Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+2
woronov
RavR
6 posters

Odzyskiwanie czołgów

RavR
    RavR

Liczba postów : 98

Odzyskiwanie czołgów Empty Odzyskiwanie czołgów

Pisanie by RavR Sob Paź 26 2024, 12:23

Witajcie,

Jakiś czas temu postanowiłem odzyskać sobie "wszystkie kajtki" premium, które sprzedałem. Większość z nich odzyskałem z poziomu gry.
    Niestety nie były tam wszystkie. T1E6 drugiego poziomu nie było na liście czołgów, więc skorzystałem z narzędzia na stronie.
    Tam wybrałem ten czołg z listy w formularzu opisałem, że nie ma go dostępnego z poziomu gry itd.
    Zgłoszenie przyjęte.
    Po niedługim czasie dostałem info, że logi nie są jednoznaczne i koniec, zamknięcie zgłoszenia.
    Serio, taka zlewka i koniec?
    Mimo, że nie jest to nie wiadomo jaki priorytet to się wkurzyłem takim podejściem i postanowiłem pisać jeszcze raz
    Wchodzę w narzędzie i ku mojemu zdziwieniu nie ma tam już do wyboru z listy T1E6.
    Wybrałem więc inny czołg (M22 Locust) z listy i opisałem, że w związku, że nie mogę wybrać T1E6 wybieram inny, ale chodzi mi o odzyskanie T1E6
    Zadałem pytanie o co chodzi z tymi logami, że widzą chyba, że wśród rozegranych bitew widnieje ten czołg i widzą, że go posiadałem.
    Przychodzi odpowiedź, że czołg jest już w garażu. Loguje się, a tam czołgu brak i widz, że zabrano i dodano miejsce w garażu.
    Oni tego nawet nie przeczytali tylko chcieli mi przywrócić tego Lucusta.
    Ja nie wiem czy to odpowiada człowiek czy jakaś "ejaj" bo o logi odpowiedzi żadnej i totalna olewka.
    Tam pracują jeszcze jacyś żywi ludzie?
    Ja wiem, że to pierdoła, ale teraz to się uparłem. Ktoś ma doświadczenie jak takie sprawy rozwiązywać? da się gdzieś napisać gdzie przeczyta to człowiek?
    Komedia co się na świecie dzieje. AI prowadzi audycje radiowe zamiast ludzi, AI odpowiada na pytania i rozwiązuje problemy. W sieci komórkowej najpierw trzeba gadać z automatem zanim się człowiek połączy z konsultantem. Nosz kurła...
    woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Odzyskiwanie czołgów Empty Re: Odzyskiwanie czołgów

Pisanie by woronov Sob Paź 26 2024, 15:12

Dawno temu chciałem odzyskać M3 Lee (chyba tak się nazywa) ruski LT. Nie było problemu. Jak to działa teraz to nie wiem.
    Co do AI we wsparciu, to ostatnio odpisał mi człowiek i jeszcze się podpisał imieniem i nazwiskiem 3656348418

Odzyskiwanie czołgów Bez_ty36

RavR uważa, że to dobre!

rogaty
    rogaty

Liczba postów : 147

Pisanie by rogaty Nie Paź 27 2024, 09:26

Zainspirowany Wasza dyskusją poprosiłem wczoraj o odzyskanie T26e3 eagle którego nie miałem na liście.
    Dzisiaj już jest w garażu.
    Dzięki za informacje o możliwości skorzystania ze strony www.
    RavR
    RavR

Pisanie by RavR Nie Paź 27 2024, 11:07

woronov napisał:Dawno temu chciałem odzyskać M3 Lee (chyba tak się nazywa) ruski LT. Nie było problemu. Jak to działa teraz to nie wiem.
    Co do AI we wsparciu, to ostatnio odpisał mi człowiek i jeszcze się podpisał imieniem i nazwiskiem 3656348418

Odzyskiwanie czołgów Bez_ty36
    Dzięki za odpowiedź.
    U mnie było przy dwóch zgłoszeniach "automated reply" tam gdzie tym masz osobę z imienia i nazwiska.
    Napisałem ponownie w innym temacie. Mam nadzieję, że tym razem przeczyta to "żywa osoba". Jak nie to spróbuję w jakimś dziale związanym z finansami i poproszę o przekierowanie tematu Smile

woronov uważa, że to dobre!

