Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

5 posters

Czas wymienić czołgi premium!

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Czas wymienić czołgi premium! Empty Czas wymienić czołgi premium!

Pisanie by woronov Pon Sie 26 2024, 16:29

Czas wymienić czołgi premium!

https://worldoftanks.eu/pl/news/specials/trade-in-event-august-2024/

Czas wymienić czołgi premium! Trade-in_event_august_2024_615x346

Dowódcy!

Zamiana powraca! Teraz macie szansę na wymianę swoich pojazdów-weteranów na nowych rekrutów, oszczędzając przy tym mnóstwo złota na cenie zakupu.

Szybkie czołgi lekkie, uniwersalne średnie, brawlerzy z mocnym uderzeniem i skryte niszczyciele czołgów mogą być Wasze w ramach zamiany pojazdu premium z Waszej aktualnej kolekcji od 26 sierpnia 2024 o 11:00 (BST) do 2 września 2024 o 11:00 (BST).

Wybierzcie jeden z pojazdów premium poziomów VI–VIII biorących udział w akcji, a połowa wartości w złocie wybranego pojazdu zostanie odjęta od ceny nowego. Aktualną listę pojazdów biorących udział w akcji znajdziecie w grze, w sekcjach SKLEP i BADANIA.

Aeternus55 uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Czas wymienić czołgi premium! Empty Re: Czas wymienić czołgi premium!

Pisanie by woronov Pon Sie 26 2024, 20:20

mały update
    WG jak zwykle dało ciała

Dowódcy,

Chcieliśmy zwrócić waszą uwagę na ważną wiadomość @News dotyczącą wymiany trade-in.

Niektórzy z was napotkali problem, w którym wymiana czołgu nie dochodzi do skutku, jeśli wasze koszary są pełne i nie ma wolnego miejsca na załogę. Aktywnie pracujemy nad rozwiązaniem technicznym, ale tymczasem zidentyfikowaliśmy tymczasowe obejście problemu. Przed rozpoczęciem wymiany, jeśli ręcznie przeniesiecie załogę z czołgu, który chcecie wymienić, do koszar, proces powinien przebiegać bez problemów.

Dziękujemy za wasze zrozumienie i cierpliwość, podczas gdy pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Dziękujemy!
    MaciekRS1

Liczba postów : 71

Pisanie by MaciekRS1 Pon Sie 26 2024, 21:25

Wymieniłem 8k obligacji i 3300 golda na TS5.
    Mam go na swoim koncie na serwerze NA i brakowało mi go tutaj, zadowolony jestem że w końcu go dorwałem.
    Paythos
    Paythos

Liczba postów : 671

Pisanie by Paythos Pon Sie 26 2024, 22:08

Mam pytańsko... zostawić sobie alpejską milke czy zamienić na WZ-111?
    Xard86
    Xard86

Liczba postów : 369

Pisanie by Xard86 Wto Sie 27 2024, 08:22

Paythos napisał:Mam pytańsko... zostawić sobie alpejską milke czy zamienić na WZ-111?

Alpine zawsze będziesz mógł kupić znowu za 8K obligacji. Chociaż wydać złoto na zamianę na ten sam czołg bez skina to ja nie wiem.... Smile_amazed

Co do samej wymiany - nowe czołgi to:

• WZ-111
    • T34
    • M54 Renegade
    • TS-5

TS-5 zdecydowanie wart jest uwagi jak ktoś nie ma. Ja wziąłem sobie Renegata którego do tej pory nie miałem - w sumie nie po to żeby nim jakoś grać, ale bardziej żeby ewentualnie zablokować go przy kolejnych lootboxach w których coraz więcej czołgów ląduje. Choć odkąd notorycznie do paczek wrzucane są klony istniejących czołgów to i tak nie biorę w tym udziału...
    TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 314

Pisanie by TaihoSan Wto Sie 27 2024, 09:32

Do kupna w formie wymiany nie ma AMX CDC który jest niesłusznie krytykowany za beznadziejność. A szkoda. Na Frontline grało mi się nim wyśmienicie, dla mnie w tym trybie jest lepszy od mniej celnego i bez manewrowego Burasa.
    Paythos
    Paythos

Liczba postów : 671

Pisanie by Paythos Sro Sie 28 2024, 10:13

Xard86 napisał:
    Paythos napisał:Mam pytańsko... zostawić sobie alpejską milke czy zamienić na WZ-111?

Alpine zawsze będziesz mógł kupić znowu za 8K obligacji. Chociaż wydać złoto na zamianę na ten sam czołg bez skina to ja nie wiem.... Smile_amazed

By móc dać kamo czy styl i wyglądać jak czołg? Smile_blinky

Xard86 uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 06:46