Początek: 17 października 2024 o 04:00 CEST / Koniec: 2 listopada 2024 o 01:00 CET (UTC+1)
https://worldoftanks.eu/pl/halloween-2024/
TaihoSan napisał:Trzeba mieć szczęście do ekipy w Ostatnim Bastionie. Mi się trafiają idioci którzy staną jakimś gównem w przejeździe i blokują reszcie strzały.
TaihoSan, Xard86, woronov and rogaty uważają, że to dobre!
rogaty napisał:U mnie tym trybie nie pokazuje zniszczeń. Strzelam, przebijam a hp pokazuje ciągle pełne. Przez chwile po zniszczeniu czołg nadal widnieje przez co zdarza się, że strzelam do wraków.
Macie to samo? Da się to jakoś naprawić?
TaihoSan napisał:Trzeba mieć szczęście do ekipy w Ostatnim Bastionie. Mi się trafiają idioci którzy staną jakimś gównem w przejeździe i blokują reszcie strzały.
Elgie napisał:
Oj tak...
Jak grałem ze szwagrem w plutonie i dawało nam 3 randomków to nie ma szans tego wygrać, 3/4 fala to max, gdzie można dojść. Albo ktoś pojedzie sam atakować zamiast się bronić, albo jakiś agent wziął SU-130PM. No nie da się wtedy wygrać, jedyna opcja to coś twardego z dobrym DPM.
Elgie uważa, że to dobre!
ScyzorMan napisał: wątpię że znajdę tam kogoś powyżej 51% WR
Elgie napisał:ScyzorMan napisał: wątpię że znajdę tam kogoś powyżej 51% WR
Mam 49% i odebrałem to jakoś personalnie
woronov, Elgie and wojtek_pl1 uważają, że to dobre!
Xard86 napisał:Elgie napisał:
Oj tak...
Jak grałem ze szwagrem w plutonie i dawało nam 3 randomków to nie ma szans tego wygrać, 3/4 fala to max, gdzie można dojść. Albo ktoś pojedzie sam atakować zamiast się bronić, albo jakiś agent wziął SU-130PM. No nie da się wtedy wygrać, jedyna opcja to coś twardego z dobrym DPM.
Ja z randomkami do 5 fali doszedłem za pierwszym razem, ale mieliśmy dobry skład - 2x Grom, KV5, niezbyt ogarnięty TS-5 i ja w XM66F ( grałem na koncie syna, a to jedyny czołg VIII tieru który ma ). Do tego jeden z gości w Gromach już chyba testował ten tryb i zasugerował żeby pojechać o tutaj:
Pierwsze 2 fale poszły łatwo mimo że TS-5 nie pojechał z nami i ginął za każdym razem, w 3 fali dołączył i poszło dobrze, 4 fala była już trudna bo pojawia się ten Lynx rzucający naloty, ale też przeszliśmy. Dopiero przy 5 fali zrobił się problem bo przeciwnicy zrespili się tuż za nami, w lewym górnym rogu mapy, zanim zareagowaliśmy to już E50 były między nami i szybko się skończyło rumakowanie. Nie wiem czy fale zawsze startują z tych samych pozycji czy jest to losowe, ale mimo wszystko ta pozycja wydaje się dobra.
TankerDomi napisał:
W pierwszej chwili pomyślałem że trafiłeś do naszego plutonu, bo wczoraj w jednej bitwie ktoś trafił do nas w XM66F, ale po analizie składu widzę że to jednak nie ten pluton. Poza tym rozpoznał byś przecież rozpoznał sławy dawnego forum ;-) i nie piszę o sobie. Co do obrony bastionu ta miejscówka jest dobra, z tym że trzeba mieć na uwadze kilka czynników. Pierwsze dwie fale niszczy się przy respie, zbierając mirium, i tak trochę zostanie (ale to się przyda jak zginiemy przy ponownym odrodzeniu). Pojazdy jakie się świetnie sprawdzają: Grom, Turtle, Japgdpz 88, KV 5, Obsydian.
Generalnie polecam chłopaków siedzących na discordzie "forumgowe plutony", wczoraj do nich dołączyłem i ukończyłem wszystkie trudności Mirnego plus pograliśmy tryb ostatni bastion gdzie szybko farmi się klucze i kasę
Elgie uważa, że to dobre!
Yagami_rdk uważa, że to dobre!
Odpalenie gry w trybie bezpiecznym rozwiązało problemElgie napisał:
Z tym HP to pewnie ten bug co się wiele osób skarży od ostatniej aktualizacji, pewnie będzie łatka.
Co do wraku bo zniszczeniu to tak jest, kilka sekund opóźnienia zanim poznikają, rok temu też tak było, więc to pewnie specjalnie - inaczej można by było taranem cały resp botów rozwalić. Przed oddaniem strzału trzeba niestety odczekać aż wrak zniknie lub go ominąć
woronov napisał:@Elgie
Podejrzewam, że wczoraj nafarmiłeś sporo kluczy.
Jak wrażenia z gry?
-------------------------------------------------------
Kupiłem style ze sklepu i dostałem kilka kluczy. Żeby je wykorzystać musiałem zagrać w ten tryb i nie było tak tragicznie jak myślałem. Potwierdzam wszystko co mówiliście, jak się trafi dobrą drużynę, to idzie dobrze. Ze złą jak to ze złą - nie idzie nic ugrać, jak na randomie
rogaty napisał:Odpalenie gry w trybie bezpiecznym rozwiązało problemElgie napisał:
Z tym HP to pewnie ten bug co się wiele osób skarży od ostatniej aktualizacji, pewnie będzie łatka.
Co do wraku bo zniszczeniu to tak jest, kilka sekund opóźnienia zanim poznikają, rok temu też tak było, więc to pewnie specjalnie - inaczej można by było taranem cały resp botów rozwalić. Przed oddaniem strzału trzeba niestety odczekać aż wrak zniknie lub go ominąć
woronov uważa, że to dobre!
woronov and rogaty uważają, że to dobre!