Początek: 17 października 2024 o 04:00 CEST / Koniec: 2 listopada 2024 o 01:00 CET (UTC+1)
https://worldoftanks.eu/pl/halloween-2024/
TankerDomi uważa, że to dobre!
MaciekRS1 and kosur_kosur mówią spadówa!
TaihoSan, woronov, akarw123, Yagami_rdk and kosur_kosur uważają, że to dobre!
Tyle i aż tyleRavR napisał:.. Ale, może i racja zamiast narzekać może i powinno się zamknąć japę i odejść w ciszy. ..
rogaty uważa, że to dobre!
rogaty napisał:Czytam te wpisy i się zastanawiam jak WG może graczom dogodzić?
Tryb w którego nie da się skończyć grając rozsądna ilość czasu -źle.
Tryb który trawa 2 tygodnie a gracze go kończą w 3 dni - też nie dobrze.
I te ciągłe narzekanie na randomowych graczy..
Przecież Babilon da się skończyć grając w plutonach. Czy to wina WG, że ktoś nie potrafi skompletować 5 graczy z którymi da się grać bez narzekania?
Może warto sobie zadać pytanie dlaczego nie masz nawet 5 znajomych którzy chcą z Toba grać?
jesteś tak zajebisty, że nie ma 5 takich którzy byliby godni z Toba zagrać?
.. może problem nie jest w znajomych ale w Tobie?
Xard86 napisał:Wczoraj udało mi się zaliczyć Ostatni Bastion na koncie syna - na tym XM66F z randomową drużyną, żadnego plutonu i wcale nie taki OP skład na pierwszy rzut oka, bo był tylko jeden Grom, do tego Nomad, Kpz07RH i coś jeszcze typu T-32. Nic nie wskazywało żeby nam się udało bo już w 3 fazie zginąłem, w 4 też i jeszcze jeden gracz. Ale dzięki temu rozjechaliśmy się na 5 fazę ( już wcześniej miałem wrażenie że kurczowe bronienie balkoniku na C3 się chyba nie sprawdza w ostatnim natarciu ) - przeciwnik wtedy nie uderza tak masowo na raz i jakoś sprawniej idzie obijanie od boków. Po wyeliminowaniu trapera z drugiego rzutu było jasne że wygramy i poszło. Ostatecznie znowu wszyscy zrobili mniej więcej po równo dmg także ważniejsze jest to żeby nie było słabych ogniw w drużynie, niż to żeby był ktoś wyjątkowo mocny.
Z całego eventu bez żadnych organizowanych plutonów udało się zrobić wszystko oprócz pokonania bossa na koszmarnym. Do zebrania zostało mi 368 kluczy - nie wiem czy będę jeszcze próbował zaliczyć bossa czy po prostu dofarmię to na łatwym / średnim.
Xard86, woronov and rogaty uważają, że to dobre!
Xard86, woronov, Elgie, MaciekRS1 and RavR uważają, że to dobre!
racja ale z drugiej strony i tak gracze za szybko kończyli wydarzenie wiec nie ma co narzekać.TankerDomi napisał:..
Mnie tylko wkurza zmiana pogarszająca ilość zdobywanych "szewronów" przez WG wprowadzona podczas już trwającego eventu. Jeśli ta zmiana byłaby na plus to ok. A co do plutonów to ja polecam discord "Forumgowe plutony" gdzie chętnych do tego trybu łatwo znaleźć
..
Aeternus55 uważa, że to dobre!
rogaty napisał:
racja ale z drugiej strony i tak gracze za szybko kończyli wydarzenie wiec nie ma co narzekać.
Mnie bardziej wkurza kiedy WG nerfi czołgi które gracze już posiadają. Które zdobywali bo zauważyli w nich potencjał a po zmianach zalety dla których poświecili swój czas -zniknęły.
A jeszcze "śmieszniej" jest kiedy nerfia czołgi bo są "zbyt popularne" - to dopiero jest kur..two
RavR and rogaty uważają, że to dobre!
rogaty napisał:racja ale z drugiej strony i tak gracze za szybko kończyli wydarzenie wiec nie ma co narzekać.TankerDomi napisał:..
Mnie tylko wkurza zmiana pogarszająca ilość zdobywanych "szewronów" przez WG wprowadzona podczas już trwającego eventu. Jeśli ta zmiana byłaby na plus to ok. A co do plutonów to ja polecam discord "Forumgowe plutony" gdzie chętnych do tego trybu łatwo znaleźć
..
Mnie bardziej wkurza kiedy WG nerfi czołgi które gracze już posiadają. Które zdobywali bo zauważyli w nich potencjał a po zmianach zalety dla których poświecili swój czas -zniknęły.