Paythos
    Paythos

Liczba postów : 671

Pisanie by Paythos Nie Paź 27 2024, 11:28

woronov napisał:Dawno temu chciałem odzyskać M3 Lee (chyba tak się nazywa) ruski LT.

Blisko byłeś Smile_veryhappy
    M3 Medium Lee
    Odzyskiwanie czołgów 56442_10

M3 Light Stuart Smile_blinky
    Odzyskiwanie czołgów Maxres10

woronov and Revanche25 uważają, że to dobre!

RavR
    RavR

Pisanie by RavR Nie Paź 27 2024, 13:24

Czyli klon amerykańskiego M3 stuart
    https://tank-compare.com/en/compare/m3-light/m3-stuart

Radziecka wersja Lee to musiałaby być chyba Staleen Wink

woronov and Paythos uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Nie Paź 27 2024, 13:32

No byłem blisko, co chcecie, prawie i tuż tuż Embarassed

Pamiętam, że bardzo źle mi się nim grało i go sprzedałem. Po latach postanowiłem odzyskać bo chciałem poprawić WR na czołgach. W tym przypadku się udało. Niestety w wielu innych do dziś nie.
    Paythos
    Paythos

Pisanie by Paythos Nie Paź 27 2024, 13:33

W WT jest...
    Odzyskiwanie czołgów 800px-10
    Smile_glasses

... a M3 Light to moje marzenie, chciałbym go za sam wygląd Smile_great
    RavR
    RavR

Pisanie by RavR Wto Paź 29 2024, 20:14

Pisałem kilkakrotnie do supportu, ale czołgu mi nie oddadzą. Dla Panów to, że znajduje się na liście moich czołgów z rozegranymi bitwami nie jest dowodem. Dowodu zakupu nie dostaną bo T1E6 był rozdawany w 2013 jako prezent noworoczny. Wysłałem im link gdzie nawet jest informacja o tym, ale to za mało. Ostatni pracownik mi pisze, że go prawdopobnie wymieniłem na co innego. Co tam, że napisałem, że go po prostu sprzedałem. Poczułem się jakbym miał ich oszukać na jakiegoś "kajtka" drugiego tieru. Szkoda, że nie napisali od razu, że nieważne co napiszę czołgu i tak mi nie oddadzą.
    Nie traciłbym czasu. Nie ważne czy AI, czy człowiek rezultat ten sam. Szkoda Sad ale nie zamierzam tracić zdrowia. Bo nie wiem jaki inny dowód miałbym przedstawić na posiadanie niż 2 powyższe.

Elgie uważa, że to dobre!

