Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+14
Xard86
Metafan
Glint
TaihoSan
Pancerniak666
Hieronim_Berbelek
Jerzoo108
Elgie
Aeternus55
Millennium_Falcon_
woronov
straszny_cienias
Ziewnik
czesio267
18 posters

Noob team po raz enty

czesio267
    czesio267

Liczba postów : 174

Noob team po raz enty - Page 6 Empty Noob team po raz enty

Pisanie by czesio267 Sro Lut 14 2024, 17:40

First topic message reminder :

Jak to mówią tradycja musi trwać więc zakładam stosowny temat Very Happy

Aeternus55, SirBushman and woronov uważają, że to dobre!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Liczba postów : 59

Noob team po raz enty - Page 6 Empty Re: Noob team po raz enty

Pisanie by Millennium_Falcon_ Nie Wrz 01 2024, 16:01

TankerDomi napisał:
    Millennium_Falcon_ napisał:
    Aeternus55 napisał:Nie pisałem że oni nie zjechali z capa , tylko to że nic kompletnie nie robili w grze
    Wręcz tylko jechali na odstrzał.

Ale zdajesz sobie sprawę, że Ty również musisz mieć sporo bitew, gdzie zupełnie nic nie zrobiłeś? I teraz wyobraź sobie, że gorszy od Ciebie gracz wchodzi tutaj, wstawia screen i pisze, że nie ma pojęcia, jak mogłeś nic w bitwie nie zrobić. Ma to sens? Wink

Jeszcze raz powtórzę. Jeśli chcesz się czegoś nauczyć i mieć więcej radości z gry, to włącz nagrywanie powtórek i prześlij komuś paczkę np. 50 ostatnich. Przejrzy i powie, jak możesz grać lepiej.

Paythos napisał:Wait... wy oglądacie powtórki w celu uczenia sie?...

No pewnie, że tak. Wiesz, ile razy dostawałem paczki z powtórkami i pisałem ludziom skrócone recenzje bitew? Albo ile razy obejrzałem swoje bitwy, żeby sprawdzić, co spieprzyłem?

Pancerniak666 napisał:

Nie rozumiem tego, po co cokolwiek zmieniać w ustawieniach nagrywania, bitwy przecież nagrywają się automatycznie, potrzeba wysiłku aby wyłączyć nagrywanie i ponownie włączyć a raz włączone pozostaje włączone na zawsze. U mnie 1021 bitew waży 1,16 GB to nie mój stary PC gdzie miałem dysk łącznie 2 GB. Waga jednej rzadko kiedy przekracza 2000 KB a większość się mieści w przedziale 1000-2000 KB. Chyba jednak łatwiej wyczyścić folder po miesiącu niż się bawić w włączanie i wyłączanie nagrywania.

Na starym forum mieliśmy sytuacje, że to był koronny argument, żeby nie dać powtórki. Brak miejsca na dysku. I kiedy ostatecznie wychodziło, że miejsce jednak by się znalazło, to finał był taki, że prawdziwym powodem była niechęć pokazania własnej gry, bo jeszcze okazałoby się, że opis zupełnie nie zgadza się z faktami. A to, jak wiadomo, źle dla faktów.

Może ja mógłbym podesłać tak z 10 ostatnich powtórek. Podpowiedziałbyś co robić lepiej, może w końcu coś ogarnę, bo cienias stracił cierpliwość i już nie chce nic podpowiadać Razz

Ty spryciarzu! Próbujesz w ten sposób zachęcić mnie do zainstalowania WOT-a? No way Very Happy
    woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Pisanie by woronov Nie Wrz 01 2024, 17:07

@Millennium_Falcon_
    ale jak to 1529537206 , koledze nie pomożesz?
    Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Pisanie by Millennium_Falcon_ Nie Wrz 01 2024, 17:10

woronov napisał:@Millennium_Falcon_
    ale jak to 1529537206 , koledze nie pomożesz?

Oczywiście, że pomogę. Wejdę na DC, kiedy będą grać i opierdolę Cieniasa za brak pomocy koledze Wink

woronov uważa, że to dobre!

TankerDomi
    TankerDomi

Liczba postów : 111

Pisanie by TankerDomi Pon Wrz 02 2024, 12:16

Millennium_Falcon_ napisał:

Oczywiście, że pomogę. Wejdę na DC, kiedy będą grać i opierdolę Cieniasa za brak pomocy koledze Wink

Ale mnie przejrzałeś Idea

Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 315

Pisanie by TaihoSan Nie Paź 13 2024, 00:21

Stado baranów wychodowane na ułatwieniach w grze i papce serwowanej przez skorumpowanych klakierów i ciecieciów jedzie bezmyślnie w jeden sektor.
    Baran w waflu pojechał z innymi baranami w lodówce i grilu aby nic nie robić, wrócił się aby wystrzelić jeden pocisk w kosmos mimo że ostrzelany przeze mnie Progetto trzy razy stał na gęsi!!!
    Noob team po raz enty - Page 6 Vvv
    Noob team po raz enty - Page 6 14-17
    Noob team po raz enty - Page 6 13-19
    Noob team po raz enty - Page 6 12-21
    Noob team po raz enty - Page 6 11-06
    Noob team po raz enty - Page 6 10-04
    Noob team po raz enty - Page 6 09-49
    Noob team po raz enty - Page 6 09-46

Millennium_Falcon_ and rogaty mówią spadówa!

Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Liczba postów : 386

Pisanie by Aeternus55 Nie Paź 13 2024, 09:15

TaihoSan napisał:Stado baranów wychodowane na ułatwieniach w grze i papce serwowanej przez skorumpowanych klakierów i ciecieciów jedzie bezmyślnie w jeden sektor.
    Baran w waflu pojechał z innymi baranami w lodówce i grilu aby nic nie robić, wrócił się aby wystrzelić jeden pocisk w kosmos mimo że ostrzelany przeze mnie Progetto trzy razy stał na gęsi!!!
    Noob team po raz enty - Page 6 Vvv
    Noob team po raz enty - Page 6 14-17
    Noob team po raz enty - Page 6 13-19
    Noob team po raz enty - Page 6 12-21
    Noob team po raz enty - Page 6 11-06
    Noob team po raz enty - Page 6 10-04
    Noob team po raz enty - Page 6 09-49
    Noob team po raz enty - Page 6 09-46

Ale to że tam pojechali to nie wina WG tylko ich wybór to raz . A dwa to często bywa że przeciwnik uleje się nie tam gdzie jadą gracze z Twojej drużyny
    Nie napiszesz przecież że to WG czy tez "klakierzy" zmuszają ich do wyboru takiego kierunku Smile_veryhappy Smile_glasses

Millennium_Falcon_, Elgie and rogaty uważają, że to dobre!

TaihoSan
    TaihoSan

Pisanie by TaihoSan Nie Paź 13 2024, 09:46

@Aeternus55
    Widzę że nie pamiętasz lub nie wiesz jakie porady serwowało WG i żebracy z twicha. Właśnie takie! Jedź  bezmyślnie z innymi. Jadą i nic nie robią bo na takich mikro mapkach nie ma miejsca dla 10 pojazdów w jednym punkcie. Ta banda baranów sama stała się idealnym celem co widać po przebiegu bitwy.
    Aeternus55
    Aeternus55
    Admin

Liczba postów : 386

Pisanie by Aeternus55 Nie Paź 13 2024, 09:53

TaihoSan napisał:@Aeternus55
    Widzę że nie pamiętasz lub nie wiesz jakie porady serwowało WG i żebracy z twicha. Właśnie takie! Jedź  bezmyślnie z innymi. Jadą i nic nie robią bo na takich mikro mapkach nie ma miejsca dla 10 pojazdów w jednym punkcie. Ta banda baranów sama stała się idealnym celem co widać po przebiegu bitwy.
    Ja nawet mam kupione dawno temu 3 poradniki wydane przez CD Action ( można rzec że wiele rzeczy się tam zdezakualizowało już ) ale tam nie wyczytałem tego co piszesz. Na filmikach (choć wiele ich nie obejrzałem ) raczej instukcji leminga nie znalazłem Smile_glasses

woronov and Elgie uważają, że to dobre!

TankerDomi
    TankerDomi

Pisanie by TankerDomi Nie Paź 13 2024, 12:23

Aeternus55 napisał:
    TaihoSan napisał:@Aeternus55
    Ja nawet mam kupione dawno temu 3 poradniki wydane przez CD Action ( można rzec że wiele rzeczy się tam zdezakualizowało już ) ale tam nie wyczytałem  tego co piszesz. Na filmikach (choć wiele ich nie obejrzałem ) raczej instukcji leminga nie znalazłem Smile_glasses

Były porady typu nie jedź bezmyślnie sam na jedną flankę, jak widać Taiho słuchał tylko wybiórczo. Rozjazd nie był najgorszy 3 czołgi były na środku, więc porażka nie jest raczej spowodowana złym rozjazdem drużyny a brakiem ich umiejętności w grze na X tierze.

Poza tym to teraz jest maraton na czołg jednostronne bitwy stały się znacznie częstsze.

Aeternus55, Millennium_Falcon_ and Elgie uważają, że to dobre!

wojtek_pl1
    wojtek_pl1

Liczba postów : 226

Pisanie by wojtek_pl1 Wto Paź 29 2024, 22:07

Dzisiaj gracza spotkałem w IS-7...
    Spoiler:
    TaihoSan
    TaihoSan

Pisanie by TaihoSan Nie Lis 03 2024, 09:50

Zatoka rybacka, baza południowa, wywaliło mnie z gry, wracam po 3 minutach i nie mamy już 1/3 drużynki. Bronimy się w rogu mapy na lewo od naszej bazy ale bez kwadratów nie mamy szansy. Gamonie z gwiazdką mają WR na poziomie 40-45% a to oznacza że nie potrafią nawet prawidłowo trzymać myszy i jechać prosto. Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia.
    Noob team po raz enty - Page 6 Shot-029

Millennium_Falcon_ mówi spadówa!

