Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+22
kosur_kosur
gorgasil
Rozkoszniaczek
King__of__war
_Shizo_
Jerzoo108
Hieronim_Berbelek
Paythos
Yagami_rdk
Wapniak57
DziadekPiotrusiaiRafałka
rogaty
czesio267
Ziewnik
Metafan
TankerDomi
woronov
Xard86
Aeternus55
wojtek_pl1
TaihoSan
Pancerniak666
26 posters

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę?

Pancerniak666
    Pancerniak666

Liczba postów : 333

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Empty Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę?

Pisanie by Pancerniak666 Pon Mar 04, 2024 12:06 am

First topic message reminder :

Ogólny temat o zamiarach, postępach i wrażeniach z aktualnej gry.

U mnie miałem nadzieję na pierwszą odznakę biegłości na VK 30.01 H, z 52% do 63% poszło jak burza w mijającym tygodniu, ale dziś losowało mnie z zbyt dobrymi drużynami Wink, trzeba było gonić za uszkodzeniami, a ja raczej gram ostrożnie, nie trzymam notorycznie wciśniętego W i unikam starć w zwarciu, z kilku bitew wyszedłem słabo w porównaniu z ostatnimi dniami i tak się miotam na tych 63%.

Ogólnie dzień dobry, 12 bitew to dla mnie dużo, z czego 7 wygranych ale niedosyt jest.
    Pancerniak666
    Pancerniak666

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Empty Re: Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę?

Pisanie by Pancerniak666 Czw Paź 31, 2024 9:25 pm

A ja po takiej serii, dwa razy zginąłem od trolla, w tym StuG, celność 0,55 snajperski strzał, dostałem spot, strzał i do garażu. Do tego dwie bitwy 15:3, u przeciwnika po kilku fioletów.

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 E942facd97d7e

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 E158adba89bbd

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 332

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Empty Re: Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę?

Pisanie by TaihoSan Sob Lis 02, 2024 7:18 pm

Cały dzień ping jak gówno i nie da się grać.
    Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Shot-029
    wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 259

Pisanie by wojtek_pl1 Nie Lis 03, 2024 3:43 pm

Pojawiły w dużej ilości się te nowe amerykańskie TD z Przepustki Bitewnej - TS-60 . Snajpiace gdzieś z tyłu... Japier...
    woronov
    woronov

Liczba postów : 1051

Pisanie by woronov Sob Lis 09, 2024 10:39 pm

Niewiele zabrakło do masterki. Jakieś 70 expa więcej.

Jak trwają manewry to nawet dobrze się gra na VI tierze. Mało na 8 daje 3656348418

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Shot_260
    Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Shot_259
    Xard86
    Xard86

Liczba postów : 394

Pisanie by Xard86 Nie Lis 10, 2024 8:42 am

woronov napisał:
    Jak trwają manewry to nawet dobrze się gra na VI tierze. Mało na 8 daje  3656348418

To bardziej kwestia maratonu - wszyscy chcą zdobyć punkty BP za "skończenie" pojazdu i grają niskimi tierami.

woronov uważa, że to dobre!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Pisanie by wojtek_pl1 Nie Lis 10, 2024 5:49 pm

Jestem zmęczony drużynami małpiatek z 44% win ratio lub mniej. Dzisiaj rekordzista miał 41%. NA tierze 7 - 9.
    Moje dzisiejsze WR to 33%. Ja wiem, że niedziela ale bez przesady.

Idę szczotkować ogon.

woronov uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Nie Lis 10, 2024 8:35 pm

znowu zabrakło Mad

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Shot_261

Xard86 uważa, że to dobre!