RavR
    RavR

Pisanie by RavR Sro Paź 30 2024, 13:47

To jest skandal jakie oni mają podejście do gracza.
    Uzyskałem taką odpowiedź

Odzyskiwanie czołgów Dx3e60P

Co tam, że na czołgu mam rozegrane 2 bitwy co można łatwo sprawdzić.
    Miałem olać ale teraz dla zasady nie odpuszczę. Ostatnią wiadomość napisałem w mało grzecznym tonie, ale ile można...
    Poprosiłem o adres mailowy do centrali. Ciekawe czuy podadzą. Może to tylko u nas jakieś orły.
    Ktoś wie gdzie pisać, żeby ktoś kompetentny nie zlewający wszystkiego się zainteresował?
    Już im nawet napisałem, że napiszę temat na Dscordzie i forach związanych z grą. poświęcę się zarejestruję się na Discord.
    Naprawdę bym to olał bo to bzdurka, ale nie lubie jak mi się wmawia, że coś nie miało miejsca jak miało. Nigdy nie miałem czołgu tylko kosmici go umieścili wśród moich rozegranych bitew. Ech szkoda gadać. Najpierw, że chcą dowód. Jak napisałem, że jest na liście rozegranych bitew to, że chcą dowód zakupu, jak im podlinkowałem ich własną stronę, że to był noworoczny gift to napisali, że go pewnie wymieniłem, da się wymieniać dwójki na dwójki w ogóle? Very Happy Jak napisałem, że najzwyczajniej go sprzedałem to teraz, że go nigdy nie miałem na tym koncie.
    Jeszcze napisałem, że skoro nie chcą mi oddać to w jaki sposób mogę go sobie zakupić. Na ten temat cisza. Cyrk i komedia Smile
    W sumie ok, sam kiedyś sprzedałem moja wina. Ale niech nie piszą, że jest możliwość odzyskania, skoro takiej możliwości nie ma.
    To tyle na razie, jeżeli chodzi o arcyważny temat jakim jest odzyskanie T1E6.
    Ciąg dalszy nastąpi... (chyba)

rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Sro Paź 30 2024, 14:43

RavR napisał:To jest skandal jakie oni mają podejście do gracza.
    Uzyskałem taką odpowiedź
    ..

Ja bym to rozegrał tak:
    1. rozegranie 2 bitew świadczy o tym, że miałeś czołg na koncie.(innej możliwości nie ma)
    2. czołg na konto można pozyskać na 3 sposoby:
    -   kupić,
    -   dostać jako nagrodę
    -   wypożyczyć
    3.  zwrot się nie należy tylko wtedy, jeżeli byłby wypożyczony. WG powinno więc udowodnić, że między pojawieniem się czołgu w grze a rozegraniem 2 bitew była możliwość wypożyczenia czołgu. W przeciwnym razie WG nie ma wyjścia jak uznanie, że czołg posiadałeś na stałe a nie z wypożyczenia.
    4. Czołgów można się pozbyć na 2 sposoby:
    - sprzedać
    - wymienić na inny w programie zamiany czołgów
    5.  Wymieniać można czołgi poziomu VI-VIII a T1E6 jest na II poziomie. Więc można go tylko sprzedać.
    Wniosek:
    Ten czołg można tylko sprzedać, a skoro jest to czołg premium to można go także odzyskać.
    I to sprawę zamyka, chyba że WG jest wstanie udowodnić, że takie czołgi były wypozyczana a Ty nie jesteś w stanie udowodnić, że go uzyskałes z innego źródła.

woronov and RavR uważają, że to dobre!

TaihoSan
    TaihoSan

Liczba postów : 314

Pisanie by TaihoSan Sro Paź 30 2024, 15:05

W dziale obsługi klienta i reklamacji pracują gówniarze mający minimalny staż w WG. Podpierają się instrukcjami i wytycznym od kierownika który ma wyjebongo bo też jest tam tylko na chwilę.
    King__of__war
    King__of__war

Liczba postów : 104

Pisanie by King__of__war Sro Paź 30 2024, 15:39

Od dawna twierdzę, że wsparcie gracza nie działa jak należy. I mają w nosie swoich klientów. Ja już od dawna dziękuję im w jeden tylko sposób. Zamkniętym portfelem.

RavR uważa, że to dobre!

Paythos
    Paythos

Pisanie by Paythos Sro Paź 30 2024, 20:08

Ale serio... na co ci ten szrot? Smile_unsure
    Odzyskiwanie czołgów Shot_630

Jego czas minął dawno temu, mapy gdzie coś mógł zrobić usunięto... nawet nie dostanie się za niego jakiejś sumy srebra wartej uwagi... stoi i kurzy się  w garażu Smile-tongue

Praktycznie, wszystkie dwójki stoją u mnie puste i zakurzone, bo się nawet nie bardzo opłaca je sprzedać Smile_coin
    woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Paź 30 2024, 21:21

Paythos napisał:Ale serio... na co ci ten szrot? Smile_unsure
    ...

