by Pancerniak666 Sro Lis 13, 2024 2:27 pm
@jerzo108
Nie 600 a 525 robiłem do tej pory, to średnia ze wszystkich 154 bitew, 1449 WN8 i dawało to okolice 49,68%. Także w ostatnim czasie coś jest mocno nie tak z losowaniami a nie z tym że 600 to nagle mało.
Na pozostałych pojazdach też mało robiłem, ja jeden na 15 graczy? Ikv 72, M8A1, Pz III, Strv m/40L? Tam jest 65 bitew a nie tylko 11 z T-34. Od kiedy są takie losowania że ja mam rozwalać 10 przeciwników w nadziei że reszta drużyny poradzi sobie z pozostałą piątką? Nie chcę być złośliwy ale odkąd pamiętam takie żal wątki to zawsze winnym jest ten który zaczyna temat, święta drużyna której przeszkadzał.
Wszystkie wczorajsze bitwy na T-34 można prześledzić na tomago gg, gdzie padłem z braku naprawy? Gdzie jakiś cel okazał się za twardy, jest tam chociaż jedna bitwa abym miał jakoś bardzo widoczne trafienia bez penetracji? Mówiłem już jakiś czas temu, nie gram na blisko, nie bujam się przód-tył aby mnie można było łapać na gąskę. Nigdy nie miałem naprawy, na żadnym czołgu i nigdy nie cierpiałem z tego powodu. Gramy inaczej i koniec, dzięki za uwagi.
Może byłbym wstanie się pogodzić że mi WR spadnie poniżej 50%, nigdy od stycznia 2012 roku nie miałem tak niskiego WR, no trudno ale na 43% przy 2000 WN8, to jest kpina, to nie ja, to złośliwe losowania. 43% to mam na SAu40 i 41 WN8, w 2013 wchodziłem nim do bitwy aby się utopić, jechać do przodu i mieć wszystko w dupie. A mimo to konto nigdy nie zeszło poniżej 50%.