Pancerniak666
    Pancerniak666

Pisanie by Pancerniak666 Sro Lis 13, 2024 9:38 am

Wpadło wczoraj:
    Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 B877f67ca7a58

I co się dzieje że WR od dwóch miesięcy się nawet nie ociera o 49%? Gra się obraziła że wyprzedałem garaż i można mnie z gównem mieszać a do przeciwnej drużyny fioletów dawać?
    Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 Fdd73b8d4ad98
    TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 332

Pisanie by TaihoSan Sro Lis 13, 2024 9:45 am

Panie @Pancerniak666 za mało ducha bojowego i męstwa na randomach, więcej agresji i desperacji, system wytrzyma.
    wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Pisanie by wojtek_pl1 Sro Lis 13, 2024 9:46 am

Też obserwuję spadek WR ostatnimi czasy.
    Jerzoo108
    Jerzoo108

Liczba postów : 241

Pisanie by Jerzoo108 Sro Lis 13, 2024 11:50 am

@Pancerniak
    Jak na T-34 masz raptem 600 damaszku na bitwę, to nie dziwota, że WR ssie. Dołóż do tego fakt, że w zasadzie z bitwy na bitwę giniesz i masz zakalec z małą zawartością WR.

Ten czołg to masakrator na tym tierze. Na ZiS-ie to nawet na podstawowej amunicji powalczysz. Goldowe pestki żrą wsio co spotkasz. Reload masz taki, że palce lizać. Do tego zasięg spota masz na maksa - na tym tierze to jest równoznaczne z przewagą nad niemilcami - szczególnie tymi bidokami z IV.
    Wiem, że czasami nie idzie, ale na tej maszynie, to w zasadzie jakkolwiek się gra nie potoczy, jesteś w stanie coś ugrać. Masz niezłą mobilność, świetny zasięg widzenia, fenomenalne działo. Brakuje tylko jednego - dobrego operatora, a nie takiego co zdycha co bitwę z marnym 600 damaszku.  Smile_trollface-3

No, ale co ja tam wiem. To pewnie WG rzuca Tobie kłody pod nogi, bo ma focha, że przerobiłeś tanki na żyletki. Wcale, ale to wcale nie jest też wina tego, że masz załogantów z dupowatymi perkami. Gdzie masz naprawę? Hm? Detrack i jesteś trupem. Silnik padnie i jesteś trupem. I jeszcze żałujesz kasy na golda - w imię zasad? Pięć sztuk to za mało, żeby zaklupać jakiś piąty tier. Co dopiero HT i coś z wyższego tieru.
    Ośmieszasz się pisząc bzdury o cienkim WR, psiocząc na drużynę i co tam jeszcze pod foliową czapką wymyślisz. Jak niby masz mieć lepszy WR, kiedy wchodzisz do bitwy z takim pokancerowanym setupem? I jeszcze, jak na liczykrupę przystało, wozisz śmieszną ilość goldowych pestek... zdecyduj się - albo nie używasz golda bo nie, albo wozisz ilość, która nie jest wyrazem jakiegoś Twojego bzdurnego focha. Trochę konsekwencji, do jasnej Anielki! Szczególnie, że napadasz z dyrektywą. Smile_trollface-3

EDYTA:
    Literówki.

Millennium_Falcon_ and rogaty uważają, że to dobre!

Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Lis 13, 2024 11:53 am

Ktoś musi przegrywać, żeby ktoś mógł wygrywać Smile_honoring

U mnie od paru tygodni WR rośnie, a od startu maratonu jeszcze podskoczył mocno w górę. Ale to też kwestia tego że ostatnio rzadko gram dziwnymi pojazdami, więcej takich które znam i lubię, oraz trochę więcej niższych tierów na których gra mi się łatwiej niż na IX-X.

rogaty uważa, że to dobre!

Pancerniak666
    Pancerniak666

Pisanie by Pancerniak666 Sro Lis 13, 2024 2:27 pm

@jerzo108

Nie 600 a 525 robiłem do tej pory, to średnia ze wszystkich 154 bitew, 1449 WN8 i dawało to okolice 49,68%. Także w ostatnim czasie coś jest mocno nie tak z losowaniami a nie z tym że 600 to nagle mało.

Na pozostałych pojazdach też mało robiłem, ja jeden na 15 graczy? Ikv 72, M8A1, Pz III, Strv m/40L? Tam jest 65 bitew a nie tylko 11 z T-34. Od kiedy są takie losowania że ja mam rozwalać 10 przeciwników w nadziei że reszta drużyny poradzi sobie z pozostałą piątką? Nie chcę być złośliwy ale odkąd pamiętam takie żal wątki to zawsze winnym jest ten który zaczyna temat, święta drużyna której przeszkadzał.

