+14
Xard86
Metafan
Glint
TaihoSan
Pancerniak666
Hieronim_Berbelek
Jerzoo108
Elgie
Aeternus55
Millennium_Falcon_
woronov
straszny_cienias
Ziewnik
czesio267
18 posters
Noob team po raz enty
czesio267- Liczba postów : 174
- Post n°1
Noob team po raz enty
Jak to mówią tradycja musi trwać więc zakładam stosowny temat
Aeternus55, SirBushman and woronov uważają, że to dobre!
Ziewnik- Liczba postów : 43
- Post n°2
Re: Noob team po raz enty
A ten o arcie? Też musi być.
straszny_cienias- Liczba postów : 8
- Post n°3
Temat należący do ini1 bez ini1? To się nie uda
SirBushman uważa, że to dobre!
Millennium_Falcon_- Liczba postów : 59
- Post n°5
Jak nie ma ostoi tego wątku, to ja go pierdolę (wątek, nie ostoję).
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 386
- Post n°6
plzNO uważa, że to dobre!
- Post n°7
Ahhh co dziś się odwala na polach bitew można tylko określić tylko jednym: o ja jebe.
woronov- Liczba postów : 988
- Post n°8
Millennium_Falcon_ napisał:Jak nie ma ostoi tego wątku, to ja go pierdolę (wątek, nie ostoję).
Musisz go namówić żeby przybył.
Tylko Ty możesz
- Post n°9
Szczerze ten wątek bez ini to nie będzie już to samo:(
Gość- Gość
- Post n°10
EDIT Tradycja klakierów. Bo moja tradycja ma jeszcze długiego bana przed sobą na forum WoTa. Ale co za szczęście, w nieszczęściu. Z jednej strony znikną wasze.. EDIT A z drugiej strony szkoda tych lat włożonej pracy, wszystkich graczy.. Za dawnych lat, te bitwy na słowa dawały większą frajdę niż sama gra. Która de fakto stała się nudna m-innym przez cenzurę..
To wy klakierzy zabiliście to forum kilka lat temu, przyzwalając na gebelsowską cenzurę. Teraz piszecie, że gra bez forum nie istnieje. Obudziliście, płaczecie dopiero jak wam kółko adoracyjne rozwiązują.
A nie mówiłem kilka lat temu że tak będzie? Niszczenie czatów w grze, przechodzenie gry na typowe P2W i oby hajs się zgadzał. To wszystko przepowiadało rychły UPADEK gry. Jeszcze roczek i AVE ziomki.
Szkoda gry, fajna kiedyś była. Taka piłka nożna + szachy na leżąco przed komputerem.
Co do swojej osoby - jestem jaki jestem, od liczby gier w wocie mam tylko więcej banów w internecie.
Ale qrwa co to za oficjalne forum gry, żeby fioletów praktycznie nie było od lat? Klakiernia kontrująca czerwonych płaczków. Tak się dzieje gdy panuje cenzura nazistowsko eurokołchoźniana. Kosi wszystkich równo, w całym internecie. Grupka decydentów 1% decyduje co ma reszta pisać i myśleć..
A co do tego forum. Zacna inicjatywa. A poza tym umrze to wkrótce, jak dziesiątki tego typu stron.. jeszcze te fora można znaleźć w wyszukiwarce, od lat nieczynne
To wy klakierzy zabiliście to forum kilka lat temu, przyzwalając na gebelsowską cenzurę. Teraz piszecie, że gra bez forum nie istnieje. Obudziliście, płaczecie dopiero jak wam kółko adoracyjne rozwiązują.
A nie mówiłem kilka lat temu że tak będzie? Niszczenie czatów w grze, przechodzenie gry na typowe P2W i oby hajs się zgadzał. To wszystko przepowiadało rychły UPADEK gry. Jeszcze roczek i AVE ziomki.
Szkoda gry, fajna kiedyś była. Taka piłka nożna + szachy na leżąco przed komputerem.
