by wojtek_pl1 Pon Lip 29, 2024 1:57 pm
TaihoSan napisał:Niestety ale tym Vickersem grają jakieś szmaty i debile. Stoją po czterech w jednym krzaku za jednym kamieniem w losowaniu na VIII i czekają jak przygłupy. Po bitwie się okazuje że robią śmieszne uszkodzenia. Czołg jest bardzo dobry ale w rękach debili zamienia się w g
Każdy mógł sobie kupić ten czołg, wystarczyło mieć zasoby. Tak samo jak z Patton Tank - każdy go ma, kto się zalogował do gry wtedy. Każdy. W tym przygłupy, które powinny zostać na tier III i uczyć się grać. Ale po co się uczyć, kiedy tu mam czołg DZIESIĄTEGO tieru! Najlepszy w tej grze! Będę teraz super-graczem-super bo mam czołg DZIESIĄTEGO tieru.
Echhhh....
I tak to się kręci.
Część zrezygnuje dostając ciągle bęcki, część pójdzie sobie z powrotem na niższe tiery, część będzie dalej sabotowała grę bo tak.
Nie poradzisz.
Możesz zmienić grę ale to nic nie zmieni.
Odsetek przygłupów w społeczeństwie rośnie z każdym rokiem, trudno oczekiwać aby w grze były inne proporcje.
Pamiętam swoją pierwszą bitwę na tier VIII. Paryż, wyjechałem gdzieś Super Pershingiem, dostałem od razu łomot do garażu i byłem mocno zszokowany, że gra się inaczej niż na niższych tierach. Ograniczyłem się na dłużej do tieru VI a potem już poszło...