Wszystkie wczorajsze bitwy na T-34 można prześledzić na tomago gg, gdzie padłem z braku naprawy? Gdzie jakiś cel okazał się za twardy, jest tam chociaż jedna bitwa abym miał jakoś bardzo widoczne trafienia bez penetracji? Mówiłem już jakiś czas temu, nie gram na blisko, nie bujam się przód-tył aby mnie można było łapać na gąskę. Nigdy nie miałem naprawy, na żadnym czołgu i nigdy nie cierpiałem z tego powodu. Gramy inaczej i koniec, dzięki za uwagi.

Może byłbym wstanie się pogodzić że mi WR spadnie poniżej 50%, nigdy od stycznia 2012 roku nie miałem tak niskiego WR, no trudno ale na 43% przy 2000 WN8, to jest kpina, to nie ja, to złośliwe losowania. 43% to mam na SAu40 i 41 WN8, w 2013 wchodziłem nim do bitwy aby się utopić, jechać do przodu i mieć wszystko w dupie. A mimo to konto nigdy nie zeszło poniżej 50%.
    Xard86
    Xard86

Pisanie by Xard86 Sro Lis 13, 2024 2:54 pm

Pancerniak666 napisał:
    Może byłbym wstanie się pogodzić że mi WR spadnie poniżej 50%, nigdy od stycznia 2012 roku nie miałem tak niskiego WR, no trudno ale na 43% przy 2000 WN8, to jest kpina, to nie ja, to złośliwe losowania. .

Bez wchodzenia głębiej w wasze dyskusje chciałbym tylko zwrócić Ci uwagę że powiązanie WN8 z WR jest dosyć luźne. Można robić dobre WN'y wnosząc zaskakująco mało do bitwy i w drugą stronę można mieć słabe WN'y a być kluczowym graczem dla zwycięstwa.

woronov, Pancerniak666, wojtek_pl1 and rogaty uważają, że to dobre!

rogaty
    rogaty

Liczba postów : 176

Pisanie by rogaty Sro Lis 13, 2024 3:11 pm

Pancerniak666 napisał:@jerzo108

Nie 600 a 525 robiłem do tej pory, to średnia ze wszystkich 154 bitew, 1449 WN8 i dawało to okolice 49,68%. Także w ostatnim czasie coś jest mocno nie tak z losowaniami a nie z tym że 600 to nagle mało.

Na pozostałych pojazdach też mało robiłem, ja jeden na 15 graczy? Ikv 72, M8A1, Pz III, Strv m/40L? Tam jest 65 bitew a nie tylko 11 z T-34. Od kiedy są takie losowania że ja mam rozwalać 10 przeciwników w nadziei że reszta drużyny poradzi sobie z pozostałą piątką? Nie chcę być złośliwy ale odkąd pamiętam takie żal wątki to zawsze winnym jest ten który zaczyna temat, święta drużyna której przeszkadzał.

Wszystkie wczorajsze bitwy na T-34 można prześledzić na tomago gg, gdzie padłem z braku naprawy? Gdzie jakiś cel okazał się za twardy, jest tam chociaż jedna bitwa abym miał jakoś bardzo widoczne trafienia bez penetracji? Mówiłem już jakiś czas temu, nie gram na blisko, nie bujam się przód-tył aby mnie można było łapać na gąskę. Nigdy nie miałem naprawy, na żadnym czołgu i nigdy nie cierpiałem z tego powodu. Gramy inaczej i koniec, dzięki za uwagi.

Może byłbym wstanie się pogodzić że mi WR spadnie poniżej 50%, nigdy od stycznia 2012 roku nie miałem tak niskiego WR, no trudno ale na 43% przy 2000 WN8, to jest kpina, to nie ja, to złośliwe losowania. 43% to mam na SAu40 i 41 WN8, w 2013 wchodziłem nim do bitwy aby się utopić, jechać do przodu i mieć wszystko w dupie. A mimo to konto nigdy nie zeszło poniżej 50%.
    Nie pozostaje nam nic innego jak przyznać Ci racje - WG się na Ciebie uwzięło Wink

Millennium_Falcon_, Jerzoo108 and woronov uważają, że to dobre!

