Wszystko o World Of Tanks

Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Niezależne Forum World Of Tanks

+16
Aeternus55
Metafan
Yagami_rdk
adminitoszefy
wojtek_pl1
TaihoSan
Artha
Ziewnik
Paythos
hoholk44
Hieronim_Berbelek
Jerzoo108
Elgie
Wapniak57
woronov
czesio267
20 posters

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły.

czesio267
    czesio267

Liczba postów : 174

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Empty Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły.

Pisanie by czesio267 Nie Lut 18 2024, 21:36

First topic message reminder :

Tak jak w tytule, tu można się chwalić swoimi epickimi bitwami. Na pierwszy ogień pójdzie moja "emka" na największym crapie czyli M4-85
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Shot_011
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Shot_010

Ps. Linka do powtórki rzucę jak będę już mógł. A i proszę się na expa nie patrzeć bo to razem z mnożnikiem x5 jest.
    Edit: link do powtórki: http://wotreplays.eu/site/6723379#sand_river-czesio267-m4a2_t-34

Ostatnio zmieniony przez czesio267 dnia Sro Lut 21 2024, 18:46, w całości zmieniany 1 raz

Aeternus55 and Rozkoszniaczek uważają, że to dobre!

Maikerus
    Maikerus

Liczba postów : 27

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Empty Re: Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły.

Pisanie by Maikerus Wto Paź 15 2024, 14:14

Pojechanie kogoś od nich na środek zmieniłoby cokolwiek w sumie tylko gdyby udało mu się władować w dziurę w pierwsze tempo. Wtedy by mnie wypchnął. HT-ki na środku by mnie raczej nie spotnęły.
    W temacie o miejscówkach może warto po prostu powstawiać filmy kecajów, monsterów itd. Prochu na nowo nie wymyślę Very Happy

woronov and Elgie uważają, że to dobre!

Elgie

Liczba postów : 104

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Empty Re: Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły.

Pisanie by Elgie Sob Paź 26 2024, 16:09

Muszę się pochwalić 😃 tyle prób Jagodą, Lodówką i E3 i nie mogłem zrobić NC-15 na 260 (8k dmg), a tu losowa bitwa podczas wbijania HO-RI i wleciało 🤣🤣🤣
    Ręce mi się nadal telepią, a na końcu ELC EVEN dostał z HE za 895, zostało mu 5hp, a mi zabrakło 4 do misji, dokończyłem go taranem 😃
    Film dla chętnych
    https://youtu.be/vb98A8Gm_Rs
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Nc1510
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Nc15110
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Nc15210

Aeternus55, woronov and RavR uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Liczba postów : 988

Pisanie by woronov Sob Paź 26 2024, 16:45

nice, gratki 3934203586
    8004 dmg - fakt, było blisko Class_icons_4

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Bez_ty37

Elgie and RavR uważają, że to dobre!

Elgie

Pisanie by Elgie Sob Paź 26 2024, 22:27

Piękny to był dziś dzień Smile_child
    Zrobiona NC15 i CL15 (z warunkiem dodatkowym) i tym oto sposobem pobiłem dziś swój rekord DMG (8004) i rekord Spota (14 407). No i najważniejsze - 260 stoi w garażu!!!
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Cl1510
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Cl15110
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Cl15210
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Cl15310

Edit: dorzucam powtórkę, Maus i Type 5 Heavy xD
    https://www.youtube.com/watch?v=yt2Hx6fe-3s

Aeternus55, woronov, RavR and Pancerniak666 uważają, że to dobre!

Maikerus
    Maikerus

Pisanie by Maikerus Wto Paź 29 2024, 09:53

Ciekawa bitwa z jakże rzadkim zjawiskiem skutecznej komunikacji, kooperacji i nastawienia na wygraną wśród randomowych graczy. Szczególnie w ostatniej, kluczowej fazie bitwy.
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Zrzut-ekranu-183

http://wotreplays.eu/site/6825138#murovanka-maikerus-chimera

woronov and RavR uważają, że to dobre!

RavR
    RavR

Liczba postów : 98

Pisanie by RavR Wto Paź 29 2024, 20:04

Zagrałem po 20dniowej przerwie (na randomie) i aż mi się łapy trzęsły Smile
    12T fajny, coś się tam spotnie, coś się wystrzeli i emka Very Happy
    Przyjemny czołguś, oby go nie popsuli.

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 LyOZnvp

woronov uważa, że to dobre!

