Zawsze fajnie jest spotkać "celebrytę" w bitwie. Najlepiej po drugiej stronie lufy
+9
Xard86
TaihoSan
Jerzoo108
x4ec
Pancerniak666
Ziewnik
woronov
Glint
TankerDomi
13 posters
Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów!
TankerDomi- Liczba postów : 111
First topic message reminder :
Zawsze fajnie jest spotkać "celebrytę" w bitwie. Najlepiej po drugiej stronie lufy
Aeternus55, czesio267, SirBushman, plzNO and woronov uważają, że to dobre!
Nie tak dawno spotkany Rozkoszniaczek. Niestety bitwa do zapomnienia
woronov- Liczba postów : 988
No i straszny_cienias w drużynie.
Może sabotował
Może sabotował
TaihoSan- Liczba postów : 315
Po północna bitwa na Tundrze.
woronov and TankerDomi uważają, że to dobre!
Paythos- Liczba postów : 671
Spotkałem MrWapniaka... to ten z forum?
https://wot-record.com/replay/250390/paythos_wapniak
I co to był za team
https://wot-record.com/replay/250390/paythos_wapniak
I co to był za team
woronov- Liczba postów : 988
Spotkany hutnik13 na Type 63. Brak graczy w jego teamie, szybki wpierd... , zginął jako jeden z ostatnich
woronov uważa, że to dobre!
Nie wiem czy to rodzina, ale na wszelki wypadek portfel trzymałem w ręku
Millennium_Falcon_, Jerzoo108, Hieronim_Berbelek and woronov uważają, że to dobre!
Millennium_Falcon_- Liczba postów : 59
TankerDomi napisał:Nie wiem czy to rodzina, ale na wszelki wypadek portfel trzymałem w ręku
Gdyby to była rodzina, to by Cię zwinął razem z tym portfelem
Ziewnik- Liczba postów : 43
Wczoraj na Posterunku spotkany Paythos. Strzelilem w twój zadek, bo chyba WuGie wprowadziło medal drwala i ścinałeś wszystko jak leci, przez co ekipa po przeciwnej blindowała. Koniec końców dostaliśmy w d.
TaihoSan- Liczba postów : 315
Mapa Autostrada, baza południowa, z 15 zawodników w naszej drużynce grało PIĘCIU! Trzech z
niegrających lub biernych wyszło z gry lub stało w bazie. Mailand grał Patton Tankiem, sam ogarniał jedną flankę a ja nasyp obok miasta. Nie dalim rady bo hp się nam skończyło.
niegrających lub biernych wyszło z gry lub stało w bazie. Mailand grał Patton Tankiem, sam ogarniał jedną flankę a ja nasyp obok miasta. Nie dalim rady bo hp się nam skończyło.
King__of__war- Liczba postów : 104
TaihoSan napisał:Mapa Autostrada, baza południowa, z 15 zawodników w naszej drużynce grało PIĘCIU! Trzech z
Losowania +-2 to najgorsza rzecz w tej grze. Już dawno to powinno być zmienione. Myślę, że większość graczy wolałaby poczekać kilkanaście/kilka sekund dłużej na bitwę, kosztem takiej zmiany.
King__of__war napisał:TaihoSan napisał:Mapa Autostrada, baza południowa, z 15 zawodników w naszej drużynce grało PIĘCIU! Trzech z
Losowania +-2 to najgorsza rzecz w tej grze. Już dawno to powinno być zmienione. Myślę, że większość graczy wolałaby poczekać kilkanaście/kilka sekund dłużej na bitwę, kosztem takiej zmiany.
Nie będzie zmienione, bo musiałbyś przerobić większość z czołgów oraz zmienić ekonomię gry. Od lat nie są w stanie zbalansować map, a co dopiero zrobić taką rewolucję. Poza tym nie wiesz, czy większość by wolała, więc nie wypowiadaj się za innych. Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Millennium_Falcon_ napisał:Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Medycyna nie z takimi przypadkami sobie radzi.
A z tym przerabianiem czołgów to totalna bzdura. Wszystkie czołgi losuje +-1.
Pancerniak666- Liczba postów : 308
Millennium_Falcon_ napisał:Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Zbiegiem okoliczności myślałem o tym jadąc autem dziś i aby nie krzywdzić tych co lubią być tak losowani to powinna być opcja do odhaczenia, fajeczką, MM+1 obowiązkowy i MM+2 dla chętnych. Mogłoby to być płatną opcją w ramach WoT Plus lub Premium, albo czymś zupełnie nowym, zastanowiłbym się.