TankerDomi
    TankerDomi

Pisanie by TankerDomi Pon Lis 04 2024, 09:41

TaihoSan napisał:Zatoka rybacka, baza południowa, wywaliło mnie z gry, wracam po 3 minutach i nie mamy już 1/3 drużynki. Bronimy się w rogu mapy na lewo od naszej bazy ale bez kwadratów nie mamy szansy. Gamonie z gwiazdką mają WR na poziomie 40-45% a to oznacza że nie potrafią nawet prawidłowo trzymać myszy i jechać prosto. Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia.

A nie da się bardziej podkoloryzować tego opisu. Wrzucasz bitwę życia, w której przecież nie było cię przez większą cześć jej trwania, a zrobiłeś ponad 5 k dmg. To jakbyś był w bitwie cały czas jak nic zrobiłbyś z 10 k dmg.
    No ale skoro w tej bitwie zrobiłeś tyle dmg, to ile zrobiłeś w kolejnej?

Millennium_Falcon_ and rogaty uważają, że to dobre!

TaihoSan mówi spadówa!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Pisanie by Millennium_Falcon_ Pon Lis 04 2024, 09:52

TankerDomi napisał:
    TaihoSan napisał:Zatoka rybacka, baza południowa, wywaliło mnie z gry, wracam po 3 minutach i nie mamy już 1/3 drużynki. Bronimy się w rogu mapy na lewo od naszej bazy ale bez kwadratów nie mamy szansy. Gamonie z gwiazdką mają WR na poziomie 40-45% a to oznacza że nie potrafią nawet prawidłowo trzymać myszy i jechać prosto. Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia.

A nie da się bardziej podkoloryzować tego opisu. Wrzucasz bitwę życia, w której przecież nie było cię przez większą cześć jej trwania, a zrobiłeś ponad 5 k dmg. To jakbyś był w bitwie cały czas jak nic zrobiłbyś z 10 k dmg.
    No ale skoro w tej bitwie zrobiłeś tyle dmg, to ile zrobiłeś w kolejnej?

Z kim i o czym chcesz dyskutować?

wojtek_pl1 and rogaty uważają, że to dobre!

TaihoSan mówi spadówa!

TaihoSan
    TaihoSan

Pisanie by TaihoSan Pon Lis 04 2024, 11:04

Panie Tanker bitwę życia to zrobiła lodówka, cytuję:
    "Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia."
    Wracaj pan do szkoły podstawowej i lej pan swoich nauczycieli bo byli beznadziejni.

Natomiast pan panie Sokół słyszysz że biją dzwony tylko nie wiesz w którym kościele - jak zwykle zresztą.

Millennium_Falcon_ and rogaty mówią spadówa!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Pisanie by Millennium_Falcon_ Pon Lis 04 2024, 11:21

Tanku - mówiłem? xD

rogaty uważa, że to dobre!

TaihoSan mówi spadówa!

TankerDomi
    TankerDomi

Pisanie by TankerDomi Pon Lis 04 2024, 14:06

Millennium_Falcon_ napisał:Tanku - mówiłem? xD

Próbuję zrozumieć.

Zatem mamy idiotę w lajcie, który nie zginął na początku bitwy i do końca stara się spotować dla drużyny.
    Mam też idiotę w FV który mimo słabego kamuflażu tego pojazdu robi dmg oraz fragi i stara się jak najdłużej wykorzystać spoty robione przez lajta. I tak w zasadzie jego jedyną winą jest to że wrzucił sobie gwiazdkę z operacji świątecznych przy nicku.
    I na koniec mamy geniusza w STRV, który pół bitwy był afk. Pewnie ktoś z drużyny liczył na wsparcie tedeka ustawionego za jego plecami, a ten nie strzelał bo go z gry wywaliło, czym przyczynił się do porażki zespołu. Zrobił pusty dmg nie kończąc luf
    Czy dobrze pojmuję?

Może to chodzi że nie można mieć gwiazdek?

Millennium_Falcon_, Xard86 and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!

TaihoSan mówi spadówa!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Pisanie by Millennium_Falcon_ Pon Lis 04 2024, 14:11

TankerDomi napisał:
    Millennium_Falcon_ napisał:Tanku - mówiłem? xD

Próbuję zrozumieć.

Zatem mamy idiotę w lajcie, który nie zginął na początku bitwy i do końca stara się spotować dla drużyny.
    Mam też idiotę w FV który mimo słabego kamuflażu tego pojazdu robi dmg i stara się jak najdłużej wykorzystać spoty robione przez lajta.
    I na koniec mamy geniusza w STRV, który pół bitwy był afk. Pewnie ktoś z drużyny liczył na wsparcie tedeka ustawionego za jego plecami, a ten nie strzelał bo go z gry wywaliło, czym przyczynił się do porażki zespołu.
    Czy dobrze pojmuję?

Źle pojmujesz. Ale umysłu geniusza nie zgłębisz.

Poza tym tradycyjnie wylała się hipokryzja. Jego nie było 3 minuty, ale ma pretensje, że w tym czasie inni zginęli.

rogaty uważa, że to dobre!

TaihoSan mówi spadówa!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 14:01