Początek: 17 października 2024 o 04:00 CEST / Koniec: 2 listopada 2024 o 01:00 CET (UTC+1)
https://worldoftanks.eu/pl/halloween-2024/
Revanche25 uważa, że to dobre!
woronov napisał:Próba zaliczenai koszmaru w randomie, to jest faktycznie istny KOSZMAR
wojtek_pl1 uważa, że to dobre!
W piątek tydzień temu udało mi się pokonać tego bosa chyba trzykrotnie. Przypadkowe drużyny, a łomotało się go elegancko.woronov napisał:Próba zaliczenai koszmaru w randomie, to jest faktycznie istny KOSZMAR
TaihoSan napisał:Dzisiejsza bitwa na najłatwiejszym, dolosowało nowych grajków którzy padali jak muchy na każdym etapie. Walka z bosem wyglądała tak że od razu ginęło trzech a ja i ten drugi próbowaliśmy go załatwić co się nie udało.
To już z górki. Praktycznie masz już zaliczoneTaihoSan napisał:Ten z 1600 uszkodzeń to nowy grajek z 40-50 bitwami, nawet nie potrafił prowadzić czołgu, wpadał na innych lub na ściany. Pewnie jakiś dzieciak oderwany od cycka. Zostało mi jakieś 70 szpul do ukończenia.
Może miał problem z pingiem.TaihoSan napisał:.. nawet nie potrafił prowadzić czołgu, wpadał na innych lub na ściany.
Jak zaczynałem grę miałem ping powyżej 100. co najciekawsze wcale jakiś strasznie złych wyników nie wykręcałem Ale faktem jest, że jak człowiek miał później ping 40-60 to był już zupełnie inny świat.rogaty napisał:Może miał problem z pingiem.TaihoSan napisał:.. nawet nie potrafił prowadzić czołgu, wpadał na innych lub na ściany.
Czasami mam podobnie.
Przy pingu ponad 200 nie da się normalnie jechać do tego błędy WOT typu nieznikające czołgi po zniszczeniu i robi się ciekawie.
Aeternus55, TaihoSan, Elgie and RavR uważają, że to dobre!
woronov uważa, że to dobre!
To u mnie podobnie ok 50-60 czasami mniej, czasami więcej, ale 120-150 to już sporawo. Takim lightem to już nie gra się dobrze przy takim pingu.Aeternus55 napisał:Pomimo że gram korzystając z modemu na ping i fps nie narzekam . Pierwszy waha się między 40-60 drugi 120-150
Aeternus55 and RavR uważają, że to dobre!
woronov napisał:to chyba o fps chodziło (120-150)
RavR uważa, że to dobre!
woronov napisał:to chyba o fps chodziło (120-150)
Aeternus55 and woronov uważają, że to dobre!
Rozkoszniaczek napisał:Hej, czy ktoś wie może jak usunąć tę paskudną skórkę z Nergala i Obsidiana? O Nergala wciąż walczę, ale Obsidiana mam i nie wyciągam go z garażu, bo jest szpetny xD