Maikerus
    Maikerus

Pisanie by Maikerus Wto Paź 29 2024, 23:33

Cóż mogę powiedzieć... "Pościgi, zasadzki, strzelaniny, zwroty akcji" #2 Razz

Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Zrzut-ekranu-184

http://wotreplays.eu/site/6825299#karelia-maikerus-manticore

Końcowy wynik nie powala, ale zabawa była przednia.
    Elgie

Pisanie by Elgie Sro Paź 30 2024, 18:08

Oszaleję z tą grą, co ja mam zrobić? B-C 12 t (lekki VIII) jest pierwszym czołgiem, na którym wbiłem 2moe (aktualnie mam jeszcze tylko na JgPzE100), marzyłem, żeby wbić na nim trzecie, ale gdy byłem w okolicy 90% zacząłem spadać i dryfować w +/-82%. Postanowiłem rzucić to i iść dalej, zostawić go w garażu "na kiedyś" i zagrałem nim ostatnią bitwę. I co? I była tak fajna, że nie mogę go porzucić i dalej będę grał co jakiś czas z nadzieją na moje pierwsze 3 moe Smile_bush
    Wynik mi się podobał, bo pół bitwy nie zrobiłem nic i przespałem w krzaczku, ale końcówka oddała i chyba z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wygrałem tą bitwę Smile-izmena
    "Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz" Smile-playing
    Film standardowo wrzucam na YT, bo mam problem z WOTReplays, nie mogę tam nic dodać, za każdym razem "unknown file format", ale format przecież zawsze jest taki sam i na WoT-Record normalnie mogę wrzucić, jak ktoś ma na to sposób to będę wdzięczny.
    https://wot-record.com/replay/272189/elgie_b_c_12_t_my_love
    https://youtu.be/uttZq3yJ7T4
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Bez_na19
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Bez_na20

Aeternus55, woronov and RavR uważają, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Paź 30 2024, 21:38

Elgie napisał:...
    Film standardowo wrzucam na YT, bo mam problem z WOTReplays, nie mogę tam nic dodać, za każdym razem "unknown file format", ale format przecież zawsze jest taki sam i na WoT-Record normalnie mogę wrzucić, jak ktoś ma na to sposób to będę wdzięczny.
    ...

Mam to samo. Już nawet nie zaglądam na wotreplays, tylko wotrecords.

Gratki za bitwę. Dałeś radę Smile_medal
    Ten czołg ma chyba spore wymagania na 3moe.

Elgie uważa, że to dobre!

woronov
    woronov

Pisanie by woronov Sro Paź 30 2024, 22:21

Maikerus napisał:Cóż mogę powiedzieć... "Pościgi, zasadzki, strzelaniny, zwroty akcji" #2 Razz

...
    Końcowy wynik nie powala, ale zabawa była przednia.

Nie przepadam za tymi krzakami gdzie pojechałeś na początku. Mało tam widać.
    Za to ten drugi krzak to musze kiedyś spróbować. Widziałem, że ludzie tam siedzą ale jakoś nie miałem okazji sam spróbować.
    Prawie zawsze jadę na F5, pilnować środka, zaraz za kamieniem.

Było gorąco na E2  Very Happy
    Przycisneli tam Was. Tak się zastanawiałem, po co Ty na tą górkę jedziesz Question , no i masz, żeby ich wszystkich pozabijać  cheers
    Myślałem, że lepszym pomysłem będzie kontrowanie lt100 ale się pomyliłem.
    Oczywiście jak strzelarz do niego to zwykle jest to samo: nie przebito pancerza. Ile można, z czego jest zrobiony ten lajt? Evil or Very Mad
    "find arty" i sama się znalazła Smile_blinky

Elgie i Ty pokazaliście dlaczego lajt powinien starać się trzymać HP do samego końca Smile_honoring

Maikerus uważa, że to dobre!

Xard86
    Xard86

Liczba postów : 369

Pisanie by Xard86 Czw Paź 31 2024, 10:43

Elgie napisał:Oszaleję z tą grą, co ja mam zrobić? B-C 12 t (lekki VIII) jest pierwszym czołgiem, na którym wbiłem 2moe (aktualnie mam jeszcze tylko na JgPzE100), marzyłem, żeby wbić na nim trzecie, ale gdy byłem w okolicy 90% zacząłem spadać i dryfować w +/-82%. Postanowiłem rzucić to i iść dalej, zostawić go w garażu "na kiedyś" i zagrałem nim ostatnią bitwę. I co? I była tak fajna, że nie mogę go porzucić i dalej będę grał co jakiś czas z nadzieją na moje pierwsze 3 moe Smile_bush

Ładna bitewka - na końcu ten magazynek w Rhm był soczysty Wink

B-C 12t był chyba moją pierwszą 8 na której wbiłem 3 MoE i w ogóle jednym z pierwszych czołgów na którym to zrobiłem. Jeżeli dochodziłeś do 90% to wbicie 3MoE to tylko kwestia ułożenia się dobrej serii bitew i nic więcej. Można temu trochę pomóc i np. jak widzisz że w rotacji map są te dobre pod LT to grasz więcej, jak są te gorsze to odpuszczasz. Można też obserwować trendy w wymaganiach: https://skill4ltu.eu/17473/bat-chatillon-12-t - zakładka MoE - w ciągu miesiąca wymagania spadły o ponad 140 pkt, jakbyś grał przy wyższych wymaganiach, potem odstawił czołg i zagrał w momencie gdy były najniższe to pewnie przy samym wejściu do bitwy byłbyś do przodu z 3,5-4%. A tak to pozostaje po prostu skuteczna gra - skupiając się żeby z tych gorszych bitew wyjść z jak najmniejszym uszczerbkiem, a maksymalnie wykorzystać te lepsze losowania i mapy.

woronov and Elgie uważają, że to dobre!

Maikerus
    Maikerus

Pisanie by Maikerus Nie Lis 03 2024, 20:40

Gdyby nie ten ding od 50tp... Sad
    Ależ urwał, czyli dobre bitwy które się nam przytrafiły. - Page 5 Shot-001

http://wotreplays.eu/site/6827286#fjords-maikerus-t110e4

Xard86, woronov and Elgie uważają, że to dobre!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 07 2024, 08:46