Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+7
King__of__war
Xard86
rogaty
Wapniak57
TaihoSan
wojtek_pl1
TankerDomi
11 posters

Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie

TankerDomi
    TankerDomi

Liczba postów : 119

Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie - Page 2 Empty Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie

Pisanie by TankerDomi Wto Lis 05 2024, 14:33

First topic message reminder :

Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie

https://worldoftanks.eu/pl/battle-pass-s15-special/

Do zgarnięcia med włoski IX tieru Felice

Xard86, woronov and rogaty uważają, że to dobre!

MaciekRS1

Liczba postów : 86

Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie - Page 2 Empty Re: Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie

Pisanie by MaciekRS1 Sro Lis 13 2024, 23:41

Ja jestem na 21 etapie, dojdę pewnie tak do 30. Premki nie zamierzam kupować, robię przepustkę dla nagród.

W normalnej przepustce zostało mi 10 czy 11 etapów, zrobię spokojnie bo za tydzień linia frontu a tam etapy lecą jak szalone.
    rogaty
    rogaty

Liczba postów : 176

Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie - Page 2 Empty Re: Specjalna edycja Przepustki bitewnej: Wikingowie

Pisanie by rogaty Czw Lis 14 2024, 09:45

Przepustka wymęczona ale zastanawiam się czy warto brać czołg?
    King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 116

Pisanie by King__of__war Pią Lis 15 2024, 22:30

rogaty napisał:Przepustka wymęczona ale zastanawiam się czy warto brać czołg?

Ja to gram dla różowego modułu. Ale nie wiem czy się doczłapię.

woronov uważa, że to dobre!

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 394

Pisanie by Xard86 Nie Lis 17 2024, 12:56

Felice zdobyty. W sumie 223 bitwy tylko były mi potrzebne - grałem codziennie i zrobiłem wszystkie misje także wpadło 770 pkt, do tego 100pkt z misji bonusowych, skończyłem 5 pojazdów na 75pkt, reszta ugrana.

EDIT:
    Po pierwszej bitwie odczucia nawet przyjemne... pojazd jest wolny, celność nie jest wybitna, stabilizacja działa w ruchu leży, ale ogólnie jak na spokojnie i rozsądnie grać to jest ok. Myślę że po tym pierwszym kontakcie lekko, leciutko bym żałował jakbym go nie wziął. Ale zastrzeżeniem że to moje odczucie i reklamacji nie przyjmuje jakby ktoś się tym zainspirował i na tej podstawie kupił go Wink

woronov, wojtek_pl1 and rogaty uważają, że to dobre!

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 332

Pisanie by TaihoSan Nie Lis 17 2024, 20:57

Zabawę z tym rozdziałem skończyłem na 31 poziomie, robiłem tylko misje dzienne.

rogaty mówi spadówa!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 259

Pisanie by wojtek_pl1 Nie Lis 17 2024, 21:20

Czołg odebrany, tylko 5 etapów musiałem kupić. Kiedyś nim pewnie zagram Very Happy

King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 116

Pisanie by King__of__war Nie Lis 17 2024, 23:41

Juhu Very Happy .
    36 etap wbity. Ulepszony moduł zgarnięty. Trafi do mojego nowego czołgu, czyli .... WZ111. Różowy stabilizator.

Felicji oczywiście nie wbijam. Nawet za 500 złota bym go nie wziął. A mam obecnie 200 z hakiem Cool . Po prostu przestałem wspierać WG w jakikolwiek sposób, poza obecnością na serwerach. Mam nadzieję, że mój detoks pozostanie skuteczny Smile_medal .

woronov
    woronov

Liczba postów : 1051

Pisanie by woronov Nie Lis 17 2024, 23:49

38 etapów
    dalej nie mam już siły
    500 golda poszło i tank w garażu
    1529537206

rogaty uważa, że to dobre!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 259

Pisanie by wojtek_pl1 Pon Lis 18 2024, 07:29

Jedno muszę napisać: takie maratony są mega męczące. Chyba już wolę zapłacić i mieć spokój.

woronov and rogaty uważają, że to dobre!

Elgie

Liczba postów : 110

Pisanie by Elgie Pon Lis 18 2024, 07:50

Jako, że dwa weekendy mi odpadły to wbiłem tylko 26 etap. Czołg kosztował mnie 7000 golda, miałem akurat na koncie to wydałem, bo co z tym miałem innego zrobić 🤣
    Kiedyś pewnie nim zagram, ale nie prędko. Ozdabia garaż

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 21 2024, 10:43