Pancerniak666 napisał:Nie wmawiaj mi że ginę przez brak naprawy, to jest niepoważne, może skarpetki mam nie takie jak trzeba?
Och, moi współgrajkowie, może gdyby im kogoś innego wylosowało to by im bitwę sam wygrał a tu trafili na mnie.
Spadaj jerzo, myśmy się już chyba na poprzednim forum poróżnili z raz.
Dlaczego w mojej drużynie nie było kogoś takiego?
Odpowiedź na ostatnie pytanie, zostań takim graczem, wtedy w twojej drużynie zawsze będzie jeden dobry, bez względu na losowania.
Co do reszty, na 3 i 4 tierach robisz dobre wyniki, na 5 tierze w szczególności T-34 już nie bardzo. I bardzo łatwo to sprawdzić w twoich statystykach.
Na takim T-34 masz 1449 WN8 i 49,68 % Wr po 155 bitwach przy średnim dmg 524 spocie 0,79 na bitwę i przetrwaniu 29,68%, fragów 0,96 na bitwę.
Wrzuciłeś ostatnią sesję z 11 bitew gdzie robiłeś 600 dmg, spocie 0,82 i przetrwaniu 18,18% bitew przy Wr 36,36%. Czyli w połowie wygranych bitem dotrwałeś do końca. Fragi 1 na bitwę
I teraz pytanie co takie statystyki oznaczają. Robisz dmg w momencie gdy nie jest już on istotny na wyniki bitwy, czyli w twoim przypadku gdy już drużyna przegrywa i przeciwnicy dojeżdżają do ciebie, czyli twój wpływ na bitwę jest znikomy. Co robić żeby go poprawić, zacząć grać aktywnie zwiększyć ilość spota i zadawanych obrażeń.
Dla porównania moje wyniki na tym czołgu, mimo że grałem nim dawno temu
WN8 1930
WR 61,19%
Bitew 134
DPG 540 (z czasów z przed zwiększenia ilości hp na tych tierach)
Spot 1,49
przetrwanie 27,61%
zniszczonych 1,19 na bitwę
Ps. uwielbiam graczy na medach bez perku naprawa, pod warunkiem że są w przeciwnej drużynie. Pierwsza gąska użyta naprawka, druga gąska przed upłynięciem czasu regeneracji naprawki zjazd do garażu. Naprawa>kamo
Ostatnio zmieniony przez TankerDomi dnia Czw Lis 14 2024, 10:03, w całości zmieniany 1 raz