A jeszcze "śmieszniej" jest kiedy nerfia czołgi bo są "zbyt popularne" - to dopiero jest kur..two
Xard86 napisał:Wczoraj udało mi się zaliczyć Ostatni Bastion na koncie syna - na tym XM66F z randomową drużyną, żadnego plutonu i wcale nie taki OP skład na pierwszy rzut oka, bo był tylko jeden Grom, do tego Nomad, Kpz07RH i coś jeszcze typu T-32. Nic nie wskazywało żeby nam się udało bo już w 3 fazie zginąłem, w 4 też i jeszcze jeden gracz. Ale dzięki temu rozjechaliśmy się na 5 fazę ( już wcześniej miałem wrażenie że kurczowe bronienie balkoniku na C3 się chyba nie sprawdza w ostatnim natarciu ) - przeciwnik wtedy nie uderza tak masowo na raz i jakoś sprawniej idzie obijanie od boków. Po wyeliminowaniu trapera z drugiego rzutu było jasne że wygramy i poszło. Ostatecznie znowu wszyscy zrobili mniej więcej po równo dmg także ważniejsze jest to żeby nie było słabych ogniw w drużynie, niż to żeby był ktoś wyjątkowo mocny.
Z całego eventu bez żadnych organizowanych plutonów udało się zrobić wszystko oprócz pokonania bossa na koszmarnym. Do zebrania zostało mi 368 kluczy - nie wiem czy będę jeszcze próbował zaliczyć bossa czy po prostu dofarmię to na łatwym / średnim.
Xard86 napisał:
Co do zmiany punktacji to nie powinni tak robić - mają tylu pracowników i żadnemu nie udało się odpalić kalkulatora przed startem eventu żeby sprawdzić ile może zająć zdobycie czołgu i czy jest to czas który im pasuje? A jeszcze zrobienie tego po cichu to już w ogóle jest "wg style".
Xard86 uważa, że to dobre!
Na pewno nowy gracz byłby zadowolony, że nie może przejść ani razu żadnego trybuTaihoSan napisał:
Takie eventy mają ściągać nowych klientów do gry, dlatego jest on rozłożony na 15 dni.
rogaty napisał:
Co bym zmienił?
po zdobyciu nagrody głównej powinny być dodatkowe nagrody.
W tej chwili, mimo, że event trwa nie ma powodu aby dalej go grać.
Trochę to słabe
rogaty napisał:
Co bym zmienił?
Trochę to słabe
RavR napisał:
Zgadza się
Wczoraj wpadło mi dodatkowo trochę kluczyków, a nie ma co z nimi zrobić.
RavR uważa, że to dobre!
Ale oni niczego nie zabierają. Zmieniają zasady w trakcie gry co tak na prawde nie ma znaczenia w sytuacji gdy rywalizujesz z botami a nie z ludzmi.RavR napisał:.. Naprawdę słabo coś takiego wizerunkowo wygląda.
Było taki powiedzenie za dzieciaka "Kto daje i zabiera ten się..."
Jak nie zabierają?rogaty napisał:Ale oni niczego nie zabierają. Zmieniają zasady w trakcie gry co tak na prawde nie ma znaczenia w sytuacji gdy rywalizujesz z botami a nie z ludzmi.RavR napisał:.. Naprawdę słabo coś takiego wizerunkowo wygląda.
Było taki powiedzenie za dzieciaka "Kto daje i zabiera ten się..."
.. ale wizerunkowo słabo, bo świadczy to o nich, że robią coś na odwal a potem fastrygują na kliencie.
Elgie napisał:RavR napisał:
Zgadza się
Dokładnie tak, jakiś dodatkowy sklepi za klucze, z chęcią bym to pograł, żeby jakieś style 3D dokupić brakujące
RavR napisał:Na pewno nowy gracz byłby zadowolony, że nie może przejść ani razu żadnego trybuTaihoSan napisał:
Takie eventy mają ściągać nowych klientów do gry, dlatego jest on rozłożony na 15 dni.
Dla nowego gracza to podejrzewam, że nawet te 15 dni to będzie mało.
Zobacz, że są nawet doświadczeni gracze, którzy ani razu nie zaliczyli trybu "Ostatni Bastion"rogaty napisał:
Co bym zmienił?
Trochę to słabe
Zgadza się
rogaty uważa, że to dobre!
Nie zabierają bo to Twoja decyzja, że grasz.RavR napisał:
Jak nie zabierają?
Zabierają Twój cenny czas, który poświęcisz na zdobycie kluczyków
Tak czy inaczej takie zachowanie jest nieprofesjonalne.
..
Xard86 and RavR uważają, że to dobre!
woronov napisał:Poszedłem za radą i pofarmiłem klucze na niskim poziomie.
Szybko, łatwo i przyjemnie.
Jedyny problem jest taki, że każda bitwa to jest pogoń za obrażeniami. Kto pierwszy, kto szybciej. Istny dziki zachód
woronov uważa, że to dobre!
woronov napisał:Poszedłem za radą i pofarmiłem klucze na niskim poziomie.
Szybko, łatwo i przyjemnie.
Jedyny problem jest taki, że każda bitwa to jest pogoń za obrażeniami. Kto pierwszy, kto szybciej. Istny dziki zachód
woronov uważa, że to dobre!