Maou no Ore ga Dorei Elf wo Yome ni Shitanda ga, Dou Medereba Ii? (An Archdemon's Dilemma: How to Love Your Elf Bride) ... taki krótki tytuł, nie sposób przegapić. (Jak używasz SubsPlease, to skrócili do Madome )
O, nowy żelek już też jest... I tak, elfka i maou nawet fajne jest, takie romcom pełne niedomówień, nieporozumień itd... z czasem jednak akcja nabiera tempa.
No właśnie szkoda, że Cyberpunkowe animce poszły do piachu. Bardzo lubiłem ten gatunek i w zasadzie w czasach moich pierwszych animcowych odkryć, to właśnie tego typu anime szukałem. Teraz już nie mam serca, żeby je znowu oglądać, bo tylko apetytu sobie narobię a torcik malutki...
PS Re:Monster wędruje w górę moich przeczytanych mang. Bardzo fajne, chociaż trochę dziwnie się zrobiło jak się pojawiło potomstwo... o którym w każdym kolejnym rozdziale nie ma prawie nic, poza wzmiankami. Ciekaw jestem, co wyjdzie z Rudej...
Taki sobie ten sezon. Wracają Zboczuch Rudi, Żelek, Konosuba... cała reszta taka se. No dobra jest jeszcze Re:Monster, ale z tym chyba poczekam na całość. W mandze jestem chwilę po tym jak
Spoiler:
dołączyli Kaede i Król areny.
Ta elfka, którą polecałeś, to takie odwracanie ról... przez cały czas (jak na razie w mandzie jestem na 27 rozdziale). Takie na raz. Animca raczej sobie po mandze odpuszczę. Może kiedyś jak nie będzie nic innego. Ale szczerze mówiąc wątpię.
EDYTA: Dobra... Zagan mnie kupił liścikiem do Bifronsa. Ten akurat dowcip był niezły.
Ech... wciąż się łudziłem... The New Gate anime... może manga z początku nie powala kreską i fabułą ale się rozkręca z czasem, ale jak nigdy wkurza mnie to uproszczanie w animkach od dłuższego czasu .
... jak to mawiają, 3 epki rule , poczekamy, zobaczymy.
Kaiju 8-gou... może jednak luknę na mangę, choć shounen średnio mnie pociąga, zwykle są pełne tzw cringe
.. ujdzie, wciąż wolę ost z Ace 3
... yfw eskortujesz sterowiec, niszcząc pelotki i myśliwce
No właśnie obejrzałem pierwszy odcinek New Gate i... jakoś mnie nie zachęca do dalszego oglądania. Za dużo zmian już na starcie względem mangi...
Unnamed Memory zapowiada się ciekawie, chociaż... zacząłem czytać mangę i szczerze mówiąc... nie bardzo wiem czy chcę oglądać animca... W ogóle ostatnio jakoś mangi mi bardziej podchodzą.
PS Re:Monster mangę skończyłem i buła, że nie ma ciągu dalszego... No nic... idę dalej w dół listy, którą dla mnie zrobiłeś. Chwila się zejdzie zanim dojdę do Area 88 i reszty.
Re:Monster ... obrazy zastępcze... obrazy zastępcze everywhere
Spoiler:
Jednak to były czasy...
Spory spoiler... więc zaglądacie na własne rydzyko
Spoiler:
Animka najlepiej obejrzeć do walki o Piete... i przejśc do mangi (Mam też pełną polską mangę, grupy MiB... której byłem członkiem i jakiś tam udział w tworzeniu brałem , jak ktoś chce to mogę zarzucić... )
No właśnie wszystkie, które czytałem, a które Ty mi poleciłeś nie są zakończone...
Chwilowo anime nie oglądam, bo cisnę serial Fallouta i czytam mangi. Tak się wkręciłem, że zapomniałem o animcach. Przy weekendzie będzie trzeba nadrobić.
LV2 Cheat... wsio OK ale ten głos dla Risu... Za bardzo loli jak na posiadaczkę H-Cup Z obu Rie... widziałbym tu bardziej Tanakę, podkładająca jej głos Wciąż będę pamiętał ją jako Suigintou
Special 3D... wolałem nie dawać spoilerów... ale ta muza zawsze będzie mi sie kojarzyć z Suigintou