Parę znajdek plus, nie wiem czemu, zniknięte linki
A Cat From Our World And The Forgotten Witch Otome Game No Heroine De Saikyou Survival Monster Musume - Everyday Life with Monster Girls 12 Beast Karate Survivor in Another World The White Mage Doesn't Want to Raise the Hero's Level
Ktoś usunął, bo były jeszcze przed chwilą. Mogłem nie odświeżać strony...
BTW - Ten karatekowy isekajec dobry jest. Przynajmniej się wybija na tle tych gówniarzowo-haremowo-łope ćwoków. Jak znajdziesz jesio coś w ten deseń to nie zapomnij się podzielić.
Z tego byłby fajny animek... A transmigration vampire would like to take a nap A polite and lethargic boy was reincarnated in another world as a vampire bishoujo. In this world of swords and magic, this protagonist who was reborn replete with all kinds of cheat powers was searching for one thing――! “Three meals a day, snacks and an afternoon nap, I guess.” Are you really the protagonist! And thus begins the fantasy comedy of a vampire looking for the ideal moocher lifestyle…?
Wielkie czekanie... oby tylko nie było, że axneli tą mangę Koushaku Reijou no Tashinami Accomplishments of the Duke's Daughter
Słodkie... też coś wolno updejty lecom All My Neighbors are Convinced the Female Knight from My Rice Field Is My Wife
A właśnie, dawałem już? Przynajmniej skończone.... AREA 88
Anyway... Znalazłem jedną z zapomnianych mang... tytuł wypadł mi z głowy, a i po drodze parę rzeczy się zdarzyło. Takie sobie, choć dość oryginalne w zamyśle. Prawie isekajec
Isekai Tensei - Reinvigorated Into an Alien World Plot twist behind another plot twist...
Może być ciekawe...
Ostatnio zmieniony przez Paythos dnia Sob 28 Wrz 2024 - 9:56, w całości zmieniany 1 raz
Taka tam znajdźka: Begining after the end https://thebeginningaftertheendmanga.com/manga/beginning-after-the-end-chapter-one/
Isekajec. Do tego długi pasek. Ale... dobre - nieco insze podejście do tematu, przez co wydaje się dosyć... świeże. Poza tym humor na przyzwoitym poziomie. Łyknąłem w dwa dni. Czekam na ciąg dalszy... o ile będzie...
Nietypowa kreska, bardziej przypominająca europejskie komiksy. Szkoda, że na razie tylko kilka rozdziałów. Warto śledzić.
Miałem coś jeszcze, ale nie zrobiłem sobie bukmarki i teraz nie mogę tego znaleźć... Wracam do nadrabiania zaległości. Ostatnio w ogóle animców nie oglądam. Po upadku aniwave nie ma sensownego serwisu. :/