Jak to mówią tradycja musi trwać więc zakładam stosowny temat
Noob team po raz enty
czesio267- Liczba postów : 174
- Post n°1
Noob team po raz enty
Jak to mówią tradycja musi trwać więc zakładam stosowny temat
Aeternus55, SirBushman and woronov uważają, że to dobre!
Millennium_Falcon_- Liczba postów : 59
- Post n°101
Re: Noob team po raz enty
TankerDomi napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Aeternus55 napisał:Nie pisałem że oni nie zjechali z capa , tylko to że nic kompletnie nie robili w grze
Wręcz tylko jechali na odstrzał.
Ale zdajesz sobie sprawę, że Ty również musisz mieć sporo bitew, gdzie zupełnie nic nie zrobiłeś? I teraz wyobraź sobie, że gorszy od Ciebie gracz wchodzi tutaj, wstawia screen i pisze, że nie ma pojęcia, jak mogłeś nic w bitwie nie zrobić. Ma to sens?
Jeszcze raz powtórzę. Jeśli chcesz się czegoś nauczyć i mieć więcej radości z gry, to włącz nagrywanie powtórek i prześlij komuś paczkę np. 50 ostatnich. Przejrzy i powie, jak możesz grać lepiej.Paythos napisał:Wait... wy oglądacie powtórki w celu uczenia sie?...
No pewnie, że tak. Wiesz, ile razy dostawałem paczki z powtórkami i pisałem ludziom skrócone recenzje bitew? Albo ile razy obejrzałem swoje bitwy, żeby sprawdzić, co spieprzyłem?Pancerniak666 napisał:
Nie rozumiem tego, po co cokolwiek zmieniać w ustawieniach nagrywania, bitwy przecież nagrywają się automatycznie, potrzeba wysiłku aby wyłączyć nagrywanie i ponownie włączyć a raz włączone pozostaje włączone na zawsze. U mnie 1021 bitew waży 1,16 GB to nie mój stary PC gdzie miałem dysk łącznie 2 GB. Waga jednej rzadko kiedy przekracza 2000 KB a większość się mieści w przedziale 1000-2000 KB. Chyba jednak łatwiej wyczyścić folder po miesiącu niż się bawić w włączanie i wyłączanie nagrywania.
Na starym forum mieliśmy sytuacje, że to był koronny argument, żeby nie dać powtórki. Brak miejsca na dysku. I kiedy ostatecznie wychodziło, że miejsce jednak by się znalazło, to finał był taki, że prawdziwym powodem była niechęć pokazania własnej gry, bo jeszcze okazałoby się, że opis zupełnie nie zgadza się z faktami. A to, jak wiadomo, źle dla faktów.
Może ja mógłbym podesłać tak z 10 ostatnich powtórek. Podpowiedziałbyś co robić lepiej, może w końcu coś ogarnę, bo cienias stracił cierpliwość i już nie chce nic podpowiadać
Ty spryciarzu! Próbujesz w ten sposób zachęcić mnie do zainstalowania WOT-a? No way
woronov- Liczba postów : 988
- Post n°102
ale jak to , koledze nie pomożesz?
- Post n°103
woronov napisał:@Millennium_Falcon_
ale jak to , koledze nie pomożesz?
Oczywiście, że pomogę. Wejdę na DC, kiedy będą grać i opierdolę Cieniasa za brak pomocy koledze
woronov uważa, że to dobre!
TankerDomi- Liczba postów : 111
- Post n°104
Millennium_Falcon_ napisał:
Oczywiście, że pomogę. Wejdę na DC, kiedy będą grać i opierdolę Cieniasa za brak pomocy koledze
Ale mnie przejrzałeś
Millennium_Falcon_ uważa, że to dobre!
TaihoSan- Liczba postów : 315
- Post n°105
Baran w waflu pojechał z innymi baranami w lodówce i grilu aby nic nie robić, wrócił się aby wystrzelić jeden pocisk w kosmos mimo że ostrzelany przeze mnie Progetto trzy razy stał na gęsi!!!
