Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+9
Xard86
TaihoSan
Jerzoo108
x4ec
Pancerniak666
Ziewnik
woronov
Glint
TankerDomi
13 posters

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów!

TankerDomi
    TankerDomi

Liczba postów : 111

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Empty Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów!

Pisanie by TankerDomi Pią Lut 16 2024, 14:00

First topic message reminder :

Zawsze fajnie jest spotkać "celebrytę" w bitwie. Najlepiej po drugiej stronie lufy Twisted Evil

Aeternus55, czesio267, SirBushman, plzNO and woronov uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Empty Re: Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów!

Pisanie by woronov Nie Wrz 22 2024, 18:28

cygan po raz kolejny
    live on steram Smile_popcorn1

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot_225
    Xard86
    Xard86

Liczba postów : 370

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Empty Re: Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów!

Pisanie by Xard86 Czw Wrz 26 2024, 08:21

Spotkany Skill4Ltu na Murowance.

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot_122

Jak każe obyczaj:

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot_123

Ostatecznie bitwa skończyła się remisem, Skill nastrzelał, ale padł a moi nie zdążyli już dopaść ostatnich czołgów. I może gdybym nie jechał się przywitać to inaczej by się to skończyło - ale tradycja rzecz święta i nie mogłem zrobić inaczej Smile_honoring

Millennium_Falcon_, woronov and TankerDomi uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sob Paź 05 2024, 14:01

Znany Discordowy-Forumgowe plutony (kiedyś również forumowy) celebryta Smile_trollface-3 GpgotSwag.
    Spotkany w WT E 100 na mapie Overlord. Jak widać po wynikach to był szybki przejazd przez mapę. Udało się mi i naszej manticorze skutecznie spotować środek mapy i była tam dobra strzelanka. Wroga drużyna była osłabiona Tesakiem Smile-playing więc było nam łatwiej.
    GpgotSwag został dopadnięty jako jeden z ostatnich. Było szybko ale udało mi się dwa razy go ukąsić.

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot_241

Aeternus55 and Millennium_Falcon_ uważają, że to dobre!

TankerDomi
    TankerDomi

Pisanie by TankerDomi Wto Paź 08 2024, 22:06

Spotkany w stepie szerokim Aikon_r, jego drużyna zachowywała się jakby mieli kłopoty z internetem, jeździli bez składu i ładu. Swoje ugrał, a jam ci go ubił.
    Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot-002

Millennium_Falcon_ and woronov uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Pon Paź 14 2024, 01:36

Pluton KNAGI. Jak tylko zobaczyłem ekran startowy i to jakie my mamy LT a jakie oni wiedziałem, że jest po zabawie.
    I było. Poszło szybko. Smile_trollface-3

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot_251

Znani z tego, że są znani, czyli zostań paparazzi i ścigaj celebrytów! - Page 3 Shot_252

Patrząc na dobór drużyny, to ewidentnie widać, że ustawka i chyba powinienem to dać tu: Teoria Spisku

Aeternus55, Millennium_Falcon_, Xard86 and TankerDomi uważają, że to dobre!

TankerDomi
    TankerDomi

Pisanie by TankerDomi Pon Paź 14 2024, 09:38

woronov napisał:Pluton KNAGI. Jak tylko zobaczyłem ekran startowy i to jakie my mamy LT a jakie oni wiedziałem, że jest po zabawie.

Patrząc na dobór drużyny, to ewidentnie widać, że ustawka i chyba powinienem to dać tu: Teoria Spisku

KNAGA gurom ;-), cienias kończył maraton na Groma, a ja zapłaciłem za niego stąd takie losowania (oczywiście po wywalczeniu dużej zniżki)

woronov uważa, że to dobre!

Millennium_Falcon_
    Millennium_Falcon_

Liczba postów : 59

Pisanie by Millennium_Falcon_ Pon Paź 14 2024, 17:51

TankerDomi napisał:
    woronov napisał:Pluton KNAGI. Jak tylko zobaczyłem ekran startowy i to jakie my mamy LT a jakie oni wiedziałem, że jest po zabawie.

KNAGA gurom ;-), cienias kończył maraton na Groma, a ja zapłaciłem za niego stąd takie losowania (oczywiście po wywalczeniu dużej zniżki)

Dodaj do tego, że wszedłem na kanał i oglądałem streama, a to już samo w sobie dodało lekko z 30% więcej do WR.

TankerDomi uważa, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 11:12