Co do swojej osoby - jestem jaki jestem, od liczby gier w wocie mam tylko więcej banów w internecie.
Ale qrwa co to za oficjalne forum gry, żeby fioletów praktycznie nie było od lat? Klakiernia kontrująca czerwonych płaczków. Tak się dzieje gdy panuje cenzura nazistowsko eurokołchoźniana. Kosi wszystkich równo, w całym internecie. Grupka decydentów 1% decyduje co ma reszta pisać i myśleć..
A co do tego forum. Zacna inicjatywa. A poza tym umrze to wkrótce, jak dziesiątki tego typu stron.. jeszcze te fora można znaleźć w wyszukiwarce, od lat nieczynne
Elgie- Liczba postów : 104
- Post n°11
@dox_pl podaj mi proszę 6 liczb w zakresie 1-49, bez znaczenia, tak po prostu skoro taki jasnowidz się trafił to trzeba korzystać
sorry, za offtopic
sorry, za offtopic
Aeternus55 uważa, że to dobre!
- Post n°12
Powiem tylko tak: o ja jebe. Ale powiem ci coś. Tą grę i forum niszczą gracze słabi. Wielu myślało że jak przybiegnie na forum rycząc jak to ich team jest do dupy a sami przyczynili się do przegranej to znajdą po klask. A tu takiego wała, bo ktoś przychodził i mówił wprost że on jest słaby i mówił co ma zmienić. A że on miał to w upie to inna sprawa. I jeśli mówisz że wyśmiewanie teorii spiskowych i niekompetencji jest cenzurą? Kurcze z takim nastawieniem nadajesz się do TV Republika. I jakie niszczenie czatów w grze? Od dawna główny czat był ściekiem czy to w bitwie czy to w garażu, i wotowi do gry P2W jeszcze trochę daleko więc nie myl pojęć.dox_pl napisał:EDIT Tradycja klakierów. Bo moja tradycja ma jeszcze długiego bana przed sobą na forum WoTa. Ale co za szczęście, w nieszczęściu. Z jednej strony znikną wasze.. EDIT A z drugiej strony szkoda tych lat włożonej pracy, wszystkich graczy.. Za dawnych lat, te bitwy na słowa dawały większą frajdę niż sama gra. Która de fakto stała się nudna m-innym przez cenzurę..
Aeternus55 and Hieronim_Berbelek uważają, że to dobre!
Aeternus55- Admin
- Post n°13
Usunąłem ostatni post bo raz że nic nie wnosił a dwa kompletnie nie na temat To jest o noob teamach i niech tak zostanie
- Post n°14
woronov napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Jak nie ma ostoi tego wątku, to ja go pierdolę (wątek, nie ostoję).
Musisz go namówić żeby przybył.
Tylko Ty możesz
Zapomnij. Ani przez chwilę nie będę tęsknić za tym ułomem
- Post n°15
czesio267 napisał:Powiem tylko tak: o ja jebe. Ale powiem ci coś. Tą grę i forum niszczą gracze słabi. Wielu myślało że jak przybiegnie na forum rycząc jak to ich team jest do dupy a sami przyczynili się do przegranej to znajdą po klask. A tu takiego wała, bo ktoś przychodził i mówił wprost że on jest słaby i mówił co ma zmienić. A że on miał to w upie to inna sprawa. I jeśli mówisz że wyśmiewanie teorii spiskowych i niekompetencji jest cenzurą? Kurcze z takim nastawieniem nadajesz się do TV Republika. I jakie niszczenie czatów w grze? Od dawna główny czat był ściekiem czy to w bitwie czy to w garażu, i wotowi do gry P2W jeszcze trochę daleko więc nie myl pojęć.dox_pl napisał:EDIT Tradycja klakierów. Bo moja tradycja ma jeszcze długiego bana przed sobą na forum WoTa. Ale co za szczęście, w nieszczęściu. Z jednej strony znikną wasze.. EDIT A z drugiej strony szkoda tych lat włożonej pracy, wszystkich graczy.. Za dawnych lat, te bitwy na słowa dawały większą frajdę niż sama gra. Która de fakto stała się nudna m-innym przez cenzurę..
