by woronov Czw Wrz 05, 2024 8:31 pm
Xard86 napisał:Co myślicie o perku "Przechwycenie sygnału"?
...
Też się z jutuberami nie zgadzam. Powiedziałbym, że to bardzo przydatny perk. Może dla super graczy, to nie robi rożnicy ale dla większości zdecydowanie "do brania". Ja też niby wiem kiedy mogę być wykryty ale jakoś leniwie i dość czesto "łudzę" sie, że może jednak nie.
i dopiero żarówa mnie budzi z tej ułudy albo bomba od przeciwnika
Mało wczoraj grałem więc jeszcze nie wiem jak to wpłynie na moją grę ale myślę, że na plus.
Zresetowalem wszystkich załogantów. Będę ogarniał to na bieżąco.
Miałem dużo zabawy z ogarnianiem perków na artę wczoraj. Po aktualizacji, z nowymi perkami, jest zmiana na plus. Szybciej strzela, lepiej jeździ, celuje i trafia
Musiałem szukać drugiej arty na mapie żeby sprawdzić jak działa te perk "ramię w ramię". Przydatny jest ale rzadko kiedy jestem tak blisko innej arty
Dało mi to pół sekundy na przeładowaniu ale raczej niewiele jest map gdzie się mi przyda. Celownik zmniejsza się dużo szybciej niż wcześniej i to było bardzo zauważalne w grze.
Trzeba pograć więcej żeby zobaczyć jak będzie z uszkodzeniami, asystą, ogłuszaniem, bo są perki też dla HT i innych, ktore będą wpływać niwelująco na te aspekty. Pogramy, zobaczymy