@Pancerniak666Jakoś nie narzekam na zarobki w WoT. Premki wpada darmo tyle, że głowa mała. Da się zarobić na waciki. Pierdolamento o nieużywaniu golda, to jak lizanie szyby w nadziei, że się poczuje smak słodyczy na wystawie. Jeśli nie jesteś w stanie zarobić na swoje zabawki w WoT, to: a) źle gospodarujesz srebrem; b) dupa z Ciebie a nie traktorzysta.
Dla przykładu, ja zwykle szoruję po dnie ze sebrem, bo co wyprz wydaję wsio na żarcie, apteczki i naprawki. Zostawiam zwykle około 500k srebra i zaczynam napełniać koszyk od nowa. Nie pitolę się w tańcu i zasuwam na bogato - czyt. żarło i wystarczająca ilość APCRów, HEATów, żeby ładowanie tego do magazynu amunicyjnego miało sens.
Przykład z Oni czy Oi'em, też z dupy. Oba możesz objechać. Kto się Tobie każe bić medem z HT od frontu? Masz to cholerne turbo (idiotyzm na tym czołgu, ale co kto lubi - wrócimy do tego), więc z niego skorzystaj. Oni i Oi mają na boku pancerz o grubości bodaj 70mm, biorą wszystko i proszą o jeszcze.
A-43 nie potrzebuje turbo, bo ma mobilność, której pozazdrościć może jemu sporo medów tego tieru. Wywalając Wentę pozbawiasz się mobilności, celności, szybkości ładowania i, co najważniejsze, zasięgu widzenia. Kastrujesz wszystko tylko po to, żeby był nieco szybszy...
Masz tu sobie porównaj jak może wyglądać zabawa tym pojazdem:
- Spoiler:
Dostrzegasz różnicę? I jak mi powiesz, że to przez różowe, to będziesz miał rację. Montuję to co najlepsze na tanki, nie pitolę się w tańcu. Gdybym miał w cholerę obli to bym jeździł na fioletowo. Jak się wbijesz na tomato to możesz tam zobaczyć jak grałem tym czołgiem, gdy latałem na zwykłym szpeju. Porównywał statów z Tobą nie będę, bo kaleczysz ten czołg. I tyle.