Próbujesz dyskutować z kimś takim...
Hieronim_Berbelek uważa, że to dobre!
Aeternus55- Admin
- Post n°16
Mi tam ini nie przeszkadzał na forum jedynie spoób wrzucanie screenów taki nieczytelny i wolałbym na tym forum jego niż typa który akurat tu skasował (na szczęście) konto
Jerzoo108- Liczba postów : 233
- Post n°17
Po sześć (sic!) lajtów na stronę, co może pójść nie tak?
Fjordy z dolnej bazy. Niemilcy zajęli kluczowe pozycje - górkę na środku, banana po prawej i górkę na szczycie po lewej.
I nie, to nie lajty nam przegrały tę bitwę, tylko te dwa dzbany na samym dole tabeli (KV-2 i Churchill), które radośnie pojechały po zielonym... środkiem... nawet chyba nie strzelając...
No i wczoraj, i przedwczoraj, i pewnie od jakiegoś czasu w sumie... co gram lajtem to mi losuje drużyny po 2-4 lajty. Ta z sześcioma była już totalnym przegięciem.
No to wsiadam w TD, skoro tyle lajtów w kolejce... niech się rozładuje, myślę sobie. A tu taki wał - 2 LT to ewenement, 1 to norma, ale czasami zdarzały się bitwy bez LT.
Jeszcze żeby te lajty coś sobą reprezentowały, a tu nic... nie uciągnie pusty łeb ciężkiej dupy w zwyż.
PS
ini1 być może sam z siebie tu dotrze, nie wiem czy wytrzyma bez tego wątku... czasami miałem wrażenie, że on ma coś z maniaka.
- Spoiler:
Fjordy z dolnej bazy. Niemilcy zajęli kluczowe pozycje - górkę na środku, banana po prawej i górkę na szczycie po lewej.
I nie, to nie lajty nam przegrały tę bitwę, tylko te dwa dzbany na samym dole tabeli (KV-2 i Churchill), które radośnie pojechały po zielonym... środkiem... nawet chyba nie strzelając...
No i wczoraj, i przedwczoraj, i pewnie od jakiegoś czasu w sumie... co gram lajtem to mi losuje drużyny po 2-4 lajty. Ta z sześcioma była już totalnym przegięciem.
No to wsiadam w TD, skoro tyle lajtów w kolejce... niech się rozładuje, myślę sobie. A tu taki wał - 2 LT to ewenement, 1 to norma, ale czasami zdarzały się bitwy bez LT.
Jeszcze żeby te lajty coś sobą reprezentowały, a tu nic... nie uciągnie pusty łeb ciężkiej dupy w zwyż.
PS
ini1 być może sam z siebie tu dotrze, nie wiem czy wytrzyma bez tego wątku... czasami miałem wrażenie, że on ma coś z maniaka.
Aeternus55- Admin
- Post n°18
Aeternus55- Admin
- Post n°19
Hieronim_Berbelek- Liczba postów : 92
- Post n°20
Ktoś wspominał noobteam?
https://wotreplays.eu/site/6726230#glacier-hieronim_berbelek-koda_t_56
Lodowiec, od góry.
Najlepsze w tym wszystkim jest to że drugi wynik pod względem expa w moim teamie zrobiło bezmózgie gówno walące do wszystkiego z HE.
I jak tu nie utracić wiary w ludzkość...
https://wotreplays.eu/site/6726230#glacier-hieronim_berbelek-koda_t_56
Lodowiec, od góry.
Najlepsze w tym wszystkim jest to że drugi wynik pod względem expa w moim teamie zrobiło bezmózgie gówno walące do wszystkiego z HE.
I jak tu nie utracić wiary w ludzkość...