Dla zasady... Smile_trollface-3

RavR napisał:...
    Ciąg dalszy nastąpi... (chyba)

Czekam z niecierpliwością...
    Paythos
    Paythos

Pisanie by Paythos Sro Paź 30 2024, 21:33

O SU-76I biłbym  się... ale o ten złom... cóż, jedni zbierają znaczki a inni wąchają skarpetki Smile_trollface-3
    Ja tam wolę użyteczne tanki, tak gdzieś od 4 tieru Smile_honoring
    RavR
    RavR

Pisanie by RavR Sro Paź 30 2024, 22:19

rogaty napisał:
    RavR napisał:To jest skandal jakie oni mają podejście do gracza.
    Uzyskałem taką odpowiedź
    ..

Ja bym to rozegrał tak:
    1. rozegranie 2 bitew świadczy o tym, że miałeś czołg na koncie.(innej możliwości nie ma)
    2. czołg na konto można pozyskać na 3 sposoby:
    -   kupić,
    -   dostać jako nagrodę
    -   wypożyczyć
    3.  zwrot się nie należy tylko wtedy, jeżeli byłby wypożyczony. WG powinno więc udowodnić, że między pojawieniem się czołgu w grze a rozegraniem 2 bitew była możliwość wypożyczenia czołgu. W przeciwnym razie WG nie ma wyjścia jak uznanie, że czołg posiadałeś na stałe a nie z wypożyczenia.
    4. Czołgów można się pozbyć na 2 sposoby:
    - sprzedać
    - wymienić na inny w programie zamiany czołgów
    5.  Wymieniać można czołgi poziomu VI-VIII a T1E6 jest na II poziomie. Więc można go tylko sprzedać.
    Wniosek:
    Ten czołg można tylko sprzedać, a skoro jest to czołg premium to można go także odzyskać.
    I to sprawę zamyka, chyba że WG jest wstanie udowodnić, że takie czołgi były wypozyczana a Ty nie jesteś w stanie udowodnić, że go uzyskałes z innego źródła.

We wszystkim masz rację, tylko wytłumacz to pracownikom WG. Widziałeś odpowiedź, "czołgu nigdy na moim koncie nie było".

Paythos napisał:O SU-76I biłbym  się... ale o ten złom... cóż, jedni zbierają znaczki a inni wąchają skarpetki Smile_trollface-3
    Ja tam wolę użyteczne tanki, tak gdzieś od 4 tieru Smile_honoring

A chociażby dlatego, że kiedyś miałem plan zrobić sobie Mki na wszystkich czołgach. Może mi się zechce w to bawić. Satysfakcja dla samego siebie.
    Ale nie zależało mi aż tak bardzo dopóki nie zobaczyłem odpowiedzi i podejścia do gracza...
    Nie wiesz, że najlepiej smakuje "owoc". którego support nie chce oddać Wink

Ostatnio zmieniony przez RavR dnia Sro Paź 30 2024, 23:02, w całości zmieniany 2 razy
    woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Paź 30 2024, 22:24

RavR uważa, że to dobre!

RavR
    RavR

Pisanie by RavR Sro Paź 30 2024, 22:27

Coś w tym stylu Smile_veryhappy
    Chłopaki róbcie screeny wszystkiego co macie w garażu, bo później w razie co "nie odzyskacie płaszcza" Smile_trollface-3

rogaty
    rogaty

Pisanie by rogaty Czw Paź 31 2024, 01:47

RavR napisał:
    We wszystkim masz rację, tylko wytłumacz to pracownikom WG. Widziałeś odpowiedź, "czołgu nigdy na moim koncie nie było".
    Pewnie nie czytają całej korespondencji tylko ostatni post który wysłałeś.
    Dlatego zaproponowałem przesłanie im w jednym poście całej argumentacji.
    Jeżeli to nie zadziała, to nie liczyłbym, że cokolwiek osiągniesz.

RavR uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 08:31