Pancerniak666
    Pancerniak666

Pisanie by Pancerniak666 Sro Lis 13, 2024 3:21 pm

rogaty napisał:
    Nie pozostaje nam nic innego jak przyznać Ci racje - WG się na Ciebie uwzięło Wink

Dziękuje, tego właśnie oczekiwałem! Przeklęte WG!

woronov and rogaty uważają, że to dobre!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Liczba postów : 67

Pisanie by Millennium_Falcon_ Sro Lis 13, 2024 6:03 pm

Xard86 napisał:
    Pancerniak666 napisał:
    Może byłbym wstanie się pogodzić że mi WR spadnie poniżej 50%, nigdy od stycznia 2012 roku nie miałem tak niskiego WR, no trudno ale na 43% przy 2000 WN8, to jest kpina, to nie ja, to złośliwe losowania. .

Bez wchodzenia głębiej w wasze dyskusje chciałbym tylko zwrócić Ci uwagę że powiązanie WN8 z WR jest dosyć luźne. Można robić dobre WN'y wnosząc zaskakująco mało do bitwy i w drugą stronę można mieć słabe WN'y a być kluczowym graczem dla zwycięstwa.

No jednak się z Tobą nie zgodzę. Oprócz wyjątkowych sytuacji nie znajdziesz czerwonego z wysokim WR oraz fioleta z niskim WR. Robisz dużo w odpowiednim miejscu i czasie - wygrywasz. Robisz średnio - jesteś zależny od losowań. Robisz mało - ciągniesz drużynę na dno.

Jerzoo108, woronov and rogaty uważają, że to dobre!

Jerzoo108
    Jerzoo108

Liczba postów : 241

Pisanie by Jerzoo108 Sro Lis 13, 2024 7:16 pm

@Pancerniak

Tia... bo z dalsza nikt nie zdejmie ci gąski, nikt też nie trafi w silnik... Normalnie po chusteczkę ci naprawka, wywal ją - szkoda srebra. No to opowiedz nam jeszcze jak giniesz bohatersko w tym T-34 po tym jak nastukasz marne sześć setek damaszku i raz na ruski rok zrobisz fraga. Smile_trollface-3

W jednym się tylko nie mylisz - gramy inaczej. Ja (żeby daleko nie szukać) nie kaleczę swoich czołgów i załóg. Ty zaś robisz wszystko na opak i dziwią Ciebie osiągane wyniki.
    Na dodatek belki szukasz w oczach wpółgrajków, a sam smolisz, że ło-ho-ho!

No i na koniec - wybacz, ale w statach Twoich na tomato nie zamierzam się babrać. Sam wrzuciłeś skrina z sesji, i na tym bazowałem. Na skrinie wyżej widać jak pokaleczony ten Twój T-34. Jeszcze gdyby ten Twój, pożal się boziu, setup dał się jakoś obronić wynikami w grze... Polecę klasykiem, bo całkiem zgrabnie pasuje do sytuacji:
    "Na wyżyny chciał się wznieść człek a tu ciągle niż.
    Nie uniesie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż!" Smile_trollface-3

Pozdro i obym nie miał wątpliwej przyjemności trafić na Ciebie w mojej drużynie. Napisz kiedy grasz, żebym mógł omijać szerokim łukiem. Smile_trollface-3

Pancerniak666 mówi spadówa!

Pancerniak666
    Pancerniak666

Pisanie by Pancerniak666 Sro Lis 13, 2024 8:11 pm

Nie wmawiaj mi że ginę przez brak naprawy, to jest niepoważne, może skarpetki mam nie takie jak trzeba?

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 34590a209dddd

Och, moi współgrajkowie, może gdyby im kogoś innego wylosowało to by im bitwę sam wygrał a tu trafili na mnie.

Spadaj jerzo, myśmy się już chyba na poprzednim forum poróżnili z raz.

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 D40df0e3cb5ae

Jak wam się dziś grało w naszą ulubioną grę? - Page 26 525ddde6dd542

Dlaczego w mojej drużynie nie było kogoś takiego?

TaihoSan uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Lis 13, 2024 8:43 pm

Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21, 2024 1:38 pm