Millennium_Falcon_ and rogaty mówią spadówa!
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 386
- Post n°106
TaihoSan napisał:Stado baranów wychodowane na ułatwieniach w grze i papce serwowanej przez skorumpowanych klakierów i ciecieciów jedzie bezmyślnie w jeden sektor.
Baran w waflu pojechał z innymi baranami w lodówce i grilu aby nic nie robić, wrócił się aby wystrzelić jeden pocisk w kosmos mimo że ostrzelany przeze mnie Progetto trzy razy stał na gęsi!!!
Ale to że tam pojechali to nie wina WG tylko ich wybór to raz . A dwa to często bywa że przeciwnik uleje się nie tam gdzie jadą gracze z Twojej drużyny
Nie napiszesz przecież że to WG czy tez "klakierzy" zmuszają ich do wyboru takiego kierunku
Millennium_Falcon_, Elgie and rogaty uważają, że to dobre!
- Post n°107
Widzę że nie pamiętasz lub nie wiesz jakie porady serwowało WG i żebracy z twicha. Właśnie takie! Jedź bezmyślnie z innymi. Jadą i nic nie robią bo na takich mikro mapkach nie ma miejsca dla 10 pojazdów w jednym punkcie. Ta banda baranów sama stała się idealnym celem co widać po przebiegu bitwy.
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 386
- Post n°108
Ja nawet mam kupione dawno temu 3 poradniki wydane przez CD Action ( można rzec że wiele rzeczy się tam zdezakualizowało już ) ale tam nie wyczytałem tego co piszesz. Na filmikach (choć wiele ich nie obejrzałem ) raczej instukcji leminga nie znalazłemTaihoSan napisał:@Aeternus55
Widzę że nie pamiętasz lub nie wiesz jakie porady serwowało WG i żebracy z twicha. Właśnie takie! Jedź bezmyślnie z innymi. Jadą i nic nie robią bo na takich mikro mapkach nie ma miejsca dla 10 pojazdów w jednym punkcie. Ta banda baranów sama stała się idealnym celem co widać po przebiegu bitwy.
woronov and Elgie uważają, że to dobre!
- Post n°109
Aeternus55 napisał:Ja nawet mam kupione dawno temu 3 poradniki wydane przez CD Action ( można rzec że wiele rzeczy się tam zdezakualizowało już ) ale tam nie wyczytałem tego co piszesz. Na filmikach (choć wiele ich nie obejrzałem ) raczej instukcji leminga nie znalazłemTaihoSan napisał:@Aeternus55
Były porady typu nie jedź bezmyślnie sam na jedną flankę, jak widać Taiho słuchał tylko wybiórczo. Rozjazd nie był najgorszy 3 czołgi były na środku, więc porażka nie jest raczej spowodowana złym rozjazdem drużyny a brakiem ich umiejętności w grze na X tierze.
Poza tym to teraz jest maraton na czołg jednostronne bitwy stały się znacznie częstsze.
Aeternus55, Millennium_Falcon_ and Elgie uważają, że to dobre!
wojtek_pl1- Liczba postów : 226
- Post n°110
- Spoiler:
- https://tomato.gg/stats/EU/salamoun7878-501932243
- Post n°111
Millennium_Falcon_ mówi spadówa!
- Post n°112
TaihoSan napisał:Zatoka rybacka, baza południowa, wywaliło mnie z gry, wracam po 3 minutach i nie mamy już 1/3 drużynki. Bronimy się w rogu mapy na lewo od naszej bazy ale bez kwadratów nie mamy szansy. Gamonie z gwiazdką mają WR na poziomie 40-45% a to oznacza że nie potrafią nawet prawidłowo trzymać myszy i jechać prosto. Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia.
A nie da się bardziej podkoloryzować tego opisu. Wrzucasz bitwę życia, w której przecież nie było cię przez większą cześć jej trwania, a zrobiłeś ponad 5 k dmg. To jakbyś był w bitwie cały czas jak nic zrobiłbyś z 10 k dmg.
