by RavR Pon Wrz 30, 2024 7:02 pm
Dopiero pograłem na randomie po wprowadzeniu nowego patcha. To jakiś żart jest, nie wiedziałem, że te perki tak namieszają. Niektóre czołgi nie mają już racji bytu. Zagrałem kilka bitew M10 RBFM, nie dojechałem nawet do swoich miejscówek jak wyparowałem wyspotowany od nie wiadomo czego. Rozegrałem chyba z 6 bitew i tylko w 2 cokolwiek zrobiłem a tak to zgon momentalny albo podczas dojazdu na miejscówkę, albo zgon po pierwszym strzale, gdzie kiedyś nigdy w tych miejscach nie byłem wykrywany. Z lightami odwrotna sprawa, spotują na potęgę nawet ukrywających się w krzaczorach. ELC czy 12T wydaje się , że spotują lepiej niż kiedyś. W ogóle ciekawa sytuacja bo zauważyłem, że jak się stanie w krzaku i nie strzela to się nie da przeciwnikowi podjechać nawet na miejscówkę w krzakach bo się go wyświeci. Identyczna sytuacja jak oddamy strzał to już ciężko potem samemu podjechać. Ciekawe czy na wyższych tierach też taki cyrk, będę musiał sprawdzić.
Ciekawe jak WG z tego wybrnie, no chyba, że nie zamierzają nic z tym zrobić. Jak dla mnie gra RBFMem czy Wolverine teraz jest już kompletnie bez sensu i nie zamierzam tym więcej grać.