accelerator. Tak mangi jak i animce dają radę Najpierw najlepiej poznać główną serię, nim się weźmie za resztę Faworytem jest OP1 z Railguna
Ta, Railgun fajne było. W ogóle cała seria spoko. Mam animca chyba nawet na dysku, ale mangi nie czytałem.
O reszczie nie wiedziałem, pomacam się i zobaczymy. Dzięki!
c.d. I teraz coś z wyścigowych mang/anime.... przynajmniej tych co czytałem/oglądałem Initial-D ... no ba, jak można nie znać tej serii I sorki, remake anime, pod nazwą Shin Gekijō-ban Initial D: Legend jakoś nie zdobył za dużej popularności... z braku eurobeatu No bo jak można oglądać wyścigi bez eurobeatintesifies
Spoiler:
Bunta RLZ
Wangan Midnight Czy jest coś takiego jak nawiedzony/przeklęty samochód? Animek fajny, szczególnie Akuma no Zeto theme...
Spoiler:
Wszystkie wersje w jednym kawałku
A car, a devil, the devil's heart. All of those twisted into one body, they say the car has a will of it's own and it will appear if you wish for it to appear... ofkorsa, powstała też wersja eurobeat
Wangan Midnight: C1 Runner ten sam autor, historia inna
Over Rev! nawet ujdzie, takie Initial-D ale z babami
Countach czemu ja nie spotkałem jakiegoś milionera...
MY FAVOURITE CARRERA to o tym, o czym nie wspominają inne mangi... o utrzymaniu wyścigowej maszyny w realnym życiu, przy normalnej pensji
... znaczy sie lubisz genderbender gatunek? To może Kashimashi - Girl Meets Girl
No i klasyk klasyków Ranma 1-2
Ach, za szybko kliknąłem wyślij
I Don't Really Get It, But It Looks Like I Was Reincarnated In An Another World ... te obrazy zastepcze...
Eiyuu-Ou, Bu Wo Kiwameru Tame Tenseisu chyba nawet był animek...
Kenja No Deshi Wo Nanoru Kenja animek taki sobie wyszedł...
Thank You, Isekai! sporo ecchi... tyle o ile
The White Witch - Beautiful Sniper a jakby White Death był dziewczyną?
Cylcia = Code animek byłby fajny
Wagaya No Oinarisama. anime było ciekawe...
Angel Sanctuary ile bym dał za pełne anime a nie tylko OVA
Tensei Kyuuketsuki-San Wa Ohirune Ga Shitai mój faworyt... też bym tylko spał i spał...
Damn, sporo tego... nie nadążam... ale nie krępuj się. Ta manga isekai o typie co w dziewczynie się odrodził dobra jest. No co by nie mówić chyba każdy facet z takimi skilami zrobił by te wszystkie rzeczy, służące relaksowi.
Rzucę kilka tytułów, jakie wpadły mi kiedyś w oko... szkoda, że Opera zaliczyła kiedyś padakę i straciłem zapisane w niej mangi.
Skeleton Knight in Another World animek nawet nawet ale manga lepsza
Account of a Realist Hero's Realm Reconstruction kolejne, co jako anime nie bauzo wyszło
Makikomarete Isekai Teni suru Yatsu wa, Taitei Cheat Ecchi... dużo ecchi z humorem
I was a Sword when I Reincarnated! słodkie anime ale... czegoś brakowało Tensei Shitara Ken Deshita: Another Wish prawie zapomniałem... taka poboczna seria
A Wild Last Boss Appeared! chyba zapowiadali kiedyś animka... manga ujdzie
Absolute Witch fajne nawet...
I kilka trochę pikantnych...
I'm Dating A Dark Summoner Ecchi komedia z niezłymi zwrotami akcji
Maou no Hajimekata ecchi i gore... plus przefajna sukkubka
FUKUSHUU O KOINEGAU SAIKYOU YUUSHA WA, YAMI NO CHIKARA DE SENMETSU MUSOU SURU ... jeśli myślałeś że RedoHealer jest ciężki...
Kurde, ja tak dawno temu oglądałem przygody Lawrence'a i Holo, że kompletnie tego animca nie pamiętam. Też liczyłem na ciąg dalszy... więc zacząłem od starej serii a tu taki ZONK z nową...
Re:Monster dostało animca. Manga jest w dechę. Dzięki.