No ale skoro w tej bitwie zrobiłeś tyle dmg, to ile zrobiłeś w kolejnej?
Millennium_Falcon_ and rogaty uważają, że to dobre!
TaihoSan mówi spadówa!
- Post n°113
TankerDomi napisał:TaihoSan napisał:Zatoka rybacka, baza południowa, wywaliło mnie z gry, wracam po 3 minutach i nie mamy już 1/3 drużynki. Bronimy się w rogu mapy na lewo od naszej bazy ale bez kwadratów nie mamy szansy. Gamonie z gwiazdką mają WR na poziomie 40-45% a to oznacza że nie potrafią nawet prawidłowo trzymać myszy i jechać prosto. Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia.
A nie da się bardziej podkoloryzować tego opisu. Wrzucasz bitwę życia, w której przecież nie było cię przez większą cześć jej trwania, a zrobiłeś ponad 5 k dmg. To jakbyś był w bitwie cały czas jak nic zrobiłbyś z 10 k dmg.
No ale skoro w tej bitwie zrobiłeś tyle dmg, to ile zrobiłeś w kolejnej?
Z kim i o czym chcesz dyskutować?
wojtek_pl1 and rogaty uważają, że to dobre!
TaihoSan mówi spadówa!
- Post n°114
"Gwiazdkowa lodówka tyle nastrzelała bo nasz LT do ostatniej sekundy bitwy podświetlał atakujących. Chłopek zrobił bitwę życia."
Wracaj pan do szkoły podstawowej i lej pan swoich nauczycieli bo byli beznadziejni.
Natomiast pan panie Sokół słyszysz że biją dzwony tylko nie wiesz w którym kościele - jak zwykle zresztą.
Millennium_Falcon_ and rogaty mówią spadówa!
- Post n°115
rogaty uważa, że to dobre!
TaihoSan mówi spadówa!
- Post n°116
Millennium_Falcon_ napisał:Tanku - mówiłem? xD
Próbuję zrozumieć.
Zatem mamy idiotę w lajcie, który nie zginął na początku bitwy i do końca stara się spotować dla drużyny.
Mam też idiotę w FV który mimo słabego kamuflażu tego pojazdu robi dmg oraz fragi i stara się jak najdłużej wykorzystać spoty robione przez lajta. I tak w zasadzie jego jedyną winą jest to że wrzucił sobie gwiazdkę z operacji świątecznych przy nicku.
I na koniec mamy geniusza w STRV, który pół bitwy był afk. Pewnie ktoś z drużyny liczył na wsparcie tedeka ustawionego za jego plecami, a ten nie strzelał bo go z gry wywaliło, czym przyczynił się do porażki zespołu. Zrobił pusty dmg nie kończąc luf
Czy dobrze pojmuję?
Może to chodzi że nie można mieć gwiazdek?
Millennium_Falcon_, Xard86 and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!
TaihoSan mówi spadówa!
- Post n°117
TankerDomi napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Tanku - mówiłem? xD
Próbuję zrozumieć.
Zatem mamy idiotę w lajcie, który nie zginął na początku bitwy i do końca stara się spotować dla drużyny.
Mam też idiotę w FV który mimo słabego kamuflażu tego pojazdu robi dmg i stara się jak najdłużej wykorzystać spoty robione przez lajta.
I na koniec mamy geniusza w STRV, który pół bitwy był afk. Pewnie ktoś z drużyny liczył na wsparcie tedeka ustawionego za jego plecami, a ten nie strzelał bo go z gry wywaliło, czym przyczynił się do porażki zespołu.
Czy dobrze pojmuję?
Źle pojmujesz. Ale umysłu geniusza nie zgłębisz.
Poza tym tradycyjnie wylała się hipokryzja. Jego nie było 3 minuty, ale ma pretensje, że w tym czasie inni zginęli.
rogaty uważa, że to dobre!
TaihoSan mówi spadówa!