Nie przemawia do mnie argument że przy +1 byśmy czekali nie wiadomo ile na bitwę, tiery do III nie czekają, chyba ze jest druga w nocy. A co dopiero wyżej jeśli lwia część graczy gra na wyższych tierach a VIII, IX i X są oblegane przez ilość graczy wielokrotnie przewyższając ich ilość na tierach do V.
King__of__war napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Dlatego nie będę ci dalej tłumaczyć czegoś, co było wielokrotnie szczegółowo omawiane, bo widocznie medycyna jednak z takimi przypadkami sobie nie radzi...
Pancerniak666 napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Zbiegiem okoliczności myślałem o tym jadąc autem dziś i aby nie krzywdzić tych co lubią być tak losowani to powinna być opcja do odhaczenia, fajeczką, MM+1 obowiązkowy i MM+2 dla chętnych. Mogłoby to być płatną opcją w ramach WoT Plus lub Premium, albo czymś zupełnie nowym, zastanowiłbym się.
Nie przemawia do mnie argument że przy +1 byśmy czekali nie wiadomo ile na bitwę, tiery do III nie czekają, chyba ze jest druga w nocy. A co dopiero wyżej jeśli lwia część graczy gra na wyższych tierach a VIII, IX i X są oblegane przez ilość graczy wielokrotnie przewyższając ich ilość na tierach do V.
Nie zrobią tego z tych samych powodów, o których pisałem wcześniej. Podobnie jak nie odhaczysz sobie nielubianych rodzajów maszyn, większej ilości map, itp. Na takie eksperymenty był czas w początkach gry lub w apogeum jej popularności. Teraz wszystkie siły rzucili już tylko na to, żeby jak najwięcej sprzedać bez większych inwestycji czasowych.
Millennium_Falcon_ napisał:King__of__war napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Dlatego nie będę ci dalej tłumaczyć czegoś, co było wielokrotnie szczegółowo omawiane, bo widocznie medycyna jednak z takimi przypadkami sobie nie radzi...Pancerniak666 napisał:Millennium_Falcon_ napisał:Sam znam parę osób, które nie mają nic przeciw -2, ze mną włącznie...
Nie zrobią tego z tych samych powodów, o których pisałem wcześniej. Podobnie jak nie odhaczysz sobie nielubianych rodzajów maszyn, większej ilości map, itp. Na takie eksperymenty był czas w początkach gry lub w apogeum jej popularności. Teraz wszystkie siły rzucili już tylko na to, żeby jak najwięcej sprzedać bez większych inwestycji czasowych.
Mordeczko. Dlatego napisałem powyżej, ŻE "MM" JUŻ DAWNO POWINIEN BYĆ PRZEROBIONY. Pomysł Pancerniaka tez niezgorszy. Szkoda tylko, że WG już od dłuższego czasu olewa swój sztandarowy produkt.
Jerzoo108- Liczba postów : 233
Zwykle nie rozpoznaję celebrytów i innych niesławnych ludzików... Tym razem moją uwagę przykuł pewien pacjent, ze względu na ciekawy czołg z ciekawym malowaniem. Okazało się, że to Borubar_de_San_Escobar (pozdrawiam ponownie!).
Podziwiajcie pamiątkowe zdjęcie:
Cudowne kamo, na najzabawniejszym tanku tego tieru. Borubar stawał dzielnie i spłacił się w bitwie, co łatwe nie jest i należą się brawa.
Cudne to kamo!
Podziwiajcie pamiątkowe zdjęcie:
- Spoiler:
Cudowne kamo, na najzabawniejszym tanku tego tieru. Borubar stawał dzielnie i spłacił się w bitwie, co łatwe nie jest i należą się brawa.
- Spoiler:
Cudne to kamo!
Ziewnik- Liczba postów : 43
No tak, nie rozpoznaje celebrytów, ale dziwnym trafem jak został top1 to sobie przypomniał.
Jerzoo108- Liczba postów : 233
Tak, masz 110% racji... To była moja główna motywacja! Gratuluję użycia dalekosiężnej telełopatii, dzięki której mnie rozszyfrowałeś!
Wczoraj grając w plutonie spotkaliśmy znajomego ze starego forum
Przed Państwem
Virus_yabola
Przed Państwem
Virus_yabola
Aeternus55 and woronov uważają, że to dobre!
Sponsored content