Jak to mówią tradycja musi trwać więc zakładam stosowny temat
+14
Xard86
Metafan
Glint
TaihoSan
Pancerniak666
Hieronim_Berbelek
Jerzoo108
Elgie
Aeternus55
Millennium_Falcon_
woronov
straszny_cienias
Ziewnik
czesio267
18 posters
Noob team po raz enty
czesio267- Liczba postów : 174
- Post n°1
Noob team po raz enty
First topic message reminder :
Aeternus55, SirBushman and woronov uważają, że to dobre!
Pancerniak666- Liczba postów : 308
- Post n°21
Re: Noob team po raz enty
Co się spodziewałem że tematu nie będzie
szydercza misja dodatkowa, wygraj 5 bitew:
Pluton na V wieczorem, chętnie Chyba się pokuszę o pasy na lufie.
E:
Naprawdę zły dzień, najpierw porażki a potem gra postanawia że nic nie trafię i gdyby tego było mało to do przeciwnej drużyny daje dwa lofaki z pro graczami na nich.
szydercza misja dodatkowa, wygraj 5 bitew:
Pluton na V wieczorem, chętnie Chyba się pokuszę o pasy na lufie.
E:
Naprawdę zły dzień, najpierw porażki a potem gra postanawia że nic nie trafię i gdyby tego było mało to do przeciwnej drużyny daje dwa lofaki z pro graczami na nich.
TaihoSan- Liczba postów : 315
- Post n°22
@Pancerniak666
Kwadratem chcesz wygrać mecz kiedy w drużynie wszyscy stoją? Bierze się HT, pruje w miasto i robi masakrę. Gdy gamonie zobaczą że dimidż im ucieka to sami ruszą dupy z krzaków.
Kwadratem chcesz wygrać mecz kiedy w drużynie wszyscy stoją? Bierze się HT, pruje w miasto i robi masakrę. Gdy gamonie zobaczą że dimidż im ucieka to sami ruszą dupy z krzaków.
- Post n°23
Gra się uprze że będzie losować gamoni i koniec a ja na upartego wtedy cisnę więcej bitew, po pewnym czasie jak mi nerwy puszczają to jadę się utopić jak mi się coś nie podoba.
Hieronim_Berbelek and rogaty mówią spadówa!
Hieronim_Berbelek- Liczba postów : 92
- Post n°24
@pancerniak
"Grasz" artą, na dodatek ta najbardziej rakową w grze jak masz misję na wygraną, a jak nie wygrywasz to zaczynasz się topić "jak ci się coś nie spodoba"?
Długiej wycieczki na Banu za takie toksyczne zachowanie pozostaje życzyć.
"Grasz" artą, na dodatek ta najbardziej rakową w grze jak masz misję na wygraną, a jak nie wygrywasz to zaczynasz się topić "jak ci się coś nie spodoba"?
Długiej wycieczki na Banu za takie toksyczne zachowanie pozostaje życzyć.
- Post n°25
Nie, nigdy nie zrobiłem nic na szkodę drużyny grając francuską artylerią.
- Post n°26
Granie na siódemkach to strata czasu, jak losuje mi na IX to przeważnie kretynów a że losuje często to bitwy jak na obrazku. Mapa Urwisko, 2/3 pozostało w bazie, nasz LT jeździł jak przygłup, robię za straż pożarną i ginę ostatni. Bitwa trwała około 3:40!!!
Glint- Liczba postów : 16
- Post n°27
Topielcy nadal są banowani? Wysłałem dziś ticket na jednego ale nie wiem czy jest sens w ogóle to zgłaszac w przyszłości.
woronov- Liczba postów : 988
- Post n°28
jakiś czas temu ktoś zachęcał na forum (nie pamiętam kto, sorry) do zgłaszania, bo podobno działa
Ostatnio zmieniony przez woronov dnia Nie Mar 03 2024, 17:20, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : literówki)
- Post n°29
Nowa przepustka ściągnęła uśpionych Guderianów i Maczków więc mamy bitwy jednostronne
Zatoka rybacka
Redshire
Zatoka rybacka
Redshire
woronov uważa, że to dobre!
Aeternus55- Admin
- Liczba postów : 386
- Post n°30
Wcale mnie to nie dziwi zawsze jest taki wysyp na początku BP Operacji Światecznych czy innej maści wydarzeń lub eventów
Teraz przegrana bitwa na Piaszczystej Rzece bo gamoniom nawet nie chciało się chować za skałkę czy górkę . Szczytem wszystkiego był wyjazd Tiger I na środek i zbieranie strzału po strzale
Teraz przegrana bitwa na Piaszczystej Rzece bo gamoniom nawet nie chciało się chować za skałkę czy górkę . Szczytem wszystkiego był wyjazd Tiger I na środek i zbieranie strzału po strzale
Glint- Liczba postów : 16
- Post n°31
Topielec którego zgłosiłem kilka dni temu dostał bana, czyli zgłaszanie nurków działa czasami.
- Post n°32
Obrazki wczorajszej wieczornej sesji. Mam wrażenie że wieczorami grają tylko jakieś pijane osobniki które próbują zasnąć z wotem w ręku.
Mapa Fiordy, ja w czwórce i kilka osób gra, reszta zwiedza mapę albo stoi pijana i półprzytomna.
Mapa Erlenberg, w mieście byłem ja i kilka czołgów, skampiona banda widoczna na zrzucie stoi tam od początku nie wykazując zainteresowania bitwą, typ w Progetto to fiolet z WR55% przypuszczam że też po kilku piwkach ledwo trzymający myszkę.
Mapa Fiordy, ja w czwórce i kilka osób gra, reszta zwiedza mapę albo stoi pijana i półprzytomna.
Mapa Erlenberg, w mieście byłem ja i kilka czołgów, skampiona banda widoczna na zrzucie stoi tam od początku nie wykazując zainteresowania bitwą, typ w Progetto to fiolet z WR55% przypuszczam że też po kilku piwkach ledwo trzymający myszkę.
- Post n°33
Dzisiaj pernamentne noob teamy...
- Spoiler:
Ale jak widać nie po mojej stronie
Te 19/20 na T28...- Spoiler:
- Trochę taki odpowiednik "Wezwijcie karetkę!...
Ale nie dla mnie."
To pierwsze zdanie wpisu
- Post n°34
Wczoraj za to zdarzały się po mojej stronie dosyć często niestety.
Np. ten:
http://wotreplays.eu/site/6748728#mines-hieronim_berbelek-t28
Kopalnie, od góry, debile w większości kampili na półce dla TD.
Np. ten:
http://wotreplays.eu/site/6748728#mines-hieronim_berbelek-t28
Kopalnie, od góry, debile w większości kampili na półce dla TD.
- Post n°35
Mapa Granica imperium, skończony dureń w HT No.VI ściga mnie (M44) po mapie aż dojechałem do wrogiej bazy i ją zdobyłem, drugi "mądry" w Tiger 131 zwiedzał mapę jak LT. Powtórka jest zabezpieczona dla szerszej publiczności.
- Post n°36
Niezłe asy
Metafan- Liczba postów : 19
- Post n°37
TaihoSan, Hieronim_Berbelek and woronov uważają, że to dobre!
- Post n°38
- Post n°39
@woronov
Albo wajchowy albo negatywny dobór w twojej drużynie. Takie bitwy powodują że kompletni kretyni z przeciwnej drużynki mają te swoje 40-45% WR i coś zarobią.
Albo wajchowy albo negatywny dobór w twojej drużynie. Takie bitwy powodują że kompletni kretyni z przeciwnej drużynki mają te swoje 40-45% WR i coś zarobią.
Xard86- Liczba postów : 370
- Post n°40
705A i Leo to dobrzy gracze, ten lekko niebieski kolorek WN8 to w tej skali coś ok. 1700-1900 także raczej ludzie którzy ogarniają trochę grę. Komu się nie zdarzają gównianie bitwy niech pierwszy rzuci kamieniem Tych dwóch nie dołożyło się do wyniku tak jak zwykle, trzech żółtych też zagrało poniżej tego co można by od nich oczekiwać, do tego drużyna przeciwnika była lepsza i równiejsza - to